Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - piramida
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

piramida

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233>
Korisnik
Poruka
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 15:43
Iznimno zanimljivo viđenje Egipta, baš je pitoreskno, uopće ne mogu procijeniti što si sve koristila u izradi...
Sjećam se da si fascinirana egipatskom kulturom, ali tko ne bi bio opčinjen Egipćanima kad nema što oni nisu izmislili i smislili prije svih drugih kultura, a hrpa toga se ne može u istom obliku niti ponoviti...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 287
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 16:07
Kami u izradi ti nije korišteno niš posebno,mackala sam boje jednu preko druge da mi ispadnu slične kao na motive i ono kao da su se na mjestima već izgulile sa tacne.
Ja stvarno obožavam Egipat i da mi je samo jedan dan živjet tamo u ono njihovo doba kad su živjeli u piramidama...ah maštaEmbarrassed
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 17:16

Ovo je prava eksplozija radova! Super su!

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 19:38
Sviđa mi se tvoje viđenje Egipta!
ANĐELKA
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 19:59
ovo tvoje videnje egipta je odlicnosmile71
mene si osvojila...super je...to je salvetica ili...bas je odlicno...
Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 20:07
Maslačak,nije salvetica to ti je motiv printan na običnom papiru
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 20:48
smile177 Egipta za 5+
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 22:16
Oduševilo me tvoje viđenje Egipta...a fotke ću ti izoštriti Wink
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 23:05
...uuuuf, puno si ti toga napravila draga Piramida, puno, puno lijepih stvari...swap mi se jako svidja, a odličan mi je ovaj Djedica na različitim predmetima, ma zapravo sve mi se jako svidja, s limenkama si me podsjetila da su one bile prvi medij na koji sam uopće nalijepila salvetu... krasni motivi i odlična iskorištenost... i na kraju tvoje vidjenje Egipta je zadivljujuće  točno se osjeća ta fasciniranost njihovom kulturom... savršen ti je rad, šteta da je fotkica malo mutna, bilo bi divno vidjeti ga u punom sjaju... svejedno, čista 5 A+
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2010 u 00:36
Egipat me je oduševio ali ona shabby kutijica je prelijepa...ja na žalost nisam nikad radila shabby,u Splitu nema radionica pa nemam mogućnosti naučiti,jedino mi preostaje diviti se Vašim radovima!Radovi su ti lijepi,samo nastavi tako !
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2010 u 07:51
Draga Piramida... tacna ti je fenomenalna... malo je mutna, ali izgleda jaaako staro i jako originalno Smile
Moje iskustvo rada sa staklom: motiv na suhu povrsinu i onda ljepikom preko njega... kad se dobro osuši onda boja... i nikada mi boja nije probila, a radila sam dosta stakla. Eto, mozda pomogne.
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2010 u 12:58
Slavica08: prokopaj malo, ima na forumu stara tema o shabby "tehnici" u nečijoj galeriji Wink

piramida: evo da te motiviram da nekaj lijepo egipatsko, ženstveno s kleopatrovskim uzorkom napraviš
i mogla bi si čak izrezati kakvu šablonicu s onim famoznim simbolom horusovog oka Embarrassed
članak o tome kako je egipatska šminka imala korisne zdravstvene učinke, a mi se današnjom kozmetikom trujemo smile189
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2010 u 16:01
meni ovaj tanjur izgleda kao da je pronađen u nekoj piramidi......izvrsno si postigla efekt starine......šteta da je slika mutna ali i ovako se naslućuje smile75
Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2010 u 14:56
Cure,hvala vam puno,šaljem vam velikusmile78.
Kami nemam ti printer,to mi bratić isprintao jednu slikicu,tako da mogu samo gledati motive Egipta,ni šablonice ne mogu da isprintam...jednom bude i to.
Slavica,ni ja ti nisam bila na nikakvim tečajevima jer u Zagorju toga nema,ali kak ti je Kami rekla,imaš na forumu temu,pa malo pogledaj,a i nije teško...samo šmirglajWink
Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 15:44
dužna sam još sliku drugog djela swapa

Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 15:45
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 16:13
piramidal prekrasno, baš mi je ta škrinjjica super onak praf starinski....smile78
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 17:48
aaaa, super škrinjica!
ANĐELKA
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2010 u 18:48
piramida viđenje egipta ti je ludilo ispalosmile141,a skrinjica je preprekrasnasmile141
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2010 u 19:53
ajoj,ovo je sa egiptom mene stvarno osvojilosmile93 al ja nemam printer pa nista od printanja...navratit cu zato kod tebe gledat radove... i bas odgovara uz tvoj nickWink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.