vilmač |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 49> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SRETNA TI 2011-ta
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Vilmač, svako dobro u novoj godini!
Bor i jaslice su super a ljubica mami osmjeh na lice u ovo tmurno vrijeme.
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
zdravo svima! ...pustošenje kuće otpočelo je u subotu!!!!
1. Naime, susjed se vratio i
![]() 2. sinoć sam "razmontirala" borić, spakovala nakite i jaslice....
sad mi je kuća nekako pusta iako cvijeća ima na svakom koraku
(MM kaže da se u kući osjeća kao usred šume
![]() ![]() ![]() ![]() al meni je opet puuuustooooooo
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Znam kako ti je!
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Vilmice gdje si?
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() evo me tu sam! ovih dana zatrpana poslom, a i sinusi me ne puštaju na miru tako da odavno nisam u miru uživala u šetnji vrtovima!!!
ovih dana sam ustanovila da je i neke moje biljke odnio led, čak i u kući,a ostale se dobro drže!!!
danas ću u kupovinu prve vreće humusa za ovu godinu i ostalih potrepština za presađivanje i zasipanje cvijeća!
nestrpljivo čekam proljeće!!!!
svima šaljem tople pozdrave uz ove kadrove neba
![]() majka priroda se uvijek potrudi dan nam nečim uljepša život, hvala joj na tome!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
hvala tebi na slikama
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Predivne slike
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasne slike neba
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasne slike. Pozdrav!
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
slike neba divne i ja ne mogu docekat proljece, jucer kupila vrecu humusa , mislila nesto sadit medjurim jutros susnjezica u utorak najavljuju -12 kod nas pa sam odustala od toga radije gledam vrtove na forumu i uzivam pozdrav tebi
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Vilmice, hvala na lijepim slikcama.. O, da žrtvice zime ćemo svi brojiti za nekoliko tjedana. Ali dobro je da imamo puno sjemenki i jedni druge - pa ćemo opet sijati, saditi, razmnožavati i njegovati biljkice..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Baš si uhvatila trenutak za slikanje! Divno! Sa cvijećem je to tako. Neznamo što će nam zima odnjeti ali zato sam sigurna da ćemo u proljeće opet u vrtne centre
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lipe fotografije,iako ne volim puno oblake,ali ti su još nekako svjetli,ali znaju oni biti"opaki"i crni
![]() ![]() |
|
![]() |
|
drago mi je da vam se sviđaju slikice neba, ja uvijek nađem u prirodi nešto u čemu uživam!!
danas kod mene cijeli dan snijeg pada, još se ne hvata, a bilo bi lijepo da malo zabijeli!
kod mene nema baš biljaka koje sad cvijetaju jedino mi je drago što se božićna zvijezda još dobro drži!
ako netko ima dobar savijet kako da je njegujem, samo naprijed!
p o z z zz
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Meni uvijek nekako izgleda otužno kad joj prođe vrijeme, tvoja se još uvijk dobro drži
|
|
![]() |
|
![]() jedan pogled na juku među jagodama u zimskom izdanju!
kutak s panjom:
moj novi ljubimac
![]() ![]() ![]() ![]() toliko od mene za danas pozzzzzz svim cvjetoljupcima!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |