OTOK- moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 300301302303304 374> |
Korisnik | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dviota,kao i uvijek...Prošetam često,al eto nemam naviku da se javljam svaki put.Šetam krišom
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
preljepoooooooooo
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znaš kaj? Već četri dana je prošlo,a nema ni jedne nove slikice.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram se malo suzdržati, inače ćete mi ubrzo morati čestitati na 400-toj stranici .
Šalim se, nisam baš puno slikala ovih dana, sada je pala obilna kiša pa će vrt oživjeti. Evo Mali kaktus, ova je samo za tebe A ova za Hoyu i Anaidu - one isto imaju ovo drvce koje krasno miriši na limun - lipia citriodora A ova je za Bromi, da vidi kako njene biljke rastu kod mene Lijep pozdrav svima |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nekom ovo, nekom ono... ja zadovoljna, znači meni sve ostalo!
Znači kišica je ipak osvježila tvoje vrtno carstvo.
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti za lijepu sliku,i lijepo molim ne se sudržavati,mi svi volimo dolaziti na šetnju u tvoj vrt.
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajde Baka ne budi škrtica , daj barem ovu zadnju meni .
Red kamika, red biljki, red kamika, red biljki..... kombinacije kod Otok su famozne..... prava otočka pita
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kakve ste sve bi uzele za sebe, sreća pa me Otok skoro redovno opskrbljuju, pa mogu imati njen vrt u malom, sve je moje, sve je otočko. Otok neka ti je pala kiša, baš sam mislila na tebe.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
flover
Mladi grm Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
što reči osim
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
saljem i ja tebi lijep ...prvo sam prosetala ispod 'suncobrana', ,pa nastavila dalje ,i ne znam sta bi izdvojila,predivno je!
|
|
Monny
Odrastao grm Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve je tako divno da se nista ne moze izdvojiti samo navracati po jos....i jos cvjeteka na predivan otok....
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne gužve kod tebe, draga Otok!! Šarena, zelena, srebrna, obojana gužvica u vrtu!
Runolist sam posebno uočila, imam ga i ja, maleckog, u kamenjaru.
Tebi ovo liker-limun drvce raste u tegli? Jel ga ja zimi moram spremati unutra?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
otok pored one čuvarkuće ima mali..šta znam šta je to..sukulent..ili kaktus....reci mi kako s e zove
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anaida - limun drvce ćeš morati zimi pospremiti, podnosi temperature do 0.
Lišće mu pada, a sada bi trebalo početi cvjetati - nježni cvjetići svjetlo lila boje. Dok ne sakupiš dovoljno listića za liker, možeš njima aromatizirati ulje (nekoliko listića staviš u bocu s maslinovim uljem) ili ocat, marmelade i voćne salate, sladoled. Lišće se može osušiti u sjeni, pa upotrebljavati kao miris u ormarima. Osušeno lišće spremljeno u staklenke mirisat će dugo - do tri godine. Niho - to je sukulent - haworthia cymbiformis |
|
hanaK
Već proklijao Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasne slike!
|
|
magnolija
Mladi grm Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno sve
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala lepeka na odgovoru za limun drvce! Opet sam ga krivo posadila ( sad će pretrpiti i treće seljenje, u posudu, ali to u jesen negdje)
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hejjj draga sve ti je prekrasno ..nisam ni sumnjala da će biljkicama kod tebe biti dobro
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromi, tvoju cilindricu moram negdje premjestiti da ju slikam- visoka je, ne stane mi u sliku .
|
|
Odgovori | Stranica <1 300301302303304 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |