Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Vrtno cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrtno cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrtno cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 43>
Korisnik
Poruka
crveni_cvjetić View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 1
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crveni_cvjetić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2011 u 14:07
Svo vrtno cvijeće je lijepo,no najljepše su ruže!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ikrokar View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ikrokar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2011 u 18:01
U Dalmaciji kao da je proljeće .........

Uz lijep pozdrav svim cvijetoljupcima !!!  Thumbs%20Up

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2011 u 18:44
 Mimoza je predivna, jaglaci takođe!
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2011 u 19:57
Originalno poslano od člana ikrokar ikrokar napisao:

U Dalmaciji kao da je proljeće .........
... MIMOZA JE PREDIVNA ALI OVAKO JE PREZENTIRATI...OSTAVLJA BEZ DAHA. Hvala ti draga!smile57 

Uz lijep pozdrav svim cvijetoljupcima !!!  Thumbs%20Up

*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2011 u 21:47
Ove mimoze su kraj sveta.....kod nas su sad pocele da se prodaju na trznici, sva okolina zanosno mirise a mogu samo da zamislim kako je kad celo drvo procveta.....
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2011 u 09:05
koja mimoza
Na vrh
ikrokar View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ikrokar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2011 u 12:19
Kad toliko volite mimoze evo još nekoliko slikica:

Hvala puno na lijepim komentarima !
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2011 u 14:23
  Savršeno!
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2011 u 15:21
Mimoze su prelijepe. Šteta što su osjetljive na hladnoću pa mi je žao što ne mogu rasti na kontinentu (  u Slavoniji )Unhappy
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2011 u 21:04
Mimoze lijepe hvala na preljepim slikama,one su osjetljive,ali su ipak prve u godini ugledale sunce.One su kao pahuljice žutr boje.ClapDanas sam ih gledala na placi,ali moram malo sve uvjete proučiti.Thumbs%20Up
Na vrh
Wally View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 23
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wally Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2011 u 08:45
Pozdrav svima. Ja bi se pridružila, ako može. Već duže vrijeme vas pratim (kao voajer). Vidim da ima odličnih tema, a nema ni vrijeđanja kao na nekim od sličnih foruma, nego ste svi ovdje zato što volite cvijeće.
Na vrh
ikrokar View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ikrokar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2011 u 08:53
Wally, bit će vjerujem svima drago.....pridruži nam se.
Ja nemam puno vremena za ovu stranicu, a imam  puno slika cvijeća. Cvijeće je stvarno radost i lijek za dušu !!!
smile71
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2011 u 08:57
Wali,dobro došlaTongueJa sm nova na FORUMU,uživam u svim temama,listam,imam što vidjeti i naučiti.smile79
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2011 u 08:58
Ispavak imena WALLY,Cry
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2011 u 09:22
Wally, dobro došla u ovo svjetno društvo i svi ostali dobro smo došli, i ja sam još poprilično nova, i neka nam svima bude lijepo na ovim stranicama.smile75
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Wally View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 23
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wally Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2011 u 09:41
Originalno poslano od člana Belina Belina napisao:

Wali,dobro došlaTongueJa sm nova na FORUMU,uživam u svim temama,listam,imam što vidjeti i naučiti.smile79
Svima vam hvala na dobrodišlici. Ovdje se zaista ima što naučiti. Kad stignem stavit ću i ja slike svog cvijeća, makar ga nemam previše. Za sada sam stavila par sličica na slike gradova (Bjelovar). Ali nisu moje, ukrala sam ih. Vidjela sam da se tamo žale (još 2008. godine) da nema nikog iz Bjelovara, pa eto, sad ima.
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2011 u 10:00
smile57Wally dobro nam došla !!!smile78
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
ALMA vehabović View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 5
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ALMA vehabović Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2011 u 17:04
meni je najljep[e nisko cvije'e u jarkim bojama, kao prkos ljubi;asta preslica, ljubi'ice.ledenjaci bijeli i crveni . tulipane obo\avam
Na vrh
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ALMA vehabović Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2011 u 17:09
ljubitelj sam cvije'a ono je meni kao nekom aspirin za   srce, uy cvije'e se odmaram umno odmaram o'i  sve poyitivne misli su mi u glavi i du[i.
  cvijet je nesto to raygali sva moja osje'anja. volim i u cvijetnjaku i vise;im vaznama  kad procvjeta posla'u fotos iy mog vrta
Na vrh
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ALMA vehabović Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2011 u 17:11
  imala bih zelju da stavite vise  slika iz  cvijetnjaka
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 43>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.