Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 312313314315316 381>
Korisnik
Poruka
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2013 u 10:55
 A sad odoh posao u kuhinji me zove....smile41LOL  Dođem poslije....Smile

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2013 u 11:21
Treba misliti pozitivno! Dan je lijep, sunčan! Neka nam bude lijepa jesen, jer kada kiša krene... pa će brzio i smile118... Kako su vam rodili orasi? Ja lani nisam imala ništa ali ove godine će nešto biti... to mi je gušt, brati, sušiti, čistiti... na kraju mi u kolaču baš i nisu nešto, imam par vrsta koje radim konstantno...
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2013 u 11:42
moj ručak pri kraju pa malo škicam u brbljaonicu.mons šuti i ruj .rovanje je jedino što nam ostaje i pričinjava zadovoljstvo.ja iz mog malog vrta imam dosta povrča za nas troje,a još ponešto dajem i djeci.krumpir sadimo kod zeta na placu koji mu je ostao od bake.ostalo sve u mom vrtu.kad imaš tako mali vrt postaneš umjetnik.kao naši penzići s malo novaca.jedno još ni ne uberem već tu posadim nešto drugo da mi ne bude ni malo praznog.svaku jesen izvezem kompost od lani,a ove ću godine kupiti i stajnjak.al će biti kopanja kad sve sjeme trava nikne,ali neka.bar ne mislim na ništa drugo.
odoh završiti ručak.buhtle su već na pola pojedene.neznam tko će ručati
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 09:44

Ima koga ovdje ? Već se paučina uhvatila..Ja malo   i skuhala vam frišku smile142  pa dođite !  Smile

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 09:58
Ja evo sebi pravim dok nam ti kafić počistis eto mene.Wink
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 10:14
 Evo, rade se kiflice, da budu uz kavu!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 10:14
 Pustilka, dobiš po smile232LOL    Kafić je već počišćen, a skuhana kava nek se hladi ha? smile60LOL

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 10:14
Desert  mogu li dobiti recept i ja bih ih odma zakuhala hehe.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 10:16

OOoo Superrr, Rosi vrijednice !  smile79smile86  

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 10:16
 Pustilka, otkad se kiflice kuhaju? smile96smile156

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 10:18
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Pustilka, dobiš po smile232LOL    Kafić je već počišćen, a skuhana kava nek se hladi ha? smile60LOL

Evo i moja se puši ko iz odzaka hehehLOL,a miriše,jutarnja mi je najdraža sjedne mi ko diejtu karamela.Big smile

Seneka
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 10:19

Pustilka, otkad se kiflice kuhaju? smile96smile156

Kod nas bosancaa se mjesto zamijesiti,kaže zakuhati hahahaahha.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 10:21

Eto sad sam još nešto saznala ! LOLLOL

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 10:25
... dok se tijesto digne, to je procedura... kasno sam ustala danas... 
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 10:25
Redovno ti to od mene saznaješ Big smile Za kafu kazemo ispeći kafu.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 10:27

Curke jel znate koja raditi Klipiće? Meni su to super kiflice, brzo se naprave, još brže nestanu ! LOLLOLLOL

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 10:31

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 10:38

Curke jel znate koja raditi Klipiće? Meni su to super kiflice, brzo se naprave, još brže nestanu ! LOLLOLLOL

Hahahha naziva im,daj recept ja bih ih odma pravila djeci.Clap

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 10:55

Pustilka vrlo su jednostavni, zapravo jednostavniji ne mogu biti.....Imaju i Varaždinski klipići, no te moraš čekati dok se tijesto digne....Ovu verziju koju sam ja dobila, ne moraš ništa čekati, nego ih odmah praviš...Evo ti recept: 

Klipići

75dkg oštrog brašna, ja uzmem 1kg oštrog brašna
                                             malo soli ( po potrebi , ovisi želiš li manje ili više slano )
                                    Ja obično svugdje stavljam suhi kvasac pa tako i ovdje, idu dva suha kvasca
                                      4dcl mlijeka ili malo više, ovisi koliko se brašna uzme
                                     2dcl ulja

To sve se zamjesiti i podjeliti tijesto u manje loptice ....Na masnoj podlozi razvaljati u tanke ovalne oblike ili može i kao male palačinke, zarolati s jedne strane ruba i premazati razmućenim žumanjkom, posuti sezamom, makom, lanom,  s par zrnca krupne soli ili već po želji, tko što voli.....

Dobar tek uz čašu hladnog piva! EmbarrassedHeart

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 10:59

Djeca će ti poludjeti za njima , vidjet ćeš ! LOLLOL  

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 312313314315316 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,813 sekundi.