OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 315316317318319 374> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I sjenovita gredica i sunčana su krasno rascvjetane, zasađene sa pravim biljem znalca!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Divan ti je raščupani mak. Ja volim svo čupavo cvijeće.
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Otok , ja sam opet malo setala tvojim vrtom i moram ti reci jednostavno prekrasno ! Sad znam kaj si jos moram kupiti : plumbago ! Predivan ti je !
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
I ja sam malo opet procunjala... krenula malo unatrag da obnovim sjećanja...
![]() Krcato biljkama a opet sve nekako po redu.... ![]() ![]() ![]() Laknulo mi je da su ti zečje uši nekako visine mojih jer sam i ja moje stavila u hlad... a kako baš nemam sreće s cvijećem... nadgledam sve što pokazuje da je živo.. ![]() Bor...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Otok, grčki oleandar je divan -
![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Naprosto se nema što izdvojiti. Sve ama baš sve
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opet sam prošetala tvojim vrtom i uživala!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nije baš izložba kaktusa i sukulenata u Balama, ali našlo bi se i kod mene od šezdesetak teglica ponešto za izložbu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prelijepa je ova tvoja izložba!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() Ma već te hoću puno puta pitati: što odlučuje o presađivanju? Vidim da žive u gužvi, znači to nije razlog. Inače,stvarno si forumska kraljica sukulenata.Prekrasan pogled na to tvoje blago!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Moraju živjeti u gužvi, previše ih je da bi se još i bahatili na više prostora.
Pokušavam ih složiti tako da su oni uspravnijeg rasta jedan do drugoga, a one koji su viseći smještam uz rub ove police (zapravo plastičnog stola). Vjerovatno bi više rasli da nisu tako nagurani. A kada ih presadim u veće tegle? Pa ne znam ni sama, po nekakvom osjećaju da im je tegla premala. Ili kad se tako rašire da ih naprosto više ne mogu zaliti, evo, ovog sam iz tog razloga morala presaditi u veću teglu ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Mari, mali ispravak - ovo nisu čuvarkuće, nego sukulenti. Otok, nemam riječi, ovo je prekrasno. Prava izložba, mislim da bi ti na njoj zavidjeli i veći stručnjaci, a kud ne bi mi amateri. ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
A da i ti izlažeš u Balama,sigurna sam da bi i ti osvojila koju nagradu
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Hvala na odgovoru!
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Kolekcija kaktusa i sukulenata ti je baš nevjerojatna!
![]() ali ovo je wooooow!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Potpisujem! |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Joooj, divne li gužve kod tebe.
Kraljica sukulenata jesi, to smo već svi rekli, al mene fascinira tvoja sjenovita gredica. Prekrasno je onako sve na hrpi, bez "praznog hoda" (kao kod mene , trč, trč, pa cvijet ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 315316317318319 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |