Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 243> |
Korisnik | ||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kane su ti isto od Lantane.
Ono prvo u važu ti je pacifička krizantema, ono drugo ti je njevica (dilema oko njevice, snježnice ili iberiksa, sjećaš se?).
A di su ti lantane, krumpirko i još onih grančica - reznica za ukorjenjivanje?
|
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Triša na zadnjoj slici u bijelom pitaru su šumske ivice, razmnožavaju se kao jagode i mogu odmah van u zemlju, to znam jer sam ih ja dobila iz Kutine. Slijedeću godinu ih već bude puno. Evo ti slika, cvatu u proljeće.
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Hej lantana prekrasne su, stavit ću ih u dvorište, tko bi to sve znao od tolikog cvijeća, ali veselit će me i iznenađenje, valjda će se sve uloviti- Zapiknute su i reznice lantana i krumpirka, ali nisu na slici - pa čekamo proljeće. |
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|
Hvala tebi ![]() ![]() ![]() ![]() Cakani,cakani,cakani... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
![]() |
||
Brbe ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
|
Hmmm od kada to postoji šumsko ja???(kad mi je ime Ivica ![]() ![]() ![]() ali cvate u ljepoj plavoj boji to moram priznati ![]() |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Dragi moj baš mi je drago da i "tebe" imam u svom dvorištu, ali kako kaže lantana neću ti ograničavati prostor ja sve svoje "ljubimce" držim slobodno, pa možeš se "raširiti po mom dvorištu, gdje ti je drago. |
||
RIJEKA
||
![]() |
||
|
Pa je staviti ću to posebno samo ih moram poslikati, upisati nazive. Što mogu kad ste me "zarazili" i sada gledam sve, ali posebnu pažnju posvećujem kaktusima i sukulentima.
Hvala na podršci.
|
||
RIJEKA
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Ovo što sam dosad vidjela Triša kod tebe ma sve je genijalno , svaka čast
|
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Super si ti to Triša rasporedila i ja sam sve Lantanine biklje posadila ali samo gazaniju u vrtić a drugo sve za sada u vaze.
Šumske ivice su te posebno razveselile, te plave ljepotice zaslužuju mjesto u tvom vrtu!
|
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
|
Evo kako ste me savjetovale šumske ivice su u vrtu, jedan nepravilno ograđen vrtić - valjda će ih zadovoljiti. Kalanhoice su bile u plasteniku, ali sada su dobile novu policu na zidu i smjestile se ispod police na kojoj ima svega i svačega.
Nova polica ispod košarica na balkonu biti će mjesto za kaktuse i sukulente koji su još u kući.
Do sada sam vani nešto radila, vrijeme predivno, nadam se da više temperatura neće biti ispod nule, što znači da će polako sve biljke van.
|
||
RIJEKA
||
![]() |
||
|
Još jedna novost u mom dvorištu je lavanda koja cvijeta roza, to mi je nešto neobično i novo, pa sam je stavila u dosta veliku posudu, nadam se da će biti ok.
|
||
RIJEKA
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
WoW - lavanda ....
|
||
|
||
![]() |
||
|
|
||
RIJEKA
||
![]() |
||
|
Kaže Baka Bea da se tako najlakše zapamte nazivi. Ja sam to mislila napraviti od čašica od jogurta kad budem sijala.
Ali, još nisam ništa sijala, osim lantana.
|
||
|
||
![]() |
||
|
Isto zgodno, ali iman ove plastike još, dosta je tvrda, a ne treba mi, pa ću ti donest kad se budemo videle.
Baka bea ima pravo, zato što i ja kad nešto više puta pročitam to mi ostane, a svaki put kad uđem u dvorište to ću barem jednom pročitati - ajme ča ću bit pametna - za poludit.
|
||
RIJEKA
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Hoćeš ti onda govorit s nami koji neznamo sve nazive latinski? |
||
život je more
|
||
![]() |
||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|
Hvala tebi..uvijek si nalazila lijepe rijeci za mene i moje mezimice,kako im ja tepam..neznam Kako ti se zahvaliti na tome..Zahvaljujuci tebi i jos par predivnih osoba ovdje-koje su me bas lijepo prihvatile-moja ljubav prema cvijecu raste iz dana u dan i druzenje s vama je "mali godisnji odmor" za mene ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
![]() |
||
|
Dzomba ti si jedno veliko
![]() |
||
RIJEKA
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Joj Triša,ovo je super sa plastikama,za nazive.Ja kupim u ljekarni one drvene špatule pa sa njima označim.Ove tvoje viseće police mi svaki puta iznova očaraju.Veeeeeeeelika
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala shasha - sad imam puno posla s tim plastikama napisati prava imena biljaka i zapiknuti kraj svake biljke.
|
||
RIJEKA
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |