KARMEN |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 42> |
Korisnik | |
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasan set... bez puno mudrovanja postignut odličan rezultat. volim salvete kojima ne treba puno intervencija da bi dale najbolje od sebe.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
divan set
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
jako lijepi komplet. |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Jako, jako lijepi set, super
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ovo je tako lijepo i nježno, stvarno... Hehe, sve curke su upale u fazu nježnosti i romantike nakon blagdana... Bravo!
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Hvala svima na lijepim komentarima.
Anastazija....zaista nije bilo puno mudrovanja...nisam ni htjela htjela sam jednostavno i da mi se bojama uklopi u kuhinju. Prila lampu nisam koristila ovako uređenu...nije niti bila u planu ali ostalo mi boje pa sam htjela iskoristiti Mare, sjenčala sam na svemu malo ....pošalji adresu na pp pa ti šaljem salvetu Anđelka......hvala Izzy ...u pravu si.....pere me romantika |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Prekrasan nježan i romantičan set!
Čini mi se da u pozadini vidim bijelu kuhinju,nadam se da će i moja jednom biti bijela. |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Čovječe tj.čovječice ,pa ti si stvarno nevjerovatna!Još nisam došla k sebi od one crno-bijele kombinacije a ti već izletiš sa predivnim setom!
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Prekrasan set,tako jednostavno a tako lijepo
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Nema me par dana a ono predivnih komentara od vas dragih curica....hvala vam svima YOU ARE THE BEST i sada slijede hrpe ovih Primaverinih smailića.
Primavera hvala ti na ovim smailićima i pohvalama ali potrajalo bi da ja sada spomenem sve predivne boce koje su napravile ove drage tete sa foruma. Ipak drago mi je da vam se moji radovi sviđaju.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Da sviđaju! To su najljepše boce koje sam vidjela-pogotovo ona crnobijela!
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Karmen ovaj set za kuhinju ti je čista 5 do kraja života
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Prekrasan set za kuhinju, ali boca s paunom me je oborila...i ja imam jako dugo tu salvetu i nikako mi nije sjela... do sada... hvala ti na tome
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Slavice, Dorina Iluvia
![]() Evo odlučila sam se ipak ovo staviti a vi slobodno komentirajte. Naime, nisam zadovoljna :x Zamišljeno je kao kolaž što mi je OK, ali nešto mi ne štima....neznam šta....možda boja... stoji mi u dnevnoj sobi i malo malo zastanem ali iskreno uz svo to gledanje nisam pametna.... Što vi mislite....nije još olakirano :lol: stignem ga okupati..hahaha
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
evo ja ću prva.......sviđa mi se kako si sve to poslagala i dobila lijepi kolaž
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |