Triša piše dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 40> |
Korisnik | |
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kariol je narcisa?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Aha, kariol su tačke veli Triša
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lukovice su dovezene sa zemljom u karioli od susjeda, pa baš je dobro da su narcisi, njih baš nemam puno, a nekako prvi nas razvesele svojim cvjetovima - sadim sutra.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Triša kada čitam što sve radiš, imam osjećaj da proljeće tek počinje...
Ja sam već u fazi mirovanja jer nemam tako puno vrta kao ti, ali proljeće je moje vrijeme!!!
Tako uživam čitati tvoje postove, jer točno mogu osjetiti tvoju sreću kada si među svojim cvijećem.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Proljeće doduše ne počinje,a li imamo mi tebe i tvoje komentare. Pa što ako si u fazi mirovanja, zato hvališ moj rad draga, a to je jako puno. |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ne bi bilo lose da dodje malo kise i do mene
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
joj ne,ja molim da ne pada još barem sutra- imam posaditi 25 ruža a samo do 12h sam doma tak da imam utrke sa vremenom ko i svi vi. A Triša nam neumorna,bravo
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Kod Triše sama pozitiva, stalna akcija. Ja već padan u očaj jer ću valjda ovaj vikend početi pomalo seliti lončanice u garažu a kod Triše ko da sezona počinje, ona sadi, gradi viseće vrtove, posla sve u šesnaest.
Vidim da su moje anemone dobro, ma rekla san ti ja one su ti ko plevel
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Joj Triša, našao sam jednu stranicu sa elektronskim knjigama, točnije gomilama elektronskih knjiga, pa sam se sjetio tebe. Evo adresa:Osjećam se kao kad sam prvi put kao klinac ušao u knjižnicu: gomila knjiga koje želim pročitati, otvoriti, osjetiti miris starih, požutjelih stranica...
![]() Jedino, molim te, oprosti što ovaj post nema veze sa temom.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Hvala ti baš si me razveselio, danas zbilja imamo svakakve mogućnosti.
Kako nije tema, pa u mom dnevniku može sve što se tiče mene ili onog što radim
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Danas sam iskoristila lijep dan, očistila dio dvorišta od uvelih kadifica i cinija, presadila burgmansiju u jednu veliku teglu, jer će vrt iduće proljeće dobiti novi izgled.
Kako imam problema sa susjedima malo ću preseliti ogradu i povisiti je, a onda će mm napraviti police na cjeloj ogradi iznutra, a ja planiram viseće vrtove u teglama i nešto spuštajuće (pasiflora, bršljan, u kombinaciji.
No o tom potom. Za sada selim zemlju u kante i sve cvijeće bliže kući kako bih oslobodila mjesta za radove.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Čitajući ovaj forum čovjek stalno ima želje za promjenama i nečim novim.
Kaj ne,Triša? ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
slazem se s Steficom! i u mojoj glavi su stalno neke novine
![]() |
|
![]() |
|
Je baš mi je drago da i vi tako mislite, jer ja i doma moram povremeno nešto promijeniti, ali kako imam mali stan, dosta je teško, ali ipak neke detalje uspijem, pa me to veseli.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
kad je tema kombinacije po vrtu e onda mi mozak dela 100 na uru ( kad bi baren i za ča drugo
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Nije mi jasno što je to s nama ženskama, možemo mi imati i 100 godina ali uvijek imamo potrebu sve isprevrtati i okrenuti naopačke/naglavačke (možda da dignemo tlak muževima?, jasno one koje ih imaju) taman sma pomislila kako Triša više nema kuda staviti niti malu mozaik pločicu koliko je toga bilo u njezinom raju a sad čitam kako na proljeće kreće iznova. Ma bravo na volji i energiji!
|
|
![]() |
|
To je baš izazov. Ustvari zbog nekih problema sa susjedima morat ću malo podići ogradu mog minijaturnog dvorišta, a kad dignem salonitke na ogradi za 180 cm, biti će to bunker, a ne dvorište. No viseći vrtovi ublažiti će tu visinu, police će biti naslonjene na salonitku, u vazama će biti onda cvijeće koje će dobivati dosta sunca, a između toga biti će neke puzavice, kao napr. bršljan koji će djelimično skrivati ružnu salonitku.
Uz samu salonitku u dvorištu neću moći posaditi skoro ništa, jer će biti sigurno u hladovini. No to su za sada planovi, čekam geodeta ovih dana na naravi točnu izmjeru. Zgodno nikad nije dosadno, a planovi za novo uređenje vrta me na iznenađenje svih mojih ukućana ustvari baš zabavljaju. Evo to su planovi za radove, a sadnju ostavljamo za proljeće. No kako sam ja nemiran duh i danas sam dosta zemlje prebacila u vreće, kako bi je sačuvala za proljeće. Biljke sam djelimično pospremila. Sukulente i kaktuse u kuću, plumbago, lantanu, dio žutih margerita u podrum, jer najavljuju temperature ispod nule. |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Pospremila sam i hortenzija za svaki slučaj, kaktuse u kamenjaru prekrila staklom da ne smrznu, u kući preložila neke biljke, da imaju više svjetla, a sada jedva čekam proljeće da mogu sijati, saditi, a još me Gio tako razveselila s ovim:
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
kad tebe veseli-veseli i mene
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 40> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |