Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 315316317318319 381>
Korisnik
Poruka
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 20:48
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Pustili podržavam sve što si rekla.....Znaš li zašto se mi tako osjećamo ?  Zato jer smo i mi već laganini hibridna djeca....Što li će tek biti sa sve mlađim naraštajima ljudi ? Ouch

Nismo mi hibridi kakvi LOL nas su nasi rađali bas u finim "zdravim" vremenima,tek ova sada djeca su nastala poslije rata i da im je ,a i nama Bog na pomoći kakvo će im biti zdravlje.
Razlog nase da kažem tromosti je valjda što je svakom teško u ovim godinama.LOLLOL
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 20:56

A jesi ga sad.....da ne kažem nešto ....ko grlica! 

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2013 u 08:21
Dragi moji povrtlarci zaključila sam da se nigdje više ne kuka kao ovdje, morat ću se preseliti na neku drugu planetu. Osjećam se kao da sam u nekim tridesetim godinama, što ih je više ja se osjećam sve mlađe, a vi ovdje izgleda ostarile već rođene.
                             Nekako ovako

Ma nedajte se drage moje, mladost je za one koje se tako i osjećaju a ne one koje su mlade, a starost, to je samo u glavi.smile96
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2013 u 09:26

Smajliću da te nema, trebalo bi te izmisliti !
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2013 u 09:42
Smail, ovo na slici je, pretpostavljam, Popajeva baka?LOL
Baš liče!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2013 u 09:43

Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2013 u 10:07
Big smilesto ste me nasmijale.
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2013 u 10:09
  A gdje je onda Popajev djed?  LOLLOL  Odoh ga ja tražiti....smile96
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2013 u 10:10

Iiiiii ....evo ga !  

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2013 u 11:34
evo i strina je tu

-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2013 u 11:37
brat i šogorica su na god.odmoru

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2013 u 11:43
9xlz7jin6d48bjrfsa1q.jpg
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2013 u 13:44
smile156... lijepo je zateći vas u dobrom raspoloženju!
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2013 u 13:50
  smile156smile197
Na vrh
huskybucka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 234
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje huskybucka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2013 u 07:57
Eh da se malo pojadam...Sto me sad jedan oglas na njuskalu izbacio iz takta...
Ljudi prodaju cesnjak, a u oglas stavili moju sliku cesnjaka...kao da necu prepoznati sliku koju sam ja uslikala...
Ne znam uopce odakle im...
Stavi sliku svoju onoga sto prodajes...a ne stavili moj cesnjak, ekstra klasu, jer naravno njegovog se valjda fotoaparat boji...
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2013 u 08:02
Draga moja! To ne smiješ prešutjeti!!!
Obrati se uredništvu oglasa, objasni, priloži svoju sliku kao dokaz, uputi ih na ove slike koje si od početka stavljala ovamo. A javi se i gospodinu oglašivaču, uljudno ga zamoli da makne tvoju sliku iz svog oglasa.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2013 u 08:07
Dragi moji povrtlarci, eto baš mi je drago da ste i svojim slikama uneli malo vedrine na ove naše stranice, baš sam se nasmijala sa svim babama, strinama, bratom i šogoricom, takve vas sve volim.

-Bucka moja draga nemoj se previše sekirati, njuškalo je jedno obično .......... da ne navodim pogrdne riječi na ovim našim vedrim stranicama, mislm da se tamo ne može kupovati nešto što se ne vidi, pa tako i luk, slike se stavljaju od svakuda.smile79
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
huskybucka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 234
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje huskybucka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2013 u 08:25
Poslala sam mail direktno oglasu - ljudima koji su mi ukrali sliku....
Nisu mi nista odgovorili, samo su u roku 5min promijenili sliku...
Moj cesnjak je moj ponosTongue
Toliko sam se iznervirala da bi im bila doma islaAngry
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2013 u 09:36

Buckić, nažalost reći ću ti nešto što možda ne znaš....Njuškalo, Aukcije, Ebay smiju se služiti bilo čijim slikama, osim ako te iste nisu zaštićene autorskim pravima...tako da vjerojatno ti je razlog taj što ti nisu ništa odgovorili....Ako si nekad skidala neke fotke i lijepila ih ovdje, znat ćeš o čemu pričam...Neke se daju bez probelma skinuti i zalijepiti ne samo ovdje, nego bilo gdje, no one koje su zaštićene pravima autora nećeš moći nikad skinuti i negdje zalijepiti, ostane ti uvjek prazan prostor...

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2013 u 09:49

Moram još reći, nigdje nisam tako loše prošla kao na Njuškalu i vjerojatno više odande  ne kupujem ništa ni pod razno.... Jako me razočarala ta stranica...Evo reći ću vam o čemu se radi....Kupila sam neko sjeme, uredno platila, a sjeme ni dan danas nije pronašlo puta do mene.....Još ako dodam da sam član naših Aukcija i Ebaya već nekoliko godina, nikad mi se u ovo godina nije dogodilo ništa slično...Ustvari je....ali s ogromnom razlikom....Kupila sam jednom neke sjemenke na Ebay.....prošlo je možda više od mjesec dana i te sjemenke nisu nikako stizale do mene....Onda smo kontaktirali sellera ( Hong Kong ) da je uplaćeno i da mojeg paketića sa sjemenom još uvjek nema......Čovjek se javio i pitao da li da vrati novac ili da ponovno pošalje sjeme.....naravno tražili smo sjeme....Čovjek je poslao i sad ne znam da li zabunom ili je tako htio, ali došli su dva paketića jedan za drugim s isitim sjemenom koje sam naručila....da stvar bude jasnija, niti jedan od ta dva paketića niti slučajno nije bio onaj prvi koji je kasnio i vjerojatno se putem negdje zagubio ( oba imaju novije datume ) .....A sad naš slučaj....Ovo što sam kupila na Njuškalu, žena me nije niti pitala da li da pošalje drugo sjeme ili vrati novac, ništa...sve je maca pojela, a cijena i nije baš bila tako niska, bar ne za mene ! OuchThumbs Down

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 315316317318319 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,469 sekundi.