Lovrina okolina |
Odgovori | Stranica <1 2930313233 120> |
Korisnik | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jaglac ...
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
magnolijica, bijela stelata, okružena Matildinim i Natalijinim mladicama....
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jagode cvjetaju.....
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
šeboj....
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...žuta ljepotica...
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...kraj nje, bijeli jorgovanček i paprat...
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
... pa slijedi opet neko poljsko-šumsko cvijeće...+ tulipan...
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mini voćnjak uz ogradu: jagode, ribizli, ogrozd, kupina, misteriozni kiwi, trs starice izabele....
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ciklamasta ljubičica...
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...višnja u bijeloj haljinici i bijelim čarapicama...
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pogled...ovaj put na ....ulicu: naša, recimo, druga ljubičasta magnolija i susjedova, druga, bijela, magnolija...
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...i... ne bi ja bila ja.... klik-klik prek plota.... susjedin voćnjak prepun maslačaka...
|
|
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijepa je lovrina okolina, višnja u bijeloj haljinici i čarapicama i žuta kerija su prekrasne kao i sve ostalo!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno LOVRO,i kerija,i visnja,i iberis...i...sve je divno
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan bijeli amarilis! Moj je u subotu pao sa prozora, i što reći!? Sav se slomio!
Sad pak gledam u tvoj i zamišljam svoj!
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
žuta pokrivačica, "svečana višnja", magnolije... ma sve mi je prekrasno!
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pošto tu i tam za promjenu i ti uživaš, pa daj , i iznenadi me!!! Ili sada za promjenu i tvoj muž malo uživa, pa te ne pušta u solo vožnje!! Ma ne brini, ja to sredila tako da sina pozovem na vožnju, pa se mm nema čega bojati!! Ali to ne znači da i ja neću iznenaditi tebe!!
Jel mi još čuvaš ljepojku, jel pita za mene?? |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno ti je Lovro! Sve rascvjetano i sređeno!
|
|
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna okolina Lovro!
Sve mi je divo!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Odgovori | Stranica <1 2930313233 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |