Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 311312313314315 381> |
Korisnik | |
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Ovo sam ja u posjeti kod monstere...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ja sam uvijek tu negdje,ali baš i ne stignem
![]() nije njima plaća toliko prevelika,ali imaju razne dobro plačene dodatke kojih se ne žele odreći.nisu ludi kad ih nitko niti ne sili.da se svaki od njih odrekne 10 tisuća kuna koliko bi se zbrinulo ljudi bez primanja.koji su dobili otkaz ili još gore koji rade,a ne dobiju plaću.
eto bolje da se nisam oglasila samo kukam,ali nisam negativna.već sam se navikla na to.ja sadim moje cvijeće,kopam moj mali vrt i baš me briga za vanjski svijet koji ne mogu promjeniti
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Rosi koja si ti mica -maca ? Ova žuta ili tigrasta ? ![]() ![]() Ajči, znam da ti je teško, svaki čovjek koji je imalo svjestan vidi kako se običnim malim ljudima radi velika nepravda.....Sve više mi se čini da ova vlast malo pomalo ove ljude pretvara u robove.....Dok oni troše milijune na svakojake gluposti i kad ih netko kritizira uvjek imaju spreman odgovor kako im to sve treba, a u biti troše novce nemilice samo da ne moraju malog običnog radnika plaćati....I dakako netko tu onda mora podmetnuti svoja leđa, a tko će to drugi biti nego opet udri po radniku i seljaku.... ![]() ![]() Crni su dani došli, Kad od naroda svoga, ti načini roba....... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
He,he,he....meni svejedno, ali moram pitati da znam.... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Malo vas pokušavam odvući od ovih teških tema... znam da nije lako raditi u zdravstvu ali još je teže kada je čovjek bolestan... ne bih htjela da me netko krivo shvati, na plaći izdvajamo za to, pa opet, sve je u tako lošem stanju, puno toga se dodatno plaća, od lijekova do pregleda... a tek doći na red... sretan je onaj tko je zdrav, jer kada kreneš po ordinacijama... odu ti i novci, i vrijeme, i živci...
Jasno mi je da se svatko bori za svoja prava ali smatram da nisu vremena za previše se buniti... a naši starci su jadni i prejadni sa tim svojim "mirovinama", umjesto da uživaju, moraju misliti kako preživjeti, a radili su kao magarci cijeli život... tužno i jadno...
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Tuzno je sve ovo sto pisete u Bosni je jos gore i teze,sto kazete najgore starcima.Kod nas su jos uhvatili vjerski sluzbenici gulit narod to ne smijes kako treba ni umrijet,cime platiti atronautske cijene ukopa??!! primjera radi penzije 150 eu.a ukop kosta 1000 eu!Monstera kod nas ti je dzaba imati gomilu djece djecijiji doplatak daju mizerno mali,a socijale niko ne prima.
Fukara od drzave! ![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
narode moj.politika je ku... pa kakva god obojena bila.bez politike ne možeš ništa.nitko te više ne pita koji fakultet ili školu si završio već u kojoj si stranci.naročito me smeta ono kad ne možeš dobiti posao pa čak ni sjekača u šumi,ako nisi član dotične stranke.nije bitno da li imaš šumarsku školu.to je jedan od bezbroj primjera.kod nas u svakoj pri...dini.ima škola i dvorana,jer to je potrebno za razvoj naše djece,a to što nema ni jedna tvornica i što roditelji nemaju šta dati djeci da jedu nije niti važno.u želudac nam ni tako nitko ne zaviruje.
roze kaže da se plaća za zdravstvo.da samo znaš koji mali dio onoga što nama oduzimaju ide baš za zdravstvo,a još se i kojekakvi kadrovi u hzzo.u moraju namiriti.
onda ti dođe jedan stvarno bolestan čovjek-s karcinomom ili s hivom ili nekom drugom boleštinom i možeš se pozdraviti s limitima o kojem tako ponosno pričaju.kad lijekovi za samo jednog čovjeka koštaju po 15 000 mjesečno ili više.koliko radnika treba izdvojiti za samo jednog takvog,a on nije kriv što je bolestan i ne daj bože nikome.
ljudi sustav ne valja i to još od rata.pljačkaju nas svi redom.
|
|
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Ajama ako sam dobro razumila ti radis u zdravstvu.
Ne mogu vjerovati da se kod vas jos nista na bolje nije promijenilo pa zasto onda sluzi za EU ?? Valjda da pomognu urediti takvu zemlju kao sto je HR ili BH. |
|
Seneka |
|
![]() |
|
Pustilka briga EU za nas...Njih brine samo kome će utrapiti svoje crkotine od mesa i ostalih starudija koje njima ne trebaju i gdje će istovariti svoje smeće..... U Hrvatskoj kao i ostalim malim članicama vide idealno rješenje za to....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moja pustika.zar ti misliš da se nešto promjenilo u bugarskoj i rumunjskoj.mađari se isto žale. EU samo zabranjuje,a nikom još nije nešto napravila za boljitak malo čovjeka.ono što smo bili u austrougarskoj to ćemo postati opet-rulja ,raja koju treba samo iskoristiti.
|
|
|
|
![]() |
|
Pa čemu se onda borila Hr i sad bori Sr. i BH da udju u tu famoznu EU.Ima da postanemo pravi pravcati kmetovi za EU.Fuj!
|
|
Seneka |
|
![]() |
|
Pustilka nije se narod borio za to da Hr uđe u Eu, nego oni guzi..ri u Saboru su sve naštimali kao i uvjek, kako njima odgovara, oni su se borili da bi sebi priskrbili veće plaće, eto zašto....Tko nas išta ikad pita? Sve bude onako kako oni sebi sami zamisle i okroje... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dajte curke, maknimo se od ove utopije zvane politika, glava me već boli od toga ! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Treba ko ovce šutiti jel?
![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
|
Pustilka ili šutjeli ili blejali ko ovce, mala šačica ljudi ovdje, niti bilo gdje na netu, ne može ništa promjeniti.....Često pratim kojekakva prepucavanja po netu, svi svoj izljev bijesa samo tipkaju po raznim stranicama, no kad bi trebalo stvarno nešto učiniti, nitko više nije hrabar, nema nikoga..... Žalosno ali istinito, uz komp se stanje neće nimalo promjeniti na bolje.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ma znam to,šalim se,njima ništa nije sveto to bi imalo smjelosti pucati na demonstrante da se svijet mahom digne buniti.
![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
|
Dobro jutro curke!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Rosi, Hvala na kavici, baš je prijala.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 311312313314315 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |