Flora by Floramye |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 56> |
Korisnik | |
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uffff, koje slike mama mia
![]() Radim I ja vecinu tih "foto - vjezbi" (osim lezanja ) ali ocigledno jos moram uciti od majstora, odoh opet pregledat zadnje slicice - ma extra su ti
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Bila sam u tihoj šetnji, ali ne mogu ne prokomentirati bijela srdašca, hoste i bergeniju... Nostalgična sam za starim kulturama, to valjda dođe s godinama...
![]() Draga Floramye, vrt ti je super!
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Pravi odmor za oči.
![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Prekrasno FLORAMYE!
Veselim se ljetu koje dolazi i uživanju u tvojim biljkama. ![]() |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Tvoje slike i tvoj vrt u paketu iz mene izvlače samo jednu riječ - fantastično.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Ubila me ljepota tvojih slika,kao iz najboljih vrtnih časopisa,predivan izbor biljaka,veličanstveno!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Kalikantus ti je posebno lijep. Jesi pomirisala grančicu kad se slomi? I grančice imaju lijepi miris, ne samo cvjetovi.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Prekrasno kod tebe draga, kao i uvijek, lijepo cvijeće i lijepo uslikano; sviđa mi se tvoje mirisno drvce
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
predivno ti je sve, lijepo cvijeće znalački uslikano!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Prošetala sam i uživala. Prekrasno!
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Redovno sam u tvom prekrasnom vrtu. Sve mi je lijepo, ali srdašca su me ovaj puta posebno očarala. Calycantus se baš okitio cvijećem. Vrt je prelijep i neznam zašto si tako skromna u priči o njemu na našim kavicama. Zaista se imaš čime hvaliti.
|
|
Osijek prelijepi grad na Dravi
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
I ja imam calicanthus, ali zar on ne cvjeta tek poslije u ljeto.Ili moj neće ove godine procvasti.Sada mi ništa nije jasno.
![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk, Karli, Temzi, Nisa, Antonija, Karmen - hvala vam drage moje
![]() Miska - da, da, super je u vrtu ovih dana, što u mirisima, što u bujnom zelenilu. Od ovih kiša i visokih temperatura sve buja... Anabistrica - to sa grančicama kalikantusa sam iskusila prošle jeseni kad sam morala drastično skresati grm. Sva sam bila mirisna! Lana2 - joj, hvala ti, ![]() Josipa - pa ne znam, moj cvjeta sada, kasnije zna još jednom ali tek poneki cvijet. Pupoljci su bili još na golim granama. Prošle jeseni sam ga morala drastično orezati, ostale su samo tri visoke mlade grane. Na tim granama sada ima cvijeta cijelom dužinom grane, do samog pedlja od zemlje. |
|
|
|
![]() |
|
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Jako lijepo
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Divan vrt. Kod tebe svakoga dana nešto novo procvjeta, a kad procvjeta - cvijet traje, traje i traje. Uživanje je pogledati slike tvoga vrta.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |