Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 303304305306307 381> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aha,ha,ha,ha.......čuj to.....Kupanje pilića....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Ismija se vama ja dok sam citala vase lpovluke djecije,na um mi padose moje iz djetinjstva.Niko ne spominje pusenje cigareta i skrivanje po novim ,neuseljviim kucama ili po sumama
![]() ![]() ![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Oooooooo Pustilka bilo je i toga.....samo mi smo prve cigarete zadimili ispod mosta....ha,ha, ha, padala je kiša i cigarete koje smo ukrali od svojih, dobrano su povukle vlagu iako smo ih skrili u đepove jakni, no svejedno taj dan kiša je lijevala pa su nam se i jakne dobro smočile.......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Cigare su bezveze (izvinite pusaci
![]() Mi djeca smo radili ovako:ukrademo od roditelja kutiju pa u tim kucama pusimo koliko mozem,visak uguramo u ciglu u zidu da imamo za opet kad nam na um padne. ![]() ![]() ![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ma ja se smijem kako sma tupavo,iskrivljenim rijecima to napisala,moguce da i tebi to smijesno.
![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Monstera, pa kupala sam ih samponom! Zamisli tu katastrofu?! Imala sam oko 4 godine. Mastovito dijete, da Bog sacuva. Troje malih zutih pilica, kukala im majka!
|
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Usput, sve pohvale za tvoje pripreme za zimu i bogatu zimnicu, bavljenje povrtlarstvom i to. Ja sam frisko udata iako nisam pretjerano mlada, pa uglavnom donosim zimnicu od svekrve i mame, grebem se dok ne naucim
![]() |
|
![]() |
|
Pustilka ne smijem se tvojem pisanju i riječima, nego tome što ste isto bili luda djeca kao i mi...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kaćunak , mogu zamisliti tu situaciju s pilićima, jooooj ženo, prevrnut ću se sa stolca od smjeha! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ma ko bi izdrzao ono "tesko" djetinjstvo da nije bilo tih ludorija
![]() Malo mi zao ove moej djece i sve djece danasnjice njihovo djetinjstvo prolazi uz fb.statuse smijesne,dok su nase ludorije bile stvarne. |
|
Seneka |
|
![]() |
|
Pustilka zato današnja djeca i jesu agresivna i nasilna jer se ne znaju družiti , niti igrati onako kako je to bilo u naše vrijeme, zapravo ne znaju se igrati nikako, osim na kompu....žalosno, jako žalosno... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ja cu za koji dan ove moje rastjerati sa kompa,eno im skola,juhu zivila skola moj je komp. ![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Svratila malo, pa čitam....
Dakle tako, krali cigare.... A kad bi planula komšijska slama ili sijeno, nitko pojma nema od čega. Mora da su krave pušile, sram ih bilo!!! ![]() I kupanje pilića.... ccccccc Pa ne radi se to tako! Pilići se stave u bure kišnice da nauče plivati, pa ne mogu oni biti gluplji od pačića! (moja malenkost) A mačku se po zimi griju noge tako da ga staviš da stane na šporet! (MM) ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
..dr..veće društvance moje..vidim ja da se ovdije svašta duvani...upppsss, divani.
![]() ![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
Ha,ha,ha, ha, ha.... curke vi hoćete da mene kap strefi od smjeha !
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
ak mene nije od mamine ruke pravde....nebu tebe od smijeha
![]() ![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
Draga moja Wiz, teško mene nasmijati, a ja onda ko zaraza prenosim to i na druge ! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
A znate li kako je mačku najlakše otjerati od kuće?
Pa, samo joj silom obuvajte čarape koje ste joj naštrikali, i još se uput čudite što se u njima kliže po linoleumu! Hmm, da.... uz čarape obavezno ide i kapa! Čvrsto svezana pod vratom da ne spadne. Jadna mačka, nije htjela doći kući od susjeda..... zdimila bi pod kauč svaki put kad bih došla po nju!!!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 303304305306307 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |