Ivnina cvjetna terapija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 43> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Lijepo sam se nasmijala ovim komentarima s pepeljarom, neki bi, neki ne bi
![]() ![]() Hvala vam svima drage moje na posjeti a sad opet malo ponova, pa malo procvjetalog pa malo starog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Je'l imaš ti još pepeljara ili je ovo bila posljednja, vidim ja da smo mi pušaći nadrapali u vakom pogledu, ideja je ok, a realizacija još bolja
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Zbilja imaš frizerskog dara, lijepo si ovo ošišala!
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Tvoje ideje ivna su
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bravo za ideju, i bravo za očuvanje zdravlja! Ivnice, ne usudim se doma u vrt stavljati sredstva protiv puževa zbog Fifića - mali je, znatiželjan i bojim se da bi probao papati..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja nemam tako velike pepeljare moje su sve male nebi pikavci stali na njih
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
To mora da je neka oveća pepeljara
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Tako ,tako suseda cuvaj zdravlje i u pepeljare slazi ovakve kreacije,ostatak vrta
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
CCCC no no
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
super ideja,bas je simpa
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Hvala vam na posjeti , svima
![]() Danas mi je po običaju bilo dosadno pa sam se (opet) malo igrala:evo rješenja kako se početi "skidati" s pušenja-smanjite broj pepeljara u kući ![]() ![]() ![]() ![]() Našla sam mu i mjesto, nadam se da će mu biti lijepo ovdje ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i meni se svidja taj detalj s esheveriom u kamenu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Divno draga moja predivno tako mi se sviđa tvoj balkon i baš bi voljela popiti kaficu na njemu a ostalo cvijeće je super a posebno ona kopriva ma veličanstvena je pusaaaa!!!!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ja kao da mi nije dosta kamena
![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Joj sunce oje šta sad da ja kažem kad su sve rekle kako je kod tebe -samo ću reći da sam jako sretna u tvom vrtu i svemu šta imaš
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Draga ivna,a ja lovam nove slike i kao malo djete se veselim svakoj
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |