Emilly |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 70> |
Korisnik | ||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Prekrasne su sve, ali Cattleya je posebna
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
![]() Ovo sam ja. Sramim se jer sam tek sada otkrila ovu tvoju temu. Svečano obećajem da sam od sada i ovdje stalan gost. Ovo je raj na zemlji. Sad sam MM rekla da pogleda ovo, jer meni stalno govori da sam pretjerala. A ja imam samo 20 phalova. |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
|
ma koje smanjivanje
![]() ![]() koje su ono bulbe veeelike ![]() i nadam se da će vanda procvasti ![]() |
||
Per aspera ad astra.
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Šaljem vam svima
![]() Danas sam kupila novu policu, presložila orhideje... Kao, radila mjesto za bebolininu palmicu. Tek kad sam završila sam shvatila da joj nisam napravila mjesto. Sutra opet iz početka ![]() |
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Daj ih poslikaj ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Slažem se ![]() ![]() ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
|
virnula i ostala
![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Veliš,shvatila si da trebaš još mjesta ![]() ![]() ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Nova polica, uh kako mi je ta kupovina poznata, ma naravno smjesti je negdje, napuni, a mi ćemo uživati i uvijek te podržati.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Emily nemam riječi kojima bi se dovoljno dobro izrazila i pohvalila tvoje orhideja jer ja sam jednostavno ostala bez teksta.Kapa do poda.
![]() |
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
Ma pusti police, palmica koja ti stiže sutra ujutro
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Ajme, pa šta si mi to poslala?! Sad neću moć spavat
![]() |
||
![]() |
||
|
A di su slike ? |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Bit' će fotka kad joj Hawaii palmica iskoči iz kartonske kutije
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Evo slike
![]() Bebolina, hvala ti još jednom ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Stanje kod adeniuma danas (kad sam već palmu slikala)
![]() I onaj bebolinin izbacio pupoljke, još su malucani ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
I mali update vandinih pupoljaka
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |