Istarski blues |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 40> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
He-he, moraš s nama uvijek na izlet, makar i bez mobitela, onda se trgneš, pa shvatiš da si bila aktivna na ovom forumu i da ćeš ponovo biti.
Crnoglavi na počasnom mjestu, a zaboravila ga slikati u mojem dvorištu, no lako ću to, samo da je on tu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Vera hvala ti na šetnjici i na slikama za koje se nadam da će ih biti još! Ruža stablašica je posebna.
Puno posla, al vidi se ljubav s kojom ga obavljate. ![]() Suosjećam sa tobom jer i ja imam čovjeka kosilicu, a ponekad i dva...srećom svekar dolazi dva puta godišnje, ali opet na vrijeme da mi pokosi nešto, ili odreže naizgled suhu granu npr. glicinije. ![]() Ja sam neki dan ostala bez pola hidrangeye, ne mogu se sjetit domaćeg imena, al srećom pa je korijen ostao čitav. ![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
To je izgleda jače od njih. To su ljudi kojima sve mora biti po špagu u redovima i stupcima. Koja glicinija i hortenzija, nema da ima suhih grana.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Ajmo sad! Ovo je slika od ove zime. Glupa šojka se zaletila u naš prozor. Djelovala je potrešeno ali inače u redu. Nakon nekog vremena je odletila na stablo. Izgleda da ju je noću našla naša svilena maca jer je ujutro bilo brdo perja, ali samu pokojnicu nismo vidjeli. Nadam se da je ipak preživjela jer maca inače svoje ulove ostavlja pred vratima.
![]() |
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
Ovdje su se stvari malo otele kontroli. MM mi ne da da čupam sedume, kže neka pokriju svu zemlju pa onda. U međuvremenu ja ne znam koliko tužnih čuvarkuća vegetira ispod njih. Ova je uspjela izboriti svoje mjesto pod suncem.
![]() Eh da, moje suputnice, dobila sam je od sina i nevjeste a prodaje ih neka žena blizu Dadove vrtlarije. I kaktuse. |
|
|
|
![]() |
|
Ovo dvoje mi je baš "slatko", hercih za Zagrepčane. Ovaj niski sivi sedumić i ova čuvarkućica
![]() ![]() Na slici se ne vidi ali sva je oblijepljena mladima kao graškićima. |
|
|
|
![]() |
|
Ovu sam vidjela kod Triše pa sam joj mrknula malo. Pa mi to nije bilo dosta i kupila još jednu. Pa sam zaboravila da sam kupila, pa opet kupila, ali najnoviju nisam slikala
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovoj agavi (Agavae stricta za Loru) je ovo zadnje presađivanje. Promjer u punom sjaju joj je do 1m. I sve u tvrdim, gustim bodljama. Ako je ostavim tu valjda će ostati manja.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Za sad su tu u hladu. Ni njima nije dobro sunčati se na plaži previše. Mogu dobiti rak kože.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovaj hemerocallis (hrv. graničica, Lora) sam dobila od Jagode neki dan od Jagode. Oni u pozadini su iz Buzeta.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovo mi je plijen kod MireK. Ne sjećam se tko mi je dao, samo znam da sam ga zgrabila.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Vera
![]() |
|
![]() |
|
Ove sam dobila od Korijenka i neki dan plakala da ne cvjetaju.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
vera jako mi je drago da si nam opet stavila svoje slike
sedumi i čuvarkuće, agava, a tek ljubimac - ono je neki cijepljeni kaktus? divno izgledaju tvoji tj. sad moji kaktusi koje si mi poslala prije par godina, dobro se drže... cvjetaju svake sezone, a ima i potomaka još jednom ti hvala za njih ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
od kad nisam ovdje bilaaaaaaaaaaaaa..opaaaaaaaaa.grup pa nešto predivno..ajmo kaktus da sve vidim da znam reč šta mi treba...
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Natalija, opet ti kažem, nema na čemu. Spasila si ih tužne smrti. Bilo ih je ipak previše.
Niho, pomalo, bit će još slika. Za sad čekam da se jadničci oporave od zimovanja u garaži ili iznad radijatora u dnevnom boravku. Onaj cijepljeni je aztekium. Malen je kao veći orah. Relativno su novi kod nas. Cijepljen je jer su jako osjetljivi. U originalu rastu na bokovima gipsanih stijena u Mexicu. Kiša pada jednom u 2-3 godine. Jedna kap viška u zalijevanju im je previše. Kupila sam ga kod Bešlića. Sviđa mi se kako je hrapav. Ima jedan još ljepši, ali Bešlić tvrdi da su njegovi još premali za prodaju. Teško se odvaja od njih. |
|
|
|
![]() |
|
Ovoga hoćuuuuu!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovako izgleda moj rekonvalescent
![]() A ovako ti izgleda na Lastovu. To je samo dio, napominjem uz javnu cestu, izvan vrta. Još da ih nije nabola u hlad ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kad sam te vidjela na kavi kod MireK,išla sam tražiti tvoj vrt,i bilo mi je žao što više nema slika,drago mi je da si skinula prašinu i opet počela slikati.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 40> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |