Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj prvi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj prvi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 184>
Korisnik
Poruka
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2009 u 21:03
Hvala na pohvalamaWink. Ne znam što s pužićima, da ih pokupim i odnesem u šumu? A što ako se pojave nudisti, a ja ove iselim? Tko će ih naći u šumi?Shocked

Baka, Baka ako ti se uvalim u vrt ne izlazim, iz raja se ne izlazi!! A tebe ću poslati u mojWinkLOLLOL
LOL
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2009 u 23:56
Brat mi je donio sadnice ovih biljaka iz botaničkog vrta, i sve po 10 kn.

dracocephalum grandiflorum

Neka sorta rudbekie

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2009 u 00:07
Zatim žutu tekomu

sedum floriferum

Bratu je pomagala ljubazna vrtlarka , koja radi u botaničkom. Birala je biljke za moje uvjete. Mislim da se isplati tamo otići , vjerojatno ima svašta. I cijena ( za veličinu sadnice i biljka koja je preživjela zimu kod njih ) je odlična. Hvala teti i mom bratusmile79

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2009 u 00:15
bravo za brataClap izabrao je bas ljepo cvjeće. i like it!
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2009 u 00:18
smile141 za bracu! Ipak se on više potrudio nego vrtlarka, ona je samo svoje odradila, a trebalo je to nositi. LOL Wink

Ja već duže svog treniram, ali malo bezuspješno! Izgleda da bum morala      smile232

Ne bum jako ako donese koje salvete iz Njemačke! Big%20smile
Ova plava mi je posebna biljkica!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2009 u 02:10
Hvala. Da baš je pravi brat. Još mu je ruka operirana od mladeža, ali je to doteglio.
Ono nisu slikice mog cvijeća oni su mići, ali se nadam da budu takvi kad procvjetaju. Sad moram isplanirati posebno mjesto za cveteke ipak su od brata. Bit će to bratov kutak.Embarrassed
A treba biti i dobra seka i zaslužiti cvijećeWink
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2009 u 03:02
Andrea botanički vrt nije daleko od tebe. Nalazi se u centru grada Zagreba kod elektro fakulteta. Vjerojatno svaku godinu prodaju i rasađuju biljke. Tu ima svačega. Ja sam jednom bila sa bratom,prekrasan je.
Šteta što nisam bliže, više bi voljela da sam tamo mogla birati nego ovako po trgovačkim centrima, i pitanje dal ćeš uzeti polutrulu biljku.
Dobar uzbor je brat napravio on je teti doslovice rekao "Hoću biljke koje pužu, gmižu, idu u vis i cvjetaju"LOL. Baš je to i dobio.Wink
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2009 u 08:09
smrcko nove biljke su divne,panjic predivan ,i ja non stop dovlacim panjeve,skoro sam dobila nov
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2009 u 10:32
Hvala GioEmbarrassed. Znači imamo još jednog panjoljubca.ClapWink
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2009 u 11:03
koje lijepo cvijeće Smile a panj je luuuudilo
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2009 u 20:30
Ovdje se može razvijati omeč smile96
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 00:57
Da kao sofrica izgledaWink
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 00:57
Moj prvi vrt u sanduku je na putu. Daska je koštala 70 kn, 3 vreće od 50 litara humusa po 39kn. Moram u šumu po lišće za dno sanduka.

Na dnu pocinčana mreža metar kvadratni 17 kn, za vouharice i krtice.

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 01:02
Kamenjarček. Ovaj pijesak ću ukloniti čim budem imala vremena, sad pripremam teren za povrće i krumpir, pa imam pune ruke posla.

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 01:10
Neumorna je.

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 01:13
sedum floriferum posađen

I ostalo cvijeće od brata.

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 01:16
Zna li netko jesu   mi anemone preguste ovako i trebam li ih još podijeliti. Strah me da ih ne uništim.

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 06:49
Dobrojutrica! Baš mi se sviđa ideja vrta u sanduku - čitala sam u mnogim knjigama niz pohvala na račun takvog vrta (najviše u knjizi BIO VRT, znaš li za istu?) ..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 07:19
i meni se dopada ,jedva cekam da vidim i biljke
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 07:23
Šmrcko neumorni ste!A novo cvijeće!Thumbs%20Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 184>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.