Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Istarski blues
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Istarski blues

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 40>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 09:09
He-he, moraš s nama uvijek na izlet, makar i bez mobitela, onda se trgneš, pa shvatiš da si bila aktivna na ovom forumu i da ćeš ponovo biti.
Crnoglavi na počasnom mjestu, a zaboravila ga slikati u mojem dvorištu, no lako ću to, samo da je on tu.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 09:35
Vera hvala ti na šetnjici i na slikama za koje se nadam da će ih biti još! Ruža stablašica je posebna.
Puno posla, al vidi se ljubav s kojom ga obavljate.smile78
Suosjećam sa tobom jer i ja imam čovjeka kosilicu, a ponekad i dva...srećom svekar dolazi dva puta godišnje, ali opet na vrijeme da mi pokosi nešto, ili odreže naizgled suhu granu npr. glicinije.Confused

Ja sam neki dan ostala bez pola hidrangeye, ne mogu se sjetit domaćeg imena, al srećom pa je korijen ostao čitav.smile148
Želja i ljubav su krila za velika djela
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 10:55
To je izgleda jače od njih. To su ljudi kojima sve mora biti po špagu u redovima i stupcima. Koja glicinija i hortenzija, nema da ima suhih grana.
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 11:29
Ajmo sad! Ovo je slika od ove zime. Glupa šojka se zaletila u naš prozor. Djelovala je potrešeno ali inače u redu. Nakon nekog vremena je odletila na stablo. Izgleda da ju je noću našla naša svilena maca jer je ujutro bilo brdo perja, ali samu pokojnicu nismo vidjeli. Nadam se da je ipak preživjela jer maca inače svoje ulove ostavlja pred vratima.

Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 11:33
Ovdje su se stvari malo otele kontroli. MM mi ne da da čupam sedume, kže neka pokriju svu zemlju pa onda. U međuvremenu ja ne znam koliko tužnih čuvarkuća vegetira ispod njih. Ova je uspjela izboriti svoje mjesto pod suncem.

Eh da, moje suputnice, dobila sam je od sina i nevjeste a prodaje ih neka žena blizu Dadove vrtlarije. I kaktuse.
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 11:37
Ovo dvoje mi je baš "slatko", hercih za Zagrepčane. Ovaj niski sivi sedumić i ova čuvarkućica

Na slici se ne vidi ali sva je oblijepljena mladima kao graškićima.
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 11:46
Ovu sam vidjela kod Triše pa sam joj mrknula malo. Pa mi to nije bilo dosta i kupila još jednu. Pa sam zaboravila da sam kupila, pa opet kupila, ali najnoviju nisam slikala

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 11:50
Ovoj agavi (Agavae stricta za Loru) je ovo zadnje presađivanje. Promjer u punom sjaju joj je do 1m. I sve u tvrdim, gustim bodljama. Ako je ostavim tu valjda će ostati manja.smile143

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 11:53
Za sad su tu u hladu. Ni njima nije dobro sunčati se na plaži previše. Mogu dobiti rak kože.

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 12:05
Ovaj hemerocallis (hrv. graničica, Lora) sam dobila od Jagode neki dan od Jagode. Oni u pozadini su iz Buzeta.

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 12:08
Ovo mi je plijen kod MireK. Ne sjećam se tko mi je dao, samo znam da sam ga zgrabila.

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 12:09
Vera  Clap, lijepo mi je vidjeti da si se aktivirala sa svojim vrtom.
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 12:09
Ove sam dobila od Korijenka i neki dan plakala da ne cvjetaju.

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 12:11
vera jako mi je drago da si nam opet stavila svoje slike
sedumi i čuvarkuće, agava, a tek ljubimac - ono je neki cijepljeni kaktus?
divno izgledaju

tvoji tj. sad moji kaktusi koje si mi poslala prije par godina, dobro se drže... cvjetaju svake sezone, a ima i potomaka

još jednom ti hvala za njihsmile75
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 12:45
od kad nisam ovdje bilaaaaaaaaaaaaa..opaaaaaaaaa.grup pa nešto predivno..ajmo kaktus da sve vidim da znam reč šta mi treba...smile155
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 13:05
Natalija, opet ti kažem, nema na čemu. Spasila si ih tužne smrti. Bilo ih je ipak previše.

Niho, pomalo, bit će još slika. Za sad čekam da se jadničci oporave od zimovanja u garaži ili iznad radijatora u dnevnom boravku.

Onaj cijepljeni je aztekium. Malen je kao veći orah. Relativno su novi kod nas. Cijepljen je jer su jako osjetljivi. U originalu rastu na bokovima gipsanih stijena u Mexicu. Kiša pada jednom u 2-3 godine. Jedna kap viška u zalijevanju im je previše. Kupila sam ga kod Bešlića. Sviđa mi se kako je hrapav. Ima jedan još ljepši, ali Bešlić tvrdi da su njegovi još premali za prodaju. Teško se odvaja od njih.
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 13:07
Ovoga hoćuuuuu!

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 18:21
Ovako izgleda moj rekonvalescent

A ovako ti izgleda na Lastovu. To je samo dio, napominjem uz javnu cestu, izvan vrta. Još da ih nije nabola u hlad

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 18:28
Kad sam te vidjela na kavi kod MireK,išla sam tražiti tvoj vrt,i bilo mi je žao što više nema slika,drago mi je da si skinula prašinu i opet počela slikati.Clap
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 19:15
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

od kad nisam ovdje bilaaaaaaaaaaaaa..opaaaaaaaaa.smile155
Nije ni Vera 4, pa što ondasmile96
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 40>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.