Moja cvijetna razbibriga |
Odgovori | Stranica <1 2930313233 37> |
Korisnik | |
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Voki, kada sam pregledala tvoj vrt, mislila sam da bolje niti ne pokazujem ništa na ovim stranicama, a onda opet mislim zašto ne, to je dio onoga što volim i što mogu imati, meni tako lijepo i drago, a ti imaš druge mogučnosti i uvjete, drago mi je da si prošao kroz moj cvijetnjak ovako virualno, i hvala ti na spremnosti da svoje znanje podijeliš s nama.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lepota uzgajanja biljaka je u tome što je svaka biljka specifična, pa i svaki vrt poseban. Bitno je da se biljke lepo uklope u postojeći ambijent. Mogućnosti su kod svakoga specifične, ali se odmah prepozna ljubav prema biljkama, a biljke to višestruko vraćaju. Ove godine nisam stigao posijati jednogodišnje biljke, mnogo je obaveza, a malo vremena. Imam u planu sređivanje dela dvorišta sa biljkama, samo kada bude vremena za takve poslove.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Fany dobro mi došla u posijetu
|
|
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas nisam baš nešto radila osim slikala ruže jer sam bila u posjeti dragoj našoj Camelliji, nagledala sam se ljepote kod nje, uživo vam je sve ljepše nego na slikama, njezin vrt treba vidjeti u cjelini a slika prikazuje samo segmente. Jako je draga i darežljiva, što god sam rekla da mi se sviđa sve mi je htjela dati.
Evo malo slika mojih ruža koje su do sada procvale. Bijela stablašica se rascvala. I ovo je stablašica Parfem melody. Žuta je još u pupovima, prvi puta imam žutu ružu. |
|
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naravno pomagačica je tu.
Na jednoj ruži dvije boje. Parfem melody kao grm, kupila sam stablašicu i na poklon dobila i ovu. Ovu ružu imam više od 20 godina, kupila sam ju kao ljubičastu, nikad nije narasla i nikada ostarila, ali niti ne cvate baš nešto. Ova ruža cvate preko puta moje kuće, bit će na jesen šipaka. I za kraj jedan mix. |
|
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bijela ti je prekrasna, baš sam skužila da nemam bijelu
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Nona niti ja dugo nisam imala bijelu, ne da nisam htjela, jednostavno nije uspijevala, sada ih imam hrpu, dvije stablašice i par grmova , samo grmovi nisu još procvali.
|
|
|
|
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prilipe su ti ruže Smail, Jesi pomirisala melody parfume? Moje sa tek otvara...jedva čekam onaj fantastičan miris!
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ruže su ti prekrasne,a ona bijela je naj...Obožavam bijele ruže,ali od 5 bijelih na deklaraciji koje sam kupila samo je jedna bila bijela.Moram je doći vidjeti.
|
|
agava1504
Već proklijao Pridružen: 24 Siječanj 2013 Lokacija: Moslavina Status: Offline Bodovi: 204 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pekrasan vrt..zaista za uživanje..i ja sam skužila da uopće nemam bijelu ružu..
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako budeš kupovala bijele ruže obavezno kupi SWANY koja spada u pokrivačice tla ali ju se da nabaviti i kao stablašicu i kažu da je jedna od najljepših bijelih stablašica. Ja imam 3 komada u bijelom vrtu kupljene kao pokrivačice ali mi rastu više kao grmolike jer sam ih tako počela formirati.
Nemogu ti niti opisati kako je lijepa , tko god voli bijele ruže ovu neka obavezno nabavi. Od čajevki predivna je TINEKE nju sam nabavila od M Kaktusa, dvije sam posadila u bijeli vrt i jedva čekam da mi narastu i cvatu. Da li znaš kako se zove tvoja bijela stablašica?, imam želju posaditi i stablašicu u bijeli vrt a kako mi cijepljenje u dva navrata nije uspjelo onda bolje da si ju kupim već gotovu. Ova tvoja mi se jako sviđa.... |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sad sam se sjetila da moram negdje imati ice berg samo sam ju presadila i zaboravila, moram kupiti ginko obavezno
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Korijenko, upravo ove strablašice su Swany, a Tineke sam nabavila prošle jeseni, još mi nije procvala, jako je mala ali ima pupove, predpostavljam da je jako lijepa.
|
|
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za mene drugi puta, molim te više slika onog mixa na kraju . |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mislila sam na tablete za pamćenje a što se tiće sadnice neznam baš, imala sam eukaliptus pa se osušio bolje da se držimo autohtonih vrsta
|
|
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Anastazija, naravno bit će samo za tebe, i tako mi je draga žao što i ti ne stavljaš svoje slike, imaš čarobno lijepi vrt.
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 2930313233 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |