Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Flora by Floramye
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Flora by Floramye

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 56>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2014 u 23:16
Uffff, koje slike mama mia smile64a cvijece tek.

Radim I ja vecinu tih "foto - vjezbi" (osim lezanja ) ali ocigledno jos moram uciti od majstora, odoh opet pregledat zadnje slicice - ma extra su ti
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2014 u 20:07
FLORAMYE, prekrasan mi je tvoj vrt! Sve je tako uredno i zdravo, a kombinacije i izbor biljaka su mi jako zanimljivi. Ovo mi je jedan od najljepših vrtova na forumu i uvijek rado prošetam ovuda. Slike su ti sve odlične, ali ovaj put izdvajam ovaj predivni kutak...

Pozdrav! smile73
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2014 u 20:12
Bila sam u tihoj šetnji, ali ne mogu ne prokomentirati bijela srdašca, hoste i bergeniju... Nostalgična sam za starim kulturama, to valjda dođe s godinama...LOL
Draga Floramye, vrt ti je super! 
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2014 u 21:59
Pravi odmor za oči. smile186
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2014 u 15:31
Lantana, Ajama, @kaktus, Anastazija_, Aralija, Klaudija8, Vila2, Bugicaza5, Josipa
hvala vam od

Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2014 u 15:36
cvijetak Geraniuma renardii Tschelda (meni osobno ima i jako lijep list, baršunast na dodir)

Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2014 u 15:37
I malo da i moj vrt zamiriši...

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2014 u 20:41
Predivan calycantus!
Sigurno od tolikih cvijetića daleko dopire miris
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2014 u 20:59
Prekrasno FLORAMYE!
Veselim se ljetu koje dolazi i uživanju u tvojim biljkama.smile57
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2014 u 21:43
Tvoje slike i tvoj vrt u paketu iz mene izvlače samo jednu riječ - fantastično.
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2014 u 22:15
Ubila me ljepota tvojih slika,kao iz najboljih vrtnih časopisa,predivan izbor biljaka,veličanstveno!!!
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2014 u 23:06
Kalikantus ti je posebno lijep. Jesi pomirisala grančicu kad se slomi? I grančice imaju lijepi miris, ne samo cvjetovi.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2014 u 07:28
Prekrasno kod tebe draga, kao i uvijek, lijepo cvijeće i lijepo uslikano; sviđa mi se tvoje mirisno drvce

Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2014 u 08:43
predivno ti je sve, lijepo cvijeće znalački uslikano!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2014 u 09:28
Prošetala sam i uživala. Prekrasno!
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2014 u 09:30
Redovno sam u tvom prekrasnom vrtu. Sve mi je lijepo, ali srdašca su me ovaj puta posebno očarala. Calycantus se baš okitio cvijećem. Vrt je prelijep i neznam zašto si tako skromna u priči o njemu na našim kavicama. Zaista se imaš čime hvaliti.
Osijek prelijepi grad na Dravi
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2014 u 21:08
I ja imam calicanthus, ali zar on ne cvjeta tek poslije  u ljeto.Ili moj neće ove godine procvasti.Sada mi ništa nije jasno.Embarrassed
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2014 u 22:49
SlavujVk, Karli, Temzi, Nisa, Antonija, Karmen - hvala vam drage moje

Miska - da, da, super je u vrtu ovih dana, što u mirisima, što u bujnom zelenilu. Od ovih kiša i visokih temperatura sve buja...

Anabistrica - to sa grančicama kalikantusa sam iskusila prošle jeseni kad sam morala drastično skresati grm. Sva sam bila mirisna!

Lana2 - joj, hvala ti, , ali zaista ima i puno toga u dobroj fotki. Još uvijek mijenjam, okrećem, mudrujem...

Josipa - pa ne znam, moj cvjeta sada, kasnije zna još jednom ali tek poneki cvijet. Pupoljci su bili još na golim granama. Prošle jeseni sam ga morala drastično orezati, ostale su samo tri visoke mlade grane. Na tim granama sada ima cvijeta cijelom dužinom grane, do samog pedlja od zemlje.

Na vrh
marta78 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 285
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marta78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2014 u 23:00
Jako lijepo
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2014 u 23:27
Divan vrt. Kod tebe svakoga dana nešto novo procvjeta, a kad procvjeta - cvijet traje, traje i traje. Uživanje je pogledati slike tvoga vrta.
Sutra je novi dan.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 56>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.