Moj vrt u Norveskoj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 53> |
Korisnik | |
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ruze ![]() Ruze ![]() Ruze ![]() Aconitum Niho, hvala mnoho na posjeti. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evo nekoliko slikica dijelova vrta i biljaka iz kamenjara. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
malo sam se rashladila u tvom prelijepom vrtu...očarali su me ljiljani
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
![]() Dalije, muskatli ![]() Dalije ![]() Fuksija ![]() Muskatli ![]() Ruze ![]() Dio vrta Draga moja Kontesa, mnogo hvala na posjeti. Ti si se dobro rashladila u mom vrtu, jer je danas samo 16 stupnjeva. Moglo bi se reci da je dosla jesen. Vec smo usli u 5.tjedan da svaki dan pada kisa, sto je previse, previse je. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
u tvom vrtu mogu samo da uzivam
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ovo su moji karanfili, posadjeni izmedju vinove loze. Gioiaa, mnogo hvala na posjeti. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
baš su ti krasni, niknule su mi tvoje dvije albicije..... poslije stavim sliku
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evo nekoliko mojih visecih muskatla i phlox. Draga Hana i Baka, mnogo hvala na vecernjoj setnji kroz moj vrt. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Raznovrsno i predivno
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno ,predivno...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kod mene se vec vidi da dolazi jesen. Vec ima dosta opalog lisca, ali macuhice jos uvijek cvjetaju. Draga Zeljka23 i Stefice, zahvaljujem vam se na setnji mojim vrtom. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
kod tebe prekrasno bez obzira padala kiša ili bilo sunčano
oduševljena kao i uvijek, čak ne mogu odrediti godišnje doba jer cvijetaju i proljetnice i ljetnice ![]() |
|
![]() |
|
![]() Sljez ![]() Lavatera ![]() Centaurea ![]() Centaurea ![]() Floks ![]() Muskatli od pelcera ![]() Englezi poceli ponovo cvjetati. ![]() Nastavak slijedi sutra. Svima puno pozdrava! ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Volim svratiti kod tebe u Norvešku, uvijek me dočeka poneko iznenađenje i cijela cvijetna raskoš
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Nema čega nema i cve prekrasno i zdravo
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
![]() Muskatli ![]() Centaurea ![]() Sljez ![]() Dragoljub jos uvijek cvjeta. ![]() Procvjetali su i crveni ljiljani. ![]() Hosta ![]() Dalija ![]() Salvia ![]() Petunije ![]() Lavanda ![]() Lavanda ![]() Sljez Hvala Smrcko, Bromelija i OTOKna posjeti. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Taman mislim gotovo, jučer bila u tvom vrtu a ti iza toga "navalila"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Joj, fuksija, gledam i čitam ... i ima bar dvadesetak slika koje bi ti pohvalila i isto toliko komentara koje bi ponovila. Lijepo to je sve "od - do". |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Potpisujem hoyu...
Volim navratiti u tvoj vrt ,jer jednostavno sve izgleda savršeno!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 53> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |