Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 315316317318319 370> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ovaj prizor me uopste ne raduje,navikla sam na divne suncane slike
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Ovo su najljepse zimske slike koje sam vidjela ..prekrasno je ...pogotovo onaj kaktus sto viri ..malo je u cudnom okruzenju sigurno si misli kaj je pak to sada...
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Moon hvala, meni su to krasni prizori i rijetki
![]() Fermina i kod mene ima puno u zapusima, najgore je gdje nema snjega ubi sve led i bura. Mari, kako je u Kutini, ovdje je jako zima. Jagoda, prije 4 godine pao je snijeg, ali trajalo je samo 2 dana otišle su samo neke krasule i aloe vera, ovo sada je već treći dan i još će potrajat pa mislim da bi štete mogle biti veće, pogotovu gdje nema snijega. Mira jesi vidila kako Slavonac u Dalmaciji kopa motikom led ![]() Konte, kako nebi znala Manitua. Winetua sam pročitala u dahu, nekoliko puta ![]() Horti ovih dana svi slave ![]() Gio, bit će opet sunca! Cvjetomanijak, kaktuse u teglama sam ipak spremila u kuću, a ovi koji su vani kako im Bog da. Evo snježica (njevica) je preživila, za sada... ![]() Pozdrav svima iz ledenog Bola, uz orkansku buru ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Sjajna ti je ova zadnja slika! Pravi morski ugođaj :)
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Sigurno su ovo najljepše i najneobičnije snježne slike
![]() A još neobičnije - sad sam iz Sarajeva došla na Bol - iz snjega u snjeg
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Jedinstvene i prekrasne slike neobične bračke zime!!!
![]() Ova posljednja slika je posebno lijepa!!!! ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Sve najbolje želim tvome Roku da bude zdrav i sretan to je najbitnije
![]() vidim da je situacija u vrtu ista kao i kod mene..nadam se da je to pao zadnji snjeg i da će napokon malo zajužit
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ruze u snijegu ...... pala mi na um ta pjesma kad sam vidla tvoje ruze
![]() a kad sam vidla sukulente u snijegu ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
lantana draga prekrasne slike kod tebe, tvoj vrt i od otok su mi uvijek bile oaze za zimu, sve je cvalo, šarenilo se...
ma i ovako u bijelom ruhu su opet neodoljivo lijepe žao mi je što su ti neke biljke partile, ali za biljke je lako - uvijek će se kod nekog naći neki višak ![]() i sa zakašnjenjem čestitam bakinom zlatu rođendan, glavno da su nam poletarci dobro |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Eto i mene, ovaj put iz snijega u snijeg. Sa zakašnjenjem, čestitam rođendan tvom Roku, a veliki pozdrav upućujem tebi i TM. Kod vas će zimske radosti ubrzo proći pa ću se opet moći dolaziti grijati. Ruže u snijegu su....wow.... Koji kontrast! |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prošao je i drugi val snijega, koji ni u kojem slučaju nije krivac ako je nešto i uginulo, krivac je ledena bura, koja pali sve pred sobom, biljke su sve bile sive od posolice koju je donjela bura.
Meni je snijeg, a još kad je sunce i mirno, milina, najrađe bi bila stalno vani. Evo kako je izgledalo jučer nakon novog snijega, koji je bio suh i mekan Gazanije su odmah procvale čim je izšlo sunce ![]() Ostala je i pokoja ruža ![]() A neke su i ovako sleđene intersantne ![]() Kupus se bori ![]() Njevica se malo objesila, ali neće joj biti ništa ![]() Kamenjar ![]() Padina ![]() Donji vrt ![]() ![]() Gornji vrt ![]() Padalo je jako, nikad nisam vidjela da u tako malo vremena sve zabjeli, uz jaku buru, bila je to prava mećava ![]() Danas se već skoro sve rastopilo, ali evo opet bure. Pozdrav svima do izlaska sunca! ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Sve bi bilo idiličmo,da ni bure!
Draga Lantana ,
slike su lijepe,prava zimska čarolija.
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Nevjerojatne slike za Brač. Zaista je napadalo kod vas prava snježna idila!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasne slike,baš je i kod vas napadalo!
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nas dvije kao da se natječemo koja će imati više snijega.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ruze i snijeg ! Predivno !
I ja cestitam bakinom zlatu rodjendan , malo kasno ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Malo spašenih ruža iz vrta
Sretno Valentinovo! ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepo je vidjeti ove biljke kako proviruju iz snijega samo ako im je to služilo kao pokrivač i zaštita od bure ? Nadam se da neće biti velike štete???
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 315316317318319 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |