moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 89> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zvonkice,ovo zadnje i mislim isto neki sedum,no on ne voli niske temperature i njega treba seliti u kuću.Da čuvarkuća ti je ko i ona moja.Samo moja preko zime dobije ovu crvenu boju i kako bude toplije ona postaje zelenija
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Mamaa ono nije zvonček nego koraljna zvončika.Iskreno ne znam kakav cvijet ima jer mi još nisu cvale no uz ovakvo lišće ko pita za cvijet
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
hahah
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Imam ja i drugačijih još.Od zelenih,narančastih do tih ,taj je najtamniji.Jedva čekam da ova zima prođe pa da se malo razrastu
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
hahah kaj ja kad bum k tebi išla moram kombi posudit? na karavanu mi rega sad ističe, neznam hoću li ga registrirati ili na otpad...a ovaj je mali....Z se svako malo nekam lupi...a kamoli da ti pelcere pokradem...nema šansi da stane...znam od strica posudim kamionček..on bu tamam
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Shasho, kaj kod tebe nije bilo zime? Pretpostavljam, čarabiranje s korama. Heuhera ti je baš lijepa prebrodila zimu. Cvate na tankim 30-tak cm dugim cvjetnim stapkama s puno sitnih cvjetića zvončića. Boje od bijele, crvene, vinskocrvene, oker, ružičaste, zelene itd.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
A što reći, u Shashinom vrtu uvijek je sve
![]() |
|
![]() |
|
Evo malo slikica,konačno proljeće!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ispod ove stare lavande svašta niče
![]() ![]() ovo je neko drvce koje sam donjela iz šume.Sad cvate a kad ocvate dobije lišće koje u jesen otpadne
![]() i tu će nešto uskoro procvasti
![]() ![]() ![]() i delphinium potjerao
![]() |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
joj Shasha kod tebe se sve šareni,kod mene samo pokoji žuti jaglac i visibaba.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
drvce iz šume je prekrasno a koja tek boja
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Hvala Slavonko,ma šareni se ovako kad slike stavim,kad gledam dvorište slabo se to još vidi,no bit će
![]() Ovo drvce je sad malo naraslo pa ću ga probati zapelcati,možda uspijem
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Evo konačno i slika...Jaaaako lijepo i šareno je kod tebe...
Čekamo još slika....
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
To smo čekali i dočekali, a tek sada slijedi...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
super su slikice....drvce je prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ma čega se sve nađe u šumi, drvce je famozno..
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
I ja ponavljam - drvce je famozno. Gdje ga samo nađe ??!!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
sve je lijepo,a gdje si nasla to drvce?!
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
A što reći a da već nije rečno!?
No, jedno pitanje za shashu,
- znam da imaš puno phloxa koji ti suuupeeer uspjeva pa te molim da mi objasniš zašto meni osuši preko zime. Samo jedan je ove godine ostao, a ostlih 5- 6 osušili?
Kod mene on nije trajnica već jednoljetnica?
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Lijepog li "proljeca" u tvom dvoristu
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |