KARMEN |
Odgovori | Stranica <1 2930313233 42> |
Korisnik | |
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasan set... bez puno mudrovanja postignut odličan rezultat. volim salvete kojima ne treba puno intervencija da bi dale najbolje od sebe.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
prila
Mladi grm Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divan set.da li si koristila aroma lampu?sve me strah za one cvijetiće.kako se drže?hm...skužila si moje skrivene motive..nekoliko starih,ofucanih reklo bi hvala,samo da li su upotrebljivi ili samo za ukras?
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepi komplet......meni se ta salveta oduvijek sviđala i vjerujem da ću kad ju nabavim napraviti nešto s njom...........sat mi je poseban,jednostavno ali jako efektno......malo si sjenčala na njemu? |
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako, jako lijepi set, super
|
|
ANĐELKA
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je tako lijepo i nježno, stvarno... Hehe, sve curke su upale u fazu nježnosti i romantike nakon blagdana... Bravo!
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima na lijepim komentarima.
Anastazija....zaista nije bilo puno mudrovanja...nisam ni htjela htjela sam jednostavno i da mi se bojama uklopi u kuhinju. Prila lampu nisam koristila ovako uređenu...nije niti bila u planu ali ostalo mi boje pa sam htjela iskoristiti Mare, sjenčala sam na svemu malo ....pošalji adresu na pp pa ti šaljem salvetu Anđelka......hvala Izzy ...u pravu si.....pere me romantika |
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
piramidal
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan nježan i romantičan set!
Čini mi se da u pozadini vidim bijelu kuhinju,nadam se da će i moja jednom biti bijela. |
|
maslina55
Mladi grm Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlično
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čovječe tj.čovječice ,pa ti si stvarno nevjerovatna!Još nisam došla k sebi od one crno-bijele kombinacije a ti već izletiš sa predivnim setom!
|
|
danci-ka
Već proklijao Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan set,tako jednostavno a tako lijepo
|
|
file
Mladi grm Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
sanjam
Mladi grm Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasan set
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema me par dana a ono predivnih komentara od vas dragih curica....hvala vam svima YOU ARE THE BEST i sada slijede hrpe ovih Primaverinih smailića.
Primavera hvala ti na ovim smailićima i pohvalama ali potrajalo bi da ja sada spomenem sve predivne boce koje su napravile ove drage tete sa foruma. Ipak drago mi je da vam se moji radovi sviđaju.
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da sviđaju! To su najljepše boce koje sam vidjela-pogotovo ona crnobijela!
|
|
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Karmen ovaj set za kuhinju ti je čista 5 do kraja života
|
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan set za kuhinju, ali boca s paunom me je oborila...i ja imam jako dugo tu salvetu i nikako mi nije sjela... do sada... hvala ti na tome
|
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
KARMEN
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavice, Dorina Iluvia
Evo odlučila sam se ipak ovo staviti a vi slobodno komentirajte. Naime, nisam zadovoljna :x Zamišljeno je kao kolaž što mi je OK, ali nešto mi ne štima....neznam šta....možda boja... stoji mi u dnevnoj sobi i malo malo zastanem ali iskreno uz svo to gledanje nisam pametna.... Što vi mislite....nije još olakirano :lol: stignem ga okupati..hahaha
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo ja ću prva.......sviđa mi se kako si sve to poslagala i dobila lijepi kolaž......al i meni nešta fali.........možda druga nijansa zlatne boje......nekakao mi se čini da se klimt i zlatno zlatna vole ........
|
|
Odgovori | Stranica <1 2930313233 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |