Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 313314315316317 381>
Korisnik
Poruka
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 11:02
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Djeca će ti poludjeti za njima , vidjet ćeš ! LOLLOL  

odoh ih odma zamijesiit d ane kažem zakuhati.Big smile
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 11:04
 Onda držim ti Thumbs Up da uspiješ !   Samo pazi, morat ćeš to svaki dan onda praviti! LOLLOL

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 11:09
Naučit ću ja i njih da prave ne brini.:)

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 11:25
   Eeeee to je onda druga stvar ! Onda možeš pokrenuti biznis, pa u prodaju Klipića po ulici....LOLLOL     Joooooj meni ak me L čuje! smile42LOLLOL

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 11:36
eto mene.pauza na poslu.vidim jedu se klipići.u slast.mons me zarazila serijama pa gledam u turskoj na ulici prodaju razne delicije.meni samo sline cure.tako može i pustika.dođi kod mene prodavati ja ću kupiti svaki dan.
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 11:37
Ovako jednostavni recepti obicno su i najbolji. Budem probala!
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 11:55
Ovdje u Bosni ne bi kupili domaći proizvod tamam da liječi rak i sev smrtne bolesti,da kupe neke klipiće hahaha.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 12:13

Oooo da curke moje, samo jednom kad se navučete ne Klipiće, vidjet ćete što je prava zaraza!  Baš kao i turske serije, iako Klipići ne potječu iz Turske! LOLLOL

Ali nije tu kraj s Klipićima, a što je tek s Pivskim sezam štapićima, Slanim prutićima, Šarenim štapićima, Kviki ribicama.....ma pamet mi je stala, imam tonu recepata tih slanih grickalica, ali ipak Klipići su mi No.1 ! EmbarrassedHeart

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 12:24
Monstera debljal se od tih klipića?Approve

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 12:26
 He, he,he , ako ih puno pojedeš, jasno da se deblja! Probaj ne pojesti ih puno, još onako dok su topli, friški.....LOLLOL Mislim da je to naprosto nemoguća misija!  Još ne stigneš jednog pojesti, a već razmišljaš o drugom........smile96smile96

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 12:27
Prelijepog mjesta!!

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 12:28
 Ma gdje si to samo našla?  smile89smile93

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 12:28

He, he,he , ako ih puno pojedeš, jasno da se deblja! Probaj ne pojesti ih puno, još onako dok su topli, friški.....LOLLOL Mislim da je to naprosto nemoguća misija!  Još ne stigneš jednog pojesti, a već razmišljaš o drugom........smile96smile96

Super stvar samo ću ih jesti dok god ima,ili dok se stigne od djece ove.LOL
meni se ne prima ni tijesto,kamoli..Big smile

Seneka
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 12:29

Ma gdje si to samo našla?  smile89smile93

Našla sebi na fb.da mi stalno dolazi to i baca me u trans od ljepote.Ima još hoćeš li da vidiš?

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 12:33
 Pustilka samo se nemoj previše navuči na njih ! LOLLOL Zaraza je to koju ćeš onda morati praviti svaki dan!  

Znaš što, vidim ja da je i velika zaraza sjediti ovdje.....ako se uskoro ne maknem dobit ću po smile42  Pa mislim da je vrijeme da laganini 
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 12:35

smile197

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 12:40
LOL

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 15:32

LOLLOL
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 16:45
Vidimo te LOL

Seneka
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 18:11
ma gdje samo nađeš te smajliće.baš su fora
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 313314315316317 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,328 sekundi.