Mamin grunt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 38> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pruga cca 1,5 km od kuće - dovoljno blizu!??
![]() ![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Kamenjar i povrce- wow!
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]()
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Mogu mislit koliko je truda ,znoja i žuljeva uloženo u njega...
Povrće izgleda super ,još samo da dođe sunce i biti će za papati!
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Prekrasno si sredila kamenjar. A povrće izgleda super
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Mama zašto ne bi onaj šaš kako ga ti zoveš a mi ukrasna pšenica posadila ga u ćošak svog kamenjara u beton . Jer znaš kako se on širi da će ti pola cvijeća prekriti . Ili je najbolje da uradiš -to sam i ja -----iskopala rupu u omijeru -oni flaša od 5 litara i stavila je u nju- Ali normalno dno otkineš . I tako to posadiš .jer onda se ona ne može širiti ide u vis i bude prelijepa. A na taj način će ti samo zauzimati prostor kao što si je sad posadila jer sam je ja jedva obuzdala -samo na ovaj način.
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
aha,a atek danas....čistili su mahune
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() btw...supač to znači kavica
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
ma mrak
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hvala bogu na hž-u
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
zvrk, baka, željka, silvek - hvala šta ste svratile, nadam se da ćete i za prav tak da popijete kavicu pod brajdama
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
vesna277 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 134 |
![]() Svaka čast,još ću ga sutra malo pogledat,sviđa mi se.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Mamaa, imaš li ti ljuti žednjak?Kad je kavica?
|
|
![]() |
|
hvala vesna
![]() ![]() kat.rea- nemam ga, a kavica je prema dogovoru..kave uvijek na zalihama ima
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Mamaa, sve ti je krasno. A čuj, povrće propada od ove kiše, al će ga bit u velikim količinama pa će nadoknadit izgubljeno.
Kako kod tebe raste, imat ćeš ti povrća za izvoz.
Kamenjar je zakon!
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Mamaa, velika, velika pohvala za tvoj novi kamenjar
![]() Kod mene će ti biti druge godine još mini mlječika ako ti bude trebalo
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kamenjar će biti prekrasan, a jeste se navukli kamenja.
Ali oduševljava me tvoj vrt, i sve ono što raste u njemu - izgleda savršeno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hvala gogo-iako ove godine mrvicu slabij enego prošle nisam uspjela nabaiti stajski gnoj a kemiju ne stavljam
![]() ![]() korijenko- hvala
![]() ![]() Triša- je...svi koji sami radimo znamo koliko za nešto treba truda
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Mamaa, ne znam da li će ti već ove godine cvasti ali će se raširiti i napraviti puno mladih, moje rastu ko lude i same mi niču na obližnjim mjestima to valjda kukci raznose sjemenje, tako će biti i kod tebe
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
mama kamenjar ti je vau! stvarno će to biti kamenjar za pohvaliti se!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Mamaa, ja sam jedva našla tvoj vrt. Vidim tvoje komentare, a sličice tvojeg grunta ?
Nisi zastala, je l' tako da nisi?
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
BLANKA C. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Mamaaa..., pa ti imaš svega u vrtu i oko kuće....sad sam malo bolje pogledala ....sve mi se sviđa, a kamenjar ti je pun pogodak... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |