Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 315316317318319 381> |
Korisnik | |
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nismo mi hibridi kakvi ![]() Razlog nase da kažem tromosti je valjda što je svakom teško u ovim godinama. ![]() ![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
A jesi ga sad..... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Dragi moji povrtlarci zaključila sam da se nigdje više ne kuka kao ovdje, morat ću se preseliti na neku drugu planetu. Osjećam se kao da sam u nekim tridesetim godinama, što ih je više ja se osjećam sve mlađe, a vi ovdje izgleda ostarile već rođene.
Nekako ovako
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Smail, ovo na slici je, pretpostavljam, Popajeva baka?
![]() Baš liče!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
A gdje je onda Popajev djed?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Iiiiii ....evo ga ! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
evo i strina je tu
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
brat i šogorica su na god.odmoru
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
huskybucka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
Eh da se malo pojadam...Sto me sad jedan oglas na njuskalu izbacio iz takta...
Ljudi prodaju cesnjak, a u oglas stavili moju sliku cesnjaka...kao da necu prepoznati sliku koju sam ja uslikala... Ne znam uopce odakle im... Stavi sliku svoju onoga sto prodajes...a ne stavili moj cesnjak, ekstra klasu, jer naravno njegovog se valjda fotoaparat boji...
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Draga moja! To ne smiješ prešutjeti!!!
Obrati se uredništvu oglasa, objasni, priloži svoju sliku kao dokaz, uputi ih na ove slike koje si od početka stavljala ovamo. A javi se i gospodinu oglašivaču, uljudno ga zamoli da makne tvoju sliku iz svog oglasa.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Dragi moji povrtlarci, eto baš mi je drago da ste i svojim slikama uneli malo vedrine na ove naše stranice, baš sam se nasmijala sa svim babama, strinama, bratom i šogoricom, takve vas sve volim.
-Bucka moja draga nemoj se previše sekirati, njuškalo je jedno obično .......... da ne navodim pogrdne riječi na ovim našim vedrim stranicama, mislm da se tamo ne može kupovati nešto što se ne vidi, pa tako i luk, slike se stavljaju od svakuda.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
huskybucka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
Poslala sam mail direktno oglasu - ljudima koji su mi ukrali sliku....
Nisu mi nista odgovorili, samo su u roku 5min promijenili sliku... Moj cesnjak je moj ponos ![]() Toliko sam se iznervirala da bi im bila doma isla
![]() |
|
![]() |
|
Buckić, nažalost reći ću ti nešto što možda ne znaš....Njuškalo, Aukcije, Ebay smiju se služiti bilo čijim slikama, osim ako te iste nisu zaštićene autorskim pravima...tako da vjerojatno ti je razlog taj što ti nisu ništa odgovorili....Ako si nekad skidala neke fotke i lijepila ih ovdje, znat ćeš o čemu pričam...Neke se daju bez probelma skinuti i zalijepiti ne samo ovdje, nego bilo gdje, no one koje su zaštićene pravima autora nećeš moći nikad skinuti i negdje zalijepiti, ostane ti uvjek prazan prostor... |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 315316317318319 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |