piramida |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233> |
Korisnik | |
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Iznimno zanimljivo viđenje Egipta, baš je pitoreskno, uopće ne mogu procijeniti što si sve koristila u izradi...
Sjećam se da si fascinirana egipatskom kulturom, ali tko ne bi bio opčinjen Egipćanima kad nema što oni nisu izmislili i smislili prije svih drugih kultura, a hrpa toga se ne može u istom obliku niti ponoviti... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Kami u izradi ti nije korišteno niš posebno,mackala sam boje jednu preko druge da mi ispadnu slične kao na motive i ono kao da su se na mjestima već izgulile sa tacne.
Ja stvarno obožavam Egipat i da mi je samo jedan dan živjet tamo u ono njihovo doba kad su živjeli u piramidama...ah mašta ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Ovo je prava eksplozija radova! Super su! |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Sviđa mi se tvoje viđenje Egipta!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ovo tvoje videnje egipta je odlicno
![]() mene si osvojila...super je...to je salvetica ili...bas je odlicno... |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Maslačak,nije salvetica to ti je motiv printan na običnom papiru
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Oduševilo me tvoje viđenje Egipta...a fotke ću ti izoštriti
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Egipat me je oduševio ali ona shabby kutijica je prelijepa...ja na žalost nisam nikad radila shabby,u Splitu nema radionica pa nemam mogućnosti naučiti,jedino mi preostaje diviti se Vašim radovima!Radovi su ti lijepi,samo nastavi tako !
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Draga Piramida... tacna ti je fenomenalna... malo je mutna, ali izgleda jaaako staro i jako originalno
![]() Moje iskustvo rada sa staklom: motiv na suhu povrsinu i onda ljepikom preko njega... kad se dobro osuši onda boja... i nikada mi boja nije probila, a radila sam dosta stakla. Eto, mozda pomogne. |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Slavica08: prokopaj malo, ima na forumu stara tema o shabby "tehnici" u nečijoj galeriji
![]() piramida: evo da te motiviram da nekaj lijepo egipatsko, ženstveno s kleopatrovskim uzorkom napraviš i mogla bi si čak izrezati kakvu šablonicu s onim famoznim simbolom horusovog oka ![]() članak o tome kako je egipatska šminka imala korisne zdravstvene učinke, a mi se današnjom kozmetikom trujemo ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
meni ovaj tanjur izgleda kao da je pronađen u nekoj piramidi......izvrsno si postigla efekt starine......šteta da je slika mutna ali i ovako se naslućuje
![]() |
|
![]() |
|
Cure,hvala vam puno,šaljem vam veliku
![]() Kami nemam ti printer,to mi bratić isprintao jednu slikicu,tako da mogu samo gledati motive Egipta,ni šablonice ne mogu da isprintam...jednom bude i to. Slavica,ni ja ti nisam bila na nikakvim tečajevima jer u Zagorju toga nema,ali kak ti je Kami rekla,imaš na forumu temu,pa malo pogledaj,a i nije teško...samo šmirglaj ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
piramidal prekrasno, baš mi je ta škrinjjica super onak praf starinski....
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
aaaa, super škrinjica!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
piramida viđenje egipta ti je ludilo ispalo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ajoj,ovo je sa egiptom mene stvarno osvojilo
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |