Malo smo se ponovili... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 49> |
Korisnik | |
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne znam kako se zove ta biljka...
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ines ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
Kako se zove ovaj drugi cvijet u gornjem koritu? Takav sam jučer kupila samo ima roze cvjetiće, a ne znam kako se zove
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Dada, predivan izbor, još kad nam ga pokažeš... znam da će biti
![]() Ja danas u rasadniku "Zrinjevca" u Zagrebu kupila limun za 60,00 kn!!! ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Evo da se i ja malo pohvalim, ovo sam kupila prošlu subotu. Sve je završilo u novom kamenjaru...plus šest mačuhica koje nisam fotkala
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej ti si baš navalila, pa čini mi se da si baš na pravom mjestu, tu se stalno vrti "posadila ovo, posijala ono" - eto možeš to ponavljati bezbroj puta i svi će te hvaliti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
cao drustvo!nova sam , od danas sa vama...ovog proleca sam obradovala moj vrt i posadila sam 8 ruza penjacica, mini ruza, dalija, novih gladiola, etiopske gladiole, novu canu,a i posejala sam puno semencica...planiram jos puno toga, nikad mi dosta novih biljcica...
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Stvarno je monstrum...predivna je
![]() |
|
![]() |
|
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
![]() |
|
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|
![]() |
|
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
![]() |
|
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() |
|
![]() |
|
Pa kad možete vi, mogu i ja
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo i ja nešto nakupovala.Neda mi se kutije slikati pa ću opisivati
![]() Gladiole(duplo pak.) žute i plave(plave imaju bijelu sredinu)
Kana indica(mix)
E sad ovo je nešto što baš ne znam šta je,no preljepo izgleda na slici pa sam kupila:Ismene festalis,3kom(neki bijeli cvjetak jako čudnog oblika.aj to ću sutra uslikati) i anemone blue,10kom(to je isto dupli pak)
kana picasso 1kom(žuta sa crvenim flekama)
kanna-lucifer
![]() Eto......i ništ više
|
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
slažem se u potpunosti
|
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Neznam što mi je ljepše jaglac ili psić
![]() |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Ovaj cvjetić kao da je čekao psića ili obrnuto....
Baš si pašu. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
u prvi tren sam pomislila da je psić živi...ja još ne mogu prežalit moga i jako mi fali ...
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Nakon dužeg vremena i mi smo se ponovili sa jednim predivnim cvijetekom
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Baš je dobro što si se ponovila - možeš se stalno ponavljati, kad nam "poklanjaš" nešto ovako prelijepo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
prekrasna orhideja!
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |