Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 73> |
Korisnik | |
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepi izbor,a i sve ostalo ti je za pohvaliti.
Naročito cikasice ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma baš su prekrasne -lijepe su boje------vidim da te je bilo teško
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Otok,Bromi,Štefice,Niho hvala vam na posjeti mojoj temi.Drago mi je da vam se sviđaju moje biljke...I ja jedva čekam da krene cvatnja.Nadam se da ć delphinium cvjetati ove godine..Imam i neke iz sjemena,sijala sam ove godine,pa se nadam da će i oni da uspiju..
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Ulovina je savršena!!!! Ja se odma odvalila na delphinium!!!! wow
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Uuuu, što će biti lijepog cvijeća kod tebe opet!
![]() |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Kao i uvjek divan izbor.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
prekrasne prinove
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijep odabir Alisa
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divne prinove
![]() |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Izbor je za 5, a nadam se da ćeš nas počastiti slikicama kad se rascvjeta. Ja si već dugo želim te viseće begonije, ali nikako da nabasam na njih.
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Super dellfinium, baš si sretna
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Hvala vam curke,na pohvalama mog izbora.I ja jedva čekam da krene cvatnja pa da uživam!
Primorka kod nas te viseće begonije ima za kupiti u svakom većem supermarketu,na onim policama sa lukovicama bude izbora... Josipa isprazni sanduče! ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vau, ma baš si se ponovila, veselim se kao da je u mom dvorištu
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Hvala,Triša! ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Šta če biti još kod tebe a proljeće nije još ni nastalo-----samo ti nabavljaj draga moja ----i ja krečem za par dana...ubi me snijeg ovaj
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Ej,Jasmiin,tek vidim tvoj post!Pa gdje si ti sve ove dane?
![]() U mojoj baštici krenulo da cvjeta.Nije puno ali dovoljno da vrati nade u sutrašnji dolazak proljeća! ![]() jedan mix crocusa...Malo tamniji žuti,bijeli i ljubičasti.. ![]() svijetlo žuti.. ![]() Jedan ukrasni četinar,kojeg sams apsila kontenjera prije dvije godine.Bio je u betonskoj žardinjeri,sav nikakav.Komšije su htijele da ga bace i ja sam ga uzela.Dva komada.Oba su se oporavila... ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
šafrani su ti preljepi ,a o prinovi da ni ne govorim kod tebe ce ove godine biti pravo carstvo
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Hvala ti rosa2!I ja jedva čekam da krene cvatnja mojih prinova..
|
|
![]() |
|
Jurica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
Evo ja sam pregledala tvoje carstvo cvijeća od početka...sad jedva čekam 4 i 5 mj plus prinove!Dala si mi nadu s Juniperusom koji si spasila,ja sam prije dva tjedna presadila jedan stari iz tuđeg vrta(htijeli ga baciti)pa se nadam da će se primiti!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |