|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 50> |
Korisnik | ||
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
![]() |
|
Tija, prekrasno ti je cvijeće, a slikaru sve pohvale jer su slike umjetničke. Morat ću jednog lijepog dana zapalit u tvoje krajeve na kakav skraćeni tečaj. Sad vidim zašto te nigdje ne vidim![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() |
|
....prelijepo Tija...
.....pakujci su mi posebni, pogotovo modri.....
![]() |
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() |
|
samo ti Nihice obilazi, a možda i dođeš jednom
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() |
|
Matsui, jednom možda, kafa,ozvezavajuci napici,neobavezno caskanje,cvrkut ptica.... nikad ne reci nikad
|
||
![]() |
||
matsui ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Veljača 2009 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 48 |
![]() |
|
Prekrasno!Jos samo fali da se u pozadini cuje pesma "somewhere over the rainbow..."
![]() Mogu zamisliti koliko je lepo i osvezavajuce sedeti u tom vrtu predvece ili rano ujutru,pa ono kafa,ozvezavajuci napici,neobavezno caskanje,cvrkut ptica
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Niho sad sam se već ozbiljno zacrvenila
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
Ma Tija oko moje i zlatno cvijeće moje -------ma svaka ti čast
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
hvala vam |
||
![]() |
||
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() |
|
Tija predivan ti je vrt, baš mi je ugodno svratiti kod tebe
![]() |
||
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
||
![]() |
||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() |
|
![]() Slažem se sa komentarima cvjetoljubaca - vrt je stvarno prekrasan, a meni je najdraža ova slika! Bogatstvo boja na jednom mjestu, a možda i zbog toga jer luuddddddo volim pakujce!
|
||
![]() |
||
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() |
|
Tija draga, tvoj mali gradski vrt djeluje tako otmjeno, uredno, biljke koje ti cvitaju su super, drago mi je svratiti kod tebe.
![]() |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
|
Tija, prekrasno. I sviđa mi se što si nam pokazala to neobično(za mene neobično
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
hvala G, na svim lijepim riječima, a čekaj dok stavim svoju sliku pa da onda vidiš da ipak nije sve savršeno.
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Hoya, Iris, Radosnica, Lilly i Anaida hvala na komplimentima, podstrek za dalje su
|
||
![]() |
||
![]() |
|
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Drvce se zove Salix integra Hakuro Nishiki a imam i Flaminga on ima malo roskaste šare njega tek oblikujem u stabalce. A ovo sa crvenim cvjetićima je Cytisus. Hvala na lijepim riječima
|
||
![]() |
||
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
![]() |
|
Wow, sve je prekrasno. Pakujci su savršeni, gledice uredne i bogate, a "gredica" s mnoštvom lonaca za cvijeće je umjetnički složena.
Vidim da je i muž bio angažiran na fotografijama, prepoznaje se njegovo oko.
Sve je savršeno!
|
||
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
||
![]() |
||
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
![]() |
|
Vrt ti je prekrasan!!!!
|
||
![]() |
||
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
![]() |
|
Vrt ti izgleda kao vrlo maštovita priča. Svaki mjesec neko novo poglavlje.
Još da mi je kavu popiti u njemu... |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 50> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |