nada-m nova galerija |
Odgovori | Stranica <1 2930313233> |
Korisnik | |
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
tanja-66
Mladi grm Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čipka papir-super
|
|
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koja dobra ideja s papir-čipkom! Cijelo vrijeme sam mislila da je to neka specijalna salveta...Daj nam malo pojasni kako si lijepila papir i što si stavila preko njega....
|
|
nada-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam na pohvalama,
Postupak sa papirom:Kad je salveta suha,cijela površina se pažljivo premaže ljepilom za salvete,mora se dobro paziti i pokriti cijela površina,tada se papir prstima potapka cijelom površinom,paziti na rubove,jer se NESMIJE više premazivati ljepilom,jer bi se "rastopio"postao bi proziran i nebi se vidio uzorak.Kada je suho,pošpricati štirkom u sprayu da se zaštiti prije premazivanja zaštitnim lakom.To sve sam saznala jučer od moje učiteljice i najvrhunskije majstorice Tee,hvala na savjetu i pomoći. |
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Nada na objašnjenju! Samo još jedno pitanje - gdje ste kupili tako krasan čipkasti papir, nisam takve viđala..... |
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Posebno lijepo u kombinaciji s čipka papirom.
|
|
nada-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jani, papir sam kupila kod nas u Bjelovaru,to je specijalizirani dućan za hobiste, jedan jedini, ali mislim da je papir iz N B ,jer naručuju robu iz nb ili chemaco.
Hvala Maris |
|
tifany
Mladi grm Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasna serija tanjura,ovi s čipkom posebno
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Nado - nisam ga primjećivala do sada, ali tvoji radovi su me potakli da se malo i s njim pozabavim....jedva čekam krenuti raditi s njim!
|
|
kikins
Već proklijao Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
no comment
|
|
postoje ljudi koji ti iscupaju srce i postoje oni koji ga vrate na mesto!
|
|
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ti puuuuuno na savjetima
i pojašnjenju načina rada s čipka papirom... ogledavala sam ga na stranicama NB-a (al je ostalo samo na gledanju)... ovo za rubove i štirku je dragocjen podatak... tanjuri su pitanjce: na onom zadnjem na prethodnoj stranici, s ružama i đurđicama, je salveta ili ? prekrasan uzorak , gdje si nabavila? |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
|
nada-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala drage moje,Klara ovo je salveta,imala sam još samo ovu polovicu jer sam ostatak od dvije koliko sam imala potrošila na jedno lijepo ogledalo koje sam napravila za moju bivšu ambulantu ,prije nego sam otišla u mirovinu
|
|
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ti...
pregledala sam more naših i stranih online shopova salveta i nisam ju nigdje vidjela... sjećaš li se možda gdje si ju kupila, nabavila? eeeeeeeeeeeeh, a da mi je tek podatak tko je proizvođač... |
|
|
|
mumica
Mladi grm Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
TaraBraun
Mladi grm Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sviđa mi se jako ovaj detalj sa čipka papirom.
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
nada-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Klara, tako mi je žao što ti nemogu nikako pomoći, znam da sam imala dvije, da sam ih dobila, ali prije dosta vremena, i stalno sam je čuvala za nešto "posebno"iako ni sama neznam šta bi to bilo.
Hvala mumice,hvala Tara |
|
klara46
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nema veze...
nije da mi je nužna, to se opet aktivirao moj sindrom "a baš takvu nemam" (salvetu)... i hrčkomanija na djelu... tako da ti ne treba biti žao... |
|
|
|
nada-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nada-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nada-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 2930313233> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |