hugin kutak za uživanje |
Odgovori | Stranica <1 2930313233 124> |
Korisnik | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasne slike
|
|
Sponzorirani linkovi | |
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Velicanstveno , fantasticno snimljeno ! |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno, a ova zadnja, već ponavljana slika, očito nam se svima dopala i to jako - bajka, prava bajka!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
mirjam
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[/QUOTE] Fani,ovdje si nadmašila samu sebe,predivno,bajkovito i još ... |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svima nam se sviđa ista slika, mogla bi poslužiti za razglednicu.
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a ovo je slika tj. pogled sa moje terase na gradski park u pravu ste predivno i uhvaćen pravi trenutak ljepote.
hvala vam na posjeti i pohvalama |
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
već duže vremena nisam pokazala ništa od svojih biljaka pa da se ne osjećaju zapostavljeno evo nekih
Uploaded with ImageShack.us ova puzavica neznam kako se zove Uploaded with ImageShack.us moja kohlera se osušila i baš sam se razočarala ali evo ponovo je potjerala mlade izdanke a ovako je izgledala ljetos Uploaded with ImageShack.us |
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us difenbahije jedna sa krupnim listovima i ova druga ima nešto sitnije listove |
|
Kreos
Pustio korijenje Pridružen: 15 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 414 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slike zimske idile su predivne!
|
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us hibiskusi na zimovanju Uploaded with ImageShack.us podmladak novih hibija i plumbaga poklon od naše formašice semire, ta žena je tako pružene ruke i što god mi je do sada poklonila sve se ožili sem jednog jasmina ali tu sam ja veliki krivac |
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uzivaju biljke u tvom domu
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svega zelenoga ima kod tebe, draga Fany.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam na posjeti dragi prijatelji pa navratite opet
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kad če prolječe ubi me ovo vrijeme
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ooooo pa evo i nihe dugo te nije bilo slatka mamice neka ti je sa srećom , a mogu ti reći da i mene ubi ovo vrijeme
Uploaded with ImageShack.us sunca dajte nam sunca kako kažu u onom mjuziklu KOSA |
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni isto nema draže, nego kad vidim da mi se oporavlja biljčica koju sam otpisala!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da kohlera tako i mora - zimi propadne pa tjera nove mladice u proljeće.. Tako su cure tu na forumu pričale.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na posjeti drage moje eto to je izgleda tačno anaida kohlera ponovo potjerala nove izdanke poslije zimskog sna
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fany pa kućne biljkice su super, a ona kohlera je preslatka, tako nježno cvate.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Odgovori | Stranica <1 2930313233 124> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |