Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 56> |
Korisnik | |
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja se iskreno nadam. Hvala ti Anđelka!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
sve je apsolutno savršeno ali one kutije sa ružama su nešto predivno,valjda zato jer obožavam ruže i taj starinski štih.Možda za kojih 100 godina i ja tak nekaj uspijem napraviti-približno
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Ne ne ... sve mi znamo napravit lijepo i sa srcem. Hvala ti na pohvali.
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Saara, kutija je fantastična!
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
i ja bih je voljela dobiti na poklon..
![]() |
|
![]() |
|
Puno vam hvala. Sad mi ju je lakše poklonit. Manje treme.
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Krasna kutija..a tek Leonard Cohen..ma
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
e, da...kako sam ono rekla... savršena kombinacija sekvenci uz predivne stihove koji uvijek daju neku poruku svjedoče o jednoj divnoj osobi, a još više o tome kako je divno imati te za prijatelja... i ja bih ovakav poklon :D
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
ajme saara... skoro mi je srce otkazalo kad sam vidjela ovu ljepotu
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
dosta su već nahvalili i tebe i kutiju, pa ja neću da se ne umisliš previše (malo možeš - imaš pokriće). ma vraga neću.... kutija je genijalna, stvarno je fantastična.
samo znaš šta mene zanima.... s čime pišeš stihove? ipak je dosta sitno za raditi pa si ne mogu zamisliti da to radiš linerom. odaj mi tajnu, neću nikome reći
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Kraljica si kutija!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
saara preprepredivna ti je i ova kutija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
sretne li vlasnice,jako lijepo
|
|
![]() |
|
Vlasnici se kaže jako svidjela. Hvala vam puno na pohvalama. Kaća bile su na kutijici, ali mislim da se može zalijepit i daščice.
Pišem lajnerima ili kad je druga boja nekim penilom s tri dlake. Nije teško provaj. Samo energično. pomalo ne valja jer previše iscuri. ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Hi hi ne sumnjam i hvala!!!
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Svaka čast na ovoj kutijici, oduševila sam se!
|
|
![]() |
|
Evo jedne kutijice za koju je tema bila zadana. Nije baš moj stil, ali mislim da nije gruba.
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Krasno i sve pohvale za urednost ( naravno najprije za kreativnost).
|
|
![]() |
|
Hvala ti na pohvalama.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |