Božicin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 30313233> |
Korisnik | |
Božica-baka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Julija D i tebi
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Evo i ja pregledala cijelu galeriju i sve mi se dopada, jako lijepi radovi
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Božica-baka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
TaraBraun
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
Bozice odusevljena sam vasim radovima.....vjerovatno vam govori sve kad vam kazem da sam pregledala cijelu vasu galeriju. Cestitam vam na unukama i nadam se da cete imati bar malo vremena za vas hobi.Prije 2tjedna sam bacila tavu...i kad sam ovo vidjela doslo mi je da ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dakle ovako:
staru tavu operem koliko se da, osušim i premažem mat bijelom bojom, kupim u boje i lakovi, na bazi vode, razrjeđuje se vodom i ne smrdi, kad se osuši tupkam bijelom bojom za dekupaž, kad se osuši lijepim motive.
Ne znam da li imate ovu salvetu s cvjetićima, ljubičicama i dr., ali važno je što sitniji motivi i tako sam napravila i ovaj stari drveni ključ, jer sitan motiv uklopi se u neravnine.
Dakle, ovo je stara tava za palačinke, stari drveni ključ koji sam našla kod mog tate na tavanu i stara "šeflja" metalna,emajlirana. To su sve stare stvari s tavana i odsvakud...
Nadam se da sam pomogla...
I hvala na komplimentu "stručnjak" nije to ništa posebno teško samo treba čovjek ideje, volje i strpljenja..
lijep pozdrav
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() a gdje je bugic vaš forum?
|
|
![]() |
|
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
Hvala vam puno gospodo Bozice, pokusat cu svakako cim nabavim tavu ili nesto interesantno poput vaseg kljuca. Sto se tice foruma...nikad se ne zna jednog dana kada bude vise slobodnog vremena...trenutno se moram zadovoljiti uzgojem cvijeca.
![]() |
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Bako Božice -radovi su vam prekrasni
![]() |
|
![]() |
|
Ma sve susjede bugic imaju staru tavu za bacit samo ne otkrijte zašto vam treba
![]() |
|
![]() |
|
Mamina
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
Super, super radovi!!!! Svašta sam već skupila za preuređivanje, ali tava mi nije bila na kraj pameti!! Svaka čast!
![]() |
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kome se to sviđa...ej cure..meni je super da vidite kak to izgleda uživo....
|
|
![]() |
|
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
Upravo sam prelistavala tvoje radove i iako svi stvarno savršeni, ovaj mi je nešto posebno!! NAdam se da će i moji radovi jednom biti upola tako uredni i sjajni. ![]() |
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 30313233> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |