josipino cvijeće na vikendici |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 39> |
Korisnik | |
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Josipa, zaista ti je sve prekrasno....ništa ne bi izdvojila - samo uživam u svemu.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
ANTHEA ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 274 |
![]() |
|
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Sve je predivno, čak i više od predivnog, ali pupavice kradu srce!
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Hvala svima na komplimentima.
Tikvić,u pravu si duple ehinacee imaju uže listove nego one obične.ja sam po listovima primjetila da one koje sam sijala neće biti kakve bi trebale. evo još koja echis /PICT0582.jpg"> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() /PICT0662.jpg"> ![]() ![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
prekrasno
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasno šarenilo,puno različitog cvijeća.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Baš hoćeš da mi otkaže srce! Pre-predivne su!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANTHEA ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 274 |
![]() |
|
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
|
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Alisa mi je dala dobru ideju, ono što je ona splanirala ja ću sprovesti. Ako me ne uhvate na granici stić ću doma s vrećom noviteta ... a ti ćeš okriviti Alisu
![]() A sad ozbiljno, dok sam pregledala tvoje slike napravila sam spisak nabavke za moja tri cvjetna budžeta
![]() Josipa, Josipa, zloćo jedna što mi radiš
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Malo je reći da sam oduševljena ljepotom tvojih echinacea !!!!
Koliko različitih vrsta echinacea imaš? |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
kak ti je veselo,šareno,predivno
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Ma u gužvi sam ali sam morala virnut u tvoj vrt,šta da kažem,jednostavno nemam dovoljno rijeći,uživam,ponovo listam stranice ,uživam i uzdišem
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Prekrasan ti je i bogat vrt, a posebno su me oduševile ehinacee. Uživala sam gledajući tu raskoš boja.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Echinacheae su me oduševile, prekrasna " kolekcija"
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Došla sam zaviriti u ovaj čaroban vrt...ne znam koja čarolija u njemu vlada, al jako. jako je teško izaći iz njega...
Svaka čast, ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
krasno je .
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Znači da ne idemo kod Jos do daljnjeg ![]() ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |