Bergenijino cvijeće |
Odgovori | Stranica <1 3031323334 67> |
Korisnik | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Bergenija, upravo sam završila detaljnom šetnjom tvojim vrtom.Od samog prapočetka, tj, prve stranice, pa sve do posljednih, slika jeseni u tvom vrtu, jednostavno sam blenula i izbečila oči kao na smajlićima.
Zadivljena sam decentnom kućom, profinjenim i originalnim balkonima, opločenim stazama i raskošnom ljepotom tvojih kamenjara.
Suha smokva, saponaria, žuti noćurak, karanfilčići, crvena delosperma, bijela lavanda, čuvarkuće...
Toliko ljubavi, brige i pažnje cvijeće ti je uzvratilo svojom maksimalnom cvjetnošću.
Iskreno sam zadivljena jednim od najljepših vrtova na forumu.
Moje duboko poštovanje, majstorice
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Athena
Pustio korijenje Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam do sada nekak izbjegavala sedume, a vidim da nisam trebala. Zaista tvoji su prekrasni.
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sunce moje zlatno kod tebe je stvarno bajka -nema se šta
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Retriver Sanja - hvala na predivnim riječima. Zaista su me tvoje riječi ganule! Drago mi je čuti da ti se sviđa vrt. Pohvale uvijek daju poticaj da napravimo još nešto bolje i ljepše!
Athena - ako sam te navukla na sedume drago mi je, javi se i poslat ću ti ih nekoliko.
Niho nam se vratila, niho nam se vratila........ Jupi, jupi je!
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-A što me nasmija slatko ma svaka ti čast . Ja malo opet da se nagledam tvoga cvijeća a ono moram da se smijem----------ma legenda si i sad hajde stavljaj svoji ljepotica još---------a prava si
|
|
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A što da ti kažem sve sama ljepota kuća, cvijeće, drvena konstrukcija za cvijeće, dvorište, ma sve
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
agapantus, masline, balkon, okućnica, kamen...sve ti izgleda savršeno!
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nama ---kako je tužno
|
|
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je predivno, sedumi, agapantus..ma sve je za 10
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvate li još moj ljubimac agapantus?
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
bergenia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala nihi, triši, stefkaji, željki23, smrcku što prošećete mojim vrtom................najavite se da barem kafu popijemo zajedno!
Triša, tvoj agapanthus više ne cvate i ne izgleda pre lijepo. Nije za slikanje više................do drugog ljeta bye, bye...........
Danas kod mene kiša. Počelo je, počelo je...............
Taman da postavim nekoliko sličica uslikanih prije nekoliko dana u mom vrtu. Jesen je vrijeme cvatnje zvjezdana. Imam samo niske i puzajuće. Bijeli puzajući je već počeo venuti, zakasnila sam malo sa slikanjem.......
Ipak, evo ga;
......................... bijeli puzajući zvjezdan .........................................
............. niski roza zvjezdan (mali je jer je tek nabavljen) .........................
............................ plavo - ljubičasti.................
............................. roza - crveni ....................................
................................roza- ljubičasti ........................................
....................... i kako to izgleda na jednom mjestu u kamenjaru..............
..............cvjeta i vrijesak ( u blizini seduma) ....................
U mom dvorištu brugmansija nije lijepa kao što je bila po ljeti, ali ne da se. Otpali su joj svi listovi ali ona i dalje cvjeta i cvjeta............... kao da zna da joj je ovo zadnja godina ( javite se ako želite reznice......... jer mi je pre velika i moram se je riješiti)
................................ brugmansija noću ...........................................
.........i za kraj viseći prkosi na prozoru (na mjestu gdje su po ljeti bile milionke i bidens, ali na moju veliku žalost nisu opstali - osušili se.............
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E stvarno znaš čovijeka zadiviti .ostala sam bez riječi -koliko zvijezdana
|
|
|
|
martina1985
Pustio korijenje Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je super.... prekrasno....imaš li možda sjeme ovog visećeg prkosa????
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako krasan kamenjar,asteri fantasticni..ma sve me odusevilo..cesto tu svratim i bas uzivam...
|
|
bergenia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...........niho, martina, maslačak ..... Martina nisam probala skupljati sjeme ali mogu pokušati pa ti javim ako bude nešto! |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bergenia predivno. I ovo novo žuto (aj... nemam pojma kako se zove!) i oni prekrasni roza buketi pelargonija. Ma Retriverica je dobro rekla: sve od kuće do vrta je |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bergenija, ništa već 8 dana - što se događa, daj obećala si neke sedume, spremaj to, pa kad se vidimo .
Sada radim jedan kamenjar samo za čuvarkuće, sedume, sukulente općenito, ajd stavi mi kompetnu sliku tvog manjeg kamenjara,ali cjelog) da vidim u kakvom je sada stanju., te da naravno ukradem koju ideju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super su mi niski zvjezdani. Baš me zanima hoće li ti ostati takvi ili će ko i moji krenuti u osvajanje visina. Čak mi je i alpinus viši nego što sam očekivala. Jedino puzavi još uvijek puže, al kakve sam sreće poludit će i on .
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja stvarno neznam šta bi odvojila ali nikad do sad nisam čula da ima puzajući prkos-i jako je predivan
|
|
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Bergenija, navratila ja malo i u tvoj prekrasan vrt za kojeg je već teško pronaći odgovarajuću riječ, a da nije već izgovorena.
Pa, makar se i ponavljala, želim izraziti divljenje ljepoti tvog kamenjara u kojem caruju prekrasni zvjezdani u savršenoj harmoniji s lavandama, te čarobni sedumi s neponovljivim vrijeskom. Bravo Bergenija
|
|
Odgovori | Stranica <1 3031323334 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |