Silvekin dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 47> |
Korisnik | |
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Joj Iris, stvarno sudbina....pa opet se ponovilo
![]() ![]() Kaj da velim, išla sam u Kaufland, a oni dobili novo cvijeće - ova campanula je hipnotizirajuće blještala s police koju nije bilo moguće zaobići ![]() ![]() Jučer sam kod Shashe navratila da si podignem paketić od Franjice, dobila sam bijeli božur i kaktusić prstić - Franjice, hvala!! Normalno da sam se ogrebla za sjeme i kod Shashe ![]() Cure, zakon ste! ![]() Danas sam htjela posaditi božur van i MM je počeo kopati rupu za hibiskus koji bum dobila na udomljavanje od Tije, ali nažalost oboje smo odustali jer je bilo smrznuti. Božur sam zato posadila u teglu i stavila ga na tavan, privremeno dok se vani ne odmrzne. Pripremam se za drugu turu sjetve, samo malo mi se teško odlučiti kaj prvo sijati: ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Isuse!! Koliko sjemeja, a ja mislila da imam rasadik. Ali daas su mi Triša i Frajica doijele svakakvih doacija pa ću popraviti prosjek.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Ja bum rekla samo, ajme meni...moram puno papati da narastem pa ću jednog dana i ja imati toliko sjemenja
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Mamaa ja puo papam pa sam puo arasla pa ipak emam toliko sjemeja.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vauuuu SilveK,nije ni cudo sto si u dilemi
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
haha vera, to je i mene poslije počelo kopkati ...samo bum kile skupila a sjemenje bu i dalje slabo
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
e toj campanuli ni moja mama nije mogla odoljeti kak ni ti,a zalihe sjemenja su stvaaarno impozantne
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
a ja mislila da imam sjemena
![]() |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Ne znam kako ću preživjeti idućih desetak dana bez neta ,a dešavaju se tako zanimljive stvari. eto, skoro sam propustila ove bračne ponude.
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Danas je bila sjetva br 2. Konačno je posađena gloriosa, presađena biljka iz komposta i njen podmladak, i konačno posijane petunije, nemezije, karpatski zvončić, peruanska jagoda, physalis, rajčica crne bobice, encijan, rudbekia, hosta, i još dosta toga, brzo zaboravljam gdje je što, dobro da sam sve obilježila
![]() Psi su danas opet kopali i zatrpali zemljom tek niknule narcise, a mace, odnosno jedna od njih tri, ali neznam koja, mi piša u tegle s cvijećom u mačjoj sobi, zapravo uvijek u samo jednu teglu: prvo mi je sredila suzanu koja bi možda prezimila, pa onda lantanu koju sam premjestila na tavan, a danas sam skužila da je počela pišati u teglu s amarilisom...mislim stvarno, a ima pijesak, stvarno ne kužim ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SilveK, ima jedan trik da odvratiš ljubimce od tegli, tj dva:
1. u svaku teglu posadi malo metvice...ne odgovara im miris pa zaobilaze teglu
2. brzinsko rješenje: poharači neki bor i popikaj oko teglice ili samo pričvrsti-garantirano djeluje, nakon par pokušaja shvate da je to pik pik i zaobilaze teglu i kad makneš grančice
Sretno
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
maca pod hitno na preodgoj
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Joj da, preodgojiti mace....a tvrdoglave su na vlasnicu
![]() Mamaa, ovo s metvicom - mentom - baš mi je jedna kolegica govorila da mace obožavaju taj miris, čak da treba eteričnim uljem mente malo pomackati gdje želimo da obitavaju...hm, kaj je sad točno...morala bum malo proučiti po netu ![]() |
|
![]() |
|
Provjeri no uvijek imaš opciju br 2 - grančice bora. Meni je upalilo s mojim teletom (mislim na svog peseka) -samo je malo kihnuo kad je probao s njuškom i nakon par puta odustao
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Mila moja majko
![]() Baš mi je drago i nadam se da će ti sve uspjeti. Ha,ha ima tu naravno i malčice vlastitih interesa: kad ima Silvek imamo svi! |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pa ako vec ne pocmes sijati, taj ce posao potrajati do druge godine koliko si toga sakupila, sto bi tek bilo da dobar dio nisi podijelila.
Zelim da ti svako sjeme nikne
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
A jel to sjemenara neka na slici? Šala mala, ja imam jednu kutiju i joj kak je to punooo haha .. a za macu nasipaj papra mljevenog u teglu .. i još postoji tzv.mačja metvica i mace se vole valjat po njoj a za onu običnu neznam jel im smrdi il ne. Pridružujem se Trišinim željama!
|
|
![]() |
|
Silvek i ja sam egdje čitala da se poašaju kao drogeraši sa "mačjom metvicom" ali ovu običu e podose.
|
|
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Moj mačak je lud na sve vrste metvice, možda s psima je druga pjesma ali za mace sam sigurna da je obožavaju.
SilveK pesekima naredi da kopaju za hibiskus i svi sretni i zadovoljni.
Ti nisi ni osjetila dok si meni onu hrpu sjemenja dala?
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Silvek, stigle sjemenke, hvala puno!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |