Vrtno cvijeće |
Odgovori | Stranica <1 2930313233 43> |
Korisnik | |
crveni_cvjetić
Novo sjeme Pridružen: 09 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svo vrtno cvijeće je lijepo,no najljepše su ruže!!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
ikrokar
Upravo klijam Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mimoza je predivna, jaglaci takođe!
|
|
mirjam
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
Olja
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ove mimoze su kraj sveta.....kod nas su sad pocele da se prodaju na trznici, sva okolina zanosno mirise a mogu samo da zamislim kako je kad celo drvo procveta.....
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ikrokar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Savršeno!
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mimoze su prelijepe. Šteta što su osjetljive na hladnoću pa mi je žao što ne mogu rasti na kontinentu ( u Slavoniji )
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mimoze lijepe hvala na preljepim slikama,one su osjetljive,ali su ipak prve u godini ugledale sunce.One su kao pahuljice žutr boje.Danas sam ih gledala na placi,ali moram malo sve uvjete proučiti.
|
|
Wally
Novo sjeme Pridružen: 15 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 23 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav svima. Ja bi se pridružila, ako može. Već duže vrijeme vas pratim (kao voajer). Vidim da ima odličnih tema, a nema ni vrijeđanja kao na nekim od sličnih foruma, nego ste svi ovdje zato što volite cvijeće.
|
|
ikrokar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wally, bit će vjerujem svima drago.....pridruži nam se.
Ja nemam puno vremena za ovu stranicu, a imam puno slika cvijeća. Cvijeće je stvarno radost i lijek za dušu !!!
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wali,dobro došlaJa sm nova na FORUMU,uživam u svim temama,listam,imam što vidjeti i naučiti.
|
|
Belina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ispavak imena WALLY,
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wally, dobro došla u ovo svjetno društvo i svi ostali dobro smo došli, i ja sam još poprilično nova, i neka nam svima bude lijepo na ovim stranicama.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Wally
Novo sjeme Pridružen: 15 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 23 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svima vam hvala na dobrodišlici. Ovdje se zaista ima što naučiti. Kad stignem stavit ću i ja slike svog cvijeća, makar ga nemam previše. Za sada sam stavila par sličica na slike gradova (Bjelovar). Ali nisu moje, ukrala sam ih. Vidjela sam da se tamo žale (još 2008. godine) da nema nikog iz Bjelovara, pa eto, sad ima.
|
|
mirjam
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wally dobro nam došla !!!
|
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
ALMA vehabović
Novo sjeme Pridružen: 30 Siječanj 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni je najljep[e nisko cvije'e u jarkim bojama, kao prkos ljubi;asta preslica, ljubi'ice.ledenjaci bijeli i crveni . tulipane obo\avam
|
|
ALMA vehabović
Novo sjeme Pridružen: 30 Siječanj 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ljubitelj sam cvije'a ono je meni kao nekom aspirin za srce, uy cvije'e se odmaram umno odmaram o'i sve poyitivne misli su mi u glavi i du[i.
cvijet je nesto to raygali sva moja osje'anja. volim i u cvijetnjaku i vise;im vaznama kad procvjeta posla'u fotos iy mog vrta
|
|
ALMA vehabović
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imala bih zelju da stavite vise slika iz cvijetnjaka
|
|
Odgovori | Stranica <1 2930313233 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |