Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori | Stranica <1 317318319320321 370> |
Korisnik | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gledat ćemo mi uskoro i proljetni, pa potom cvjetni kolaž.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidim da si bila vrijedna , ja ću morati sačekati još da uđem u vrt snijeg do koljena
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo proljeća, jučer je bio pravi proljetni dan, temp 21 stupanj, sunce je u podne grijalo tako jako da nisam mogla dugo biti na suncu.
Orezala sam sve što je nastradalo od snijega i leda, a već ima novog cvijeća koje cvijeta, a i stari su se oporavili Visibabe, kod nas ih baš nema, pomogao im je snijeg, pa me posebno vesele Šafran Ruzmarin Lavanda, ona neka francuska Ruže još uvijek u cvatu Bugenvilia Donatica se oporavila od snijega I za kraj jučerašnji zalazak sunca |
|
život je more
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Lantana,
Evo proljeća,na Braču,ma gdje si samo sve to našla slikati?
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Visibabe su neodoljiv cvijetak. Je li moguće da su na lavandi i ružmarinu cvjetovi opstali ovu zimu ili sam ja nešto krivo shvatila.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sta ima ljepse od proljeca
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krenulo je, krenulo
|
|
Cikas
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vesele me tvoje slike, visibaba prekrasna! Ne znam kako je u tebe danas, ovde puše ko luda.
Posli snjiga i leda koje je tvoj vrt pritrpio ovo su ohrabrujuće slike. Za par dana kad ugrije dosta će se toga refat. |
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne mogu da vjerujem daposlije onoliko snijega i leda bugica nije odbacila listiće i da još uvjek cvijeta!
Zalazak sunca je čaroban! |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lantana žao mi je za oštećene biljke, ali vjerujem da će se gotovo sve oporaviti tj. probiti iz korjena, pogotovo aloa arborescens, i moja se bila otopila preklani, ali je iz žila pustila nove izdanke, a u tegli je felica se i meni osuši preko zime, ali ja je pošišam i do sada bi se obnovila, ako ti se ne obnovi javi, imam jednu sačuvanu na stubištu pa ću je podijeliti s tobom baš je nekako čudno vidjeti cvjetne glavice u snijegu i ledu |
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma na kojoj to planeti ima,prosto ne mogu da vjerujem,pravo uživanje iz ovog mog bjelila,a štete ima i kod mene na biljkicama koje su sklonjene,a naravno vani se još ništa ne vidi,a zalazak sunca je zaista umjetnički uhvačen
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slažem se sa sarajkom, pravi umjetnički zalazk sunca!
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Lantana, nije mi baš bio gušt gledati ledenu bajku na Braču, a već na drugoj stranici sve one biljke koje nazivamo vijesnicima proljeća.
Vjerujem da za mjesec dana neće biti nikakvih tragova ove okrutne zime.
lijepi pozdrav
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znala sam da ću ovdje naći proljeće!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
forzicija2005
Trajnica Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad god se zaželim boja i cvijeća ja dođem kod tebe
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima na posjeti .
Hvala i na brizi, ali ja mislim da će se sve oporaviti, pa čak i felicia (hvala Natalija). Vrt se oporavlja velikom brzinom, porezala sam sve što je bilo oštećeno i evo već kreću pupoljci i listovi. Ovih dana je bila generalka u vrtu, žutu sam toliko porezala da su ostale samo debla, ali to je tako žilava biljka dajoj ništa neće biti, orezali smo bugenviliu, ruže, šipak, malo pognojili i to je za sada sve. Evo kako je danas bilo u vrtu Divlji neveni Kukurijek, pun je pupova Tratinčice Gazanie Ljubičice mirišu... Ostići Ukrasna dunja Sedum (divlji) Ruzmarin u punom cvatu Ukrasni kupus I meni sada najljepši cvijet mendule (badema) Vrijeme je danas bilo pravo proljetno evo malo morskog i cvjetnog ugođaja, mendule su se okitile i prekrasno ih je vidjeti u bijelom ruhu Bonaca ko uje... |
|
život je more
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lantana prekrasno
slike su za 10 |
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovdje je zaista stiglo proljeće.... Prelijepo.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Odgovori | Stranica <1 317318319320321 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |