Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Božicin decoupage
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Božicin decoupage

Odgovori Odgovori Stranica  <1 30313233>
Korisnik
Poruka
Božica-baka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 193
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica-baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 21:21
Julija D i tebismile79
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 21:33
Evo i ja pregledala cijelu galeriju i sve mi se dopada, jako lijepi radoviThumbs%20Up
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica-baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 11:04
TaraBraunsmile78hvala
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 14:14
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
bugic View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 10:14
Originalno poslano od člana Božica Božica napisao:

Uploaded with ImageShack.us

Bozice odusevljena sam vasim radovima.....vjerovatno vam govori sve kad vam kazem da sam pregledala cijelu vasu galeriju. Cestitam vam na unukama i nadam se da cete imati bar malo vremena za vas hobi.Prije 2tjedna sam bacila tavu...i kad sam ovo vidjela doslo mi je da ...a mogla sam imati predivan ukras...naravno ako bi znala to napraviti ....jos sam pocetnik. Dali mi mozete ukratko opisati postupak kojim ste radili?? Jos jedno pitanje...kljuc je drveni ili? kako ste ga uspjeli tako lijepo ukrasiti s obzirom na neravnine?? Voljela bi nesto nauciti od strucnjaka poput vas.
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica-baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 10:37
Dakle ovako:
staru tavu operem koliko se da, osušim i premažem mat bijelom bojom, kupim u boje i lakovi, na bazi vode, razrjeđuje se vodom i ne smrdi, kad se osuši tupkam bijelom bojom za dekupaž, kad se osuši lijepim motive.
Ne znam da li imate ovu salvetu s cvjetićima, ljubičicama i dr., ali važno je što sitniji motivi i tako sam napravila i ovaj stari drveni ključ, jer sitan motiv uklopi se u neravnine.
Dakle, ovo je stara tava za palačinke, stari drveni ključ koji sam našla kod mog tate na tavanu i stara "šeflja" metalna,emajlirana. To su sve stare stvari s tavana i odsvakud...
Nadam se da sam pomogla...
I hvala na komplimentu "stručnjak" nije to ništa posebno teško samo treba čovjek ideje, volje i strpljenja..
lijep pozdrav
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica-baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 10:39
Evo npr: za držat kuhače i dr. u kuhinji.....
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica-baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 10:41
....a evo i one košare od prije samo iz drugog kuta...sada su unutra pelene i kreme i druge stvari za moju mlađu unučicu....
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica-baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 10:47
za bugic.....ona voli tavice, pa evo ideja...Thumbs%20Up
a gdje je bugic vaš forum?
Na vrh
bugic View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 18:06
Hvala vam puno gospodo Bozice, pokusat cu svakako cim nabavim tavu ili nesto interesantno poput vaseg kljuca. Sto se tice foruma...nikad se ne zna jednog dana kada bude vise slobodnog vremena...trenutno se moram zadovoljiti uzgojem cvijeca.
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 432
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 18:33
Bako Božice -radovi su vam  prekrasnismile71
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica-baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 19:38
Ma sve susjede bugic imaju staru tavu za bacit samo ne otkrijte zašto  vam trebaWink
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica-baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 19:39
Maminasmile79
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica-baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 08:18
počele pripreme..............
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica-baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 08:22
prvi uradak početak......
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 10:01
smile57smile141
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
salomon View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje salomon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 10:15
Super, super radovi!!!! Svašta sam već skupila za preuređivanje, ali tava mi nije bila na kraj pameti!! Svaka čast!
Neke dane si golub...a neke kip...
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica-baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 14:56
ovo nije baš decoupage...farbala vrata, naravno, ja, ne majstor pa malo (da malo) zaprljala staklo koje nije ravno nego mutno i neravno pa se nije dalo oprat, a ja lijepo i staklo u bijelo pa kupila, kako vidite, naljepnicu....
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica-baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 21:12
kome se to sviđa...ej cure..meni je super da vidite kak to izgleda uživo....
Na vrh
salomon View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje salomon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 22:41
Originalno poslano od člana Božica Božica napisao:

[IMG]http://i566.photobucket.com/albums/ss106/vjeverica_2009/S7301191.jpg" />
Evo, uspjela sam: komplet s magnolijama!

Upravo sam prelistavala tvoje radove i iako svi stvarno savršeni, ovaj mi je nešto posebno!! NAdam se da će i moji radovi jednom biti upola tako uredni i sjajni.
Neke dane si golub...a neke kip...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 30313233>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,184 sekundi.