Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja djedovina-sestrin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja djedovina-sestrin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 103>
Korisnik
Poruka
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2010 u 13:35
Prvo sam ga spasila,a onda sam ga zgazila.

Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2010 u 14:04
smile227
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2010 u 14:49
smile227
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2010 u 17:27
i ja bi napravila isto!!!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
trava View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 657
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2010 u 18:19
Pa to je delikatesa!
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2010 u 20:27
smile227
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2010 u 22:30
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2010 u 01:41
Sada me i "čistoća" preduhitrila!!!   ccccccc ......smile220 šteta!!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 09:37
Freeland,ne plakati.Čekaj smile230 Stižu ti reznice polygale.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 10:08
Kako uživam gledati slike tvog vrta (maminog) gdje se vidi komadić mora!ClapClapClap
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 10:55
Slike su prava uživancija uvijek rado svratim do tebe, a puž - fuj - koliko ih kod mene tek ima.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 14:48
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Kako uživam gledati slike tvog vrta (maminog) gdje se vidi komadić mora!ClapClapClap
Ovo je cijena života na samom moru.Ovaj vikend su radile lopate i metle.

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 15:05
a šta je nanijelo.... bome se tu trebalo nalopatati i dobro ugrijati!
jeli ova ograda drvena, ako jest kako podnosi sol i vlagu!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Nevena M. View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 95
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nevena M. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 15:31
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

Jedna grančica je završila u vazici.

Kako je tu lijepo neopisivo!!!Thumbs%20Up
Cvijeće mi uljepšava dan.
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 18:39
  smile158
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 23:10
dakle ti trebaš lopatu da makneš šta je more nanijelo, a ne za snijegBig%20smile
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 23:18
bome si se nalopatala
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2010 u 09:09
Originalno poslano od člana antonija antonija napisao:

a šta je nanijelo.... bome se tu trebalo nalopatati i dobro ugrijati!
jeli ova ograda drvena, ako jest kako podnosi sol i vlagu!
Farbanje svake godine.Nakon svakog vjetra pranje soli koje šteti više nego sunce.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2010 u 09:54
Ovo je malo za utjehu onima koji misle da je bajno živjeti na samom moru potpuno utvorenom prema Italiji.Ovo je bila blaga lebićada.Kad je prava,kamenja ima i na krovu,a otrpavaju nas i radne akcije i mehanizacija.Komadi ograde znaju plivati po moru.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2010 u 10:02
Malo su mi se pomiješale i slike susjedovog vrta.Evo ostatka da vidite da je i morski život bio ubačen preko ograde.Nije stavio zaštitnu dasku pa je stvarno imao sreće da mu vrata nisu oštećena.Bilo je i živih rakova.Vrane su se pogostile sa ježevima.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 103>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.