Gioiaa-dnevnik |
Odgovori | Stranica <1 2930313233 39> |
Korisnik | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelepo SilveK
|
|
Sponzorirani linkovi | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bas sam zapustila dnevnik...nije da ne radim,al mrsko mi je bilo pisati jedno te isto.
evo spisak novih lukovica 1.Crocus Ruby Giant-pink 2.Crocus King of Striped 3.Crocus Ruby Giant-svetlo plavi 4.Crocus Jeanne d'Arc 5.Anemone mix 6.Anemone(Blanda White splendour) 7.Iris Harmony 8.Iris Golden Beauty 9.Iris Carmen 10.Oriental Beauty 11.Tulipan Carnaval de Rio 12.T.Pinocchio 13.T.Crystal Beauty 14.T.Van Eijk 15.T.Fashion 16.T.Red Riding Hood 17.T.Couleur Cardinal 18.T.Orange Emperor 19.T.Golden Apeldoorn 20.T.Yokohama 21.T.Prinses Irene 22.Allium Ostrowskianum 23.Allium mix 24.Allium Moly 25.Allium sphaerocephalon 26.Narcis mix 27.Narcissus sp.Salome 28.N.Ice Follies 29.N.Quirinus 30.Brodiaea Queen Fabiola 31.Br.Hyacinthina 32.Ixiolirion 33.Ornithogalum balansae 34.Chionodoxa Luciliae gig.Alba 35.Ch.L.g. lila 36.Calochortus Cupido 37.Lilium African Queen 38.L.Sorbet 39.L.Barcelona 40.L.roze Nesto sam kupila na izlozbi,nesto u polj.apoteci...ne znam ni sama koliko sam potrosila |
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Goice, koliko si terena još zakupila, jesu li već bageri stigli na teren, jer ako nisu kud ćeš s ovim predivnim lukovicama.
Čini mi se da ih ima preko 1000.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triso ma jos bi moglo,ali rekla sam sebi 'stop'za lukovice,treba kupiti koju ruzu(bar one nisu skupe),koji grmic itd.u svakom slucaju kad nikne i sjemenke od dragih forumasa,vrt ce biti cvjetniji od ove godine.
Jedva cekam :)))))))))))))))))))))))))) |
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jos tri biljke posadjene,imena zaboravila:(
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ženo Božja pa koliko lukovica je to? I još tvoje stare, pa to će u proljeće biti prava rapsodia boja, jedva čekam to vidjeti. Ima da fotkaš iz aviona. Alliumi su mi prekrasni. Uživaj u sadnji. Imaš li neki plan razrađen?
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gde si pronašla Ixioliorion?
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
na izlobi u Bg:)
Tija ovo su sve nove,a ima i stari lukovica...zao mi sto nisam pronasla stepsku svecu:( |
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je nas ljubimac Gule,cesto mi smeta u vrtu
jucer sam morala premestiti bozur,floks,rudbeckiu i nekoliko jesenjih ruza jer su kopali kanal za uzemljenje. najvise se brinem za bozur,da li ce sledece godine uopste cvetati... MKM i ja unele smo ,napokon, palme i juke na terasu,i sad se bas kilavo osecam. trebala bi presaditi kameliju,jos uvek je u vrtu,a sve nekako zaboravim na nju. |
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
napokon propisno slozila dalije,gladiole i kanu u gajbice,i ovog puta idu u ostavu...prosle godine smrzle mi kane,i dosta dalija,i sad se nadam da ce im u ostavi prijati.
presadula lantanu,koju sam dobila na poklon,pa ruzmarin i lavandu,zasadila dve kale... nisam 'presadula' vec presadila... |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim naradila se, lijepo je što ti TKm pomaže, a vidim imaš i bijele pernate pomagače-baš su fora.
|
|
RIJEKA
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ove godine imam i dosta sjemena,zahvaljujuci nasim dragim forumasima |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Toliko lukovica.. Kao u cvjetnoj bajci!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u prolece vrt su mi krasili najvise narcisi,i sad sam odlucila malo da promenim
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Žarko me zanima i jedva čekam tvoju baštu u proljeće.
|
|
RIJEKA
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja Trisa
danas sam povadila tri ruze,jedva...pa opet cistila,napunila tri puta kolica sutra me ceka jos jedna velika ruza i nekoliko manjih |
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ovo je novo u mojoj basti,i ne znam kako se zove
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i danas sam zasukla rukave,pa pravac vrt.prvo pocistila lisce,pa sredila zvjezdan,posadjen s vanjske strane ograde,pa malo kopkala i na kraju u rupe sto su ostale od ruza,smjestila tulipane.vec posadjene u razne saksije,tako ih stitim od dosadnih krtica.
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gio, gledam i ne vjerujem koliko si ti toga još nabavila. Bez sumnje svaki cvijet je lijep, ali gdje će ti to sve stati?
|
|
Odgovori | Stranica <1 2930313233 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |