Naše vikendice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 303132 |
Korisnik | |
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E ovakvu bih vikendicu i ja htjela imati. Samo za MM i mene.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Evo malo morskog ugođaja sa nedjeljnog druženja i radne akcije:
Kućica 2,5 x 2 m koju od milja zovemo "šator"
![]() Pogled na školj Sv.Marka
![]() Uvijek prva za stolom - naravno Triša
![]() Svašta se roštiljalo, a i kuhalo na roštilju, jer je nestalo plina
![]() Ovo nismo skuhali - padela one starije sigurno podsjeća na djetinjstvo
![]() Sunce nije bilo dovoljno jako da zagrije vodu u bojleru. Namjestiti bojler bio je alpinistički pothvat.
![]() Čuvarkuće dobile počasno mjesto
![]() More je bilo mirno, ali se pod kraj dana uzburkalo
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Prelijepa ti je vikendica ali ja jedva čekam vidjeti slike kad se otopi snijeg.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Da iskreno ljeti je još ljepše, ja baš nisam od zimskih radosti. Tu me po ljeti vuče vrt, kloji je sada pod snijegom i nkikad ne sadim ništa prije svibnja, ali kako i na moru imamo malu kućicu, a ipak, smo mi s mora, onda smo u trajnoj dilemi more ili gorje, ali ipak se nekako dogovorimo.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Svaka čast Triša. Super izgleda (sigurno ljeti tu uživaš...)
|
|
![]() |
|
mima ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 320 |
Triša ima energije za nekoliko osoba. Pitam se kad sve stigne
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Triša - fantastična si, oduševljava me tvoja energija i ideje, hoćeš li ti to reči da nadokađjueš sve ono što nisi stigla dok si imala male klince i radila puno radno vrijeme - sad iz tebe samo izvire |
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
triša prekrasna ti je vikendica, ja je nažalost nemam, ali guštat ću u slikama vaših.
|
|
![]() |
|
Sličnih tema ima puno, ali mogli bi život u našim vikendicama imati na jednom mjestu, u ovoj temi, da ne otvaramo svaki svoju. Ako se slažete nastavite ovdje, ako ne dogovorimo se negdje drugdje. Moja vikendica nalazi se u mjestu Skradnik, koje se nalazi na tromeđi Like, Gorskog kotara i Korduna. Mjesto je udaljeno 5 km od Josipdola, 4 km od Oštarija i 12 km od Ogulina. Nalazi se na jednoj predivnoj ravnici, koja je okružena brdašcima i vrlo živopisnim šumama, a na staroj cesti koja povezuje Split s Karlovcem.
Evo nekoliko slikica krajolika, jer od vrta još nema ništa zbog snijega:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 303132 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |