Proljeće u mome vrtu |
Odgovori | Stranica <1 298299300301302 312> |
Korisnik | |
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U tvom vrtu uvijek je rascvjetano, ali ljepoti proljetnica ne može se odoljeti.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto tebe i na 300-toj !
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aurelija,
Lucy, Korjenko, Dobro mi došle u moj vrt i na moju 300 -tu stranicu.... |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Enrikova nona, hvala ti...Zaista ih se naslagalo dosta......zrno po zrno ili kamen po kamen i eto skupio se lijepi broj stranica a to zahvaljujući dragim osobama koje dolaze u moj vrt i uživaju zajedno samnom.... Hvala svima......
|
|
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitke i od mene...mnogi cvjetoljupci uživaju u tvome vrtu, ali i u tvojim (sada našim) biljkama koje su se nastanile u našim vrtovima...ovo je jedna od njih
|
|
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čestitke i od mene na 300. stranici ljepote
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
kamenjarka1
Odrastao grm Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno lipote skupilo se na ovi 300stranica podjeljene snama čestitke i nekih bude bar još toliko .
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aurelija,Nisa, Kamenjarka, Hvala vam, nadam se da će ih biti još ......
|
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neka kiše, dobro je došla nakon one suše. Krasni su ti jorgovani, pakujci i koraljne zvončike! Sad samo molimo Boga da ne smrzne.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno .... ipak je priroda kod vas puno dalje nego ovdje ! Kod nas se tek sramezljivo
pojavljuju zeleni listici ..... |
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Osim ljepote cvijeća u tvome vrtu, širi se i miris jorgovana...
|
|
|
|
kosjenkaSB
Već proklijao Pridružen: 10 Prosinac 2015 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 150 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoj vrt ne samo da izgleda carobno nego i mirisi.
Lp |
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina, , hvala ti na posjeti,nadam se da neće biti tako hladno, da će ipak makar nešto ostati. Neke biljke ću pokriti za svaki slučaj....
Gute Fee,,hvala ti na posjeti, kod mene isto neke sada po malo prolistavaju, samo da dobro otopli sve će brzo izrasti..... Aurelia, hvala ti na posjeti.... Kosjenka,hvala ti na posjeti,kod mene ima sada najviše trave a kiša tome pogoduje a hladno je pa je sada teško raditi nešto vani.... |
|
|
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pridružujem se čestitkama na 300 stranica, heuchere su prave kraljice, jorgovani mi mirišu, prekrasno draga.
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 298299300301302 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |