Kamelija - Camellia |
Odgovori | Stranica <1 2930313233 35> |
Korisnik | |
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
marta78
Pustio korijenje Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divota,nemam riječi...
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kompletna slika je krasna, rascvjetane kamelije ispod rascvjetane magnolije
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@moon bravo za ljepotice.
|
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A vidiš kako mi je lišće izbušeno i nagriženo. Imam i najezdu skakavaca već 2 godine i puževa. Znam da skakavci brste i nju i rodiće, za puževe nisam sigurna, ispod su hoste, pa vjerojatno puževi brste hoste, ma za poludjeti, nikako da se riješim te gamadi
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@moon, vidim koliko su listovi nagriženi, no puževi ti to nisu napravili, to će prije biti skakavci ili neke beštije koje noću obrste a po danu se skrivaju u zemlji. Tako je kod mene bila živica, jedino je sistemični insekticid pomogao...
|
|
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nešto ću morati poduzeti jer rodići ju daleko više stradali, mislim da ove godine neće biti tako raskošni kao lani, nema mi druge nego potamaniti ih nekim sistematičnim insekticidom
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divne su Moon i Bebi, kraljice prave. Moon jesi ti sigurna da to baš skakavci rade, meni to ipak nekako djeluje na gusjenice prije, a puževi čisto sumnjam da ju jedu....
|
|
belica,zagreb
|
|
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasnooooo
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
belice, jedino sam skakavce ulovila na djelu, puževi su tu zbog hosti koje su u podnožju kamelija i rodića. A da li još nešto njih papa, može biti, nisam uspjela ništa drugo uočiti osim spomnutog dvojca, no ništa ne isključujem
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam na ovim prekrasnim slikicama ! Dal' magnolija ili pak kamelija ,
njihova ljepota je opijajuca ! |
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
S čim se tu hvališ,s kamelijom ili magnolijom,jedna ljepša od druge
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Odgovori | Stranica <1 2930313233 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |