Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Triša piše dnevnik
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Triša piše dnevnik

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 40>
Korisnik
Poruka
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2008 u 18:04
Kariol je narcisa?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2008 u 21:50
Aha, kariol su tačke veli Triša smile156, a ja pretpostavljam da su lukovice narcisa. U tom slučaju, obavezno sadi sad.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2008 u 22:39
Lukovice su dovezene sa zemljom u karioli od susjeda, pa baš je dobro da su narcisi, njih baš nemam puno, a nekako prvi nas razvesele svojim cvjetovima - sadim sutra.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2008 u 09:25
Triša kada čitam što sve radiš, imam osjećaj da proljeće tek počinje...
Ja sam već u fazi mirovanja jer nemam tako puno vrta kao ti, ali proljeće je moje vrijeme!!!
Tako uživam čitati tvoje postove, jer točno mogu osjetiti tvoju sreću kada si među svojim cvijećem.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2008 u 11:36

Proljeće doduše ne počinje,a li imamo mi tebe i tvoje komentare. Pa što ako si u fazi mirovanja, zato hvališ moj rad draga, a to je jako puno.smile96Danas kod mene kišno, ali uvijek ima nekog posla. U pripremi su viseći vrtovi, a za to treba srušiti jedno staro stablo, pa kako je zet danas doma, dala mu motorku i zadatak, i već je u akciji.

RIJEKA

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2008 u 12:45
ne bi bilo lose da dodje malo kise i do mene
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2008 u 16:08
joj ne,ja molim da ne pada još barem sutra- imam posaditi 25 ruža a samo do 12h sam doma tak da imam utrke sa vremenom ko i svi vi. A Triša nam neumorna,bravo
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2008 u 18:06
Kod Triše sama pozitiva, stalna akcija. Ja već padan u očaj jer ću valjda ovaj vikend početi pomalo seliti lončanice u garažu a kod Triše ko da sezona počinje, ona sadi, gradi viseće vrtove, posla sve u šesnaest.
Vidim da su moje anemone dobro, ma rekla san ti ja one su ti ko plevel
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2008 u 09:09

Joj Triša, našao sam jednu stranicu sa elektronskim knjigama, točnije gomilama elektronskih knjiga, pa sam se sjetio tebe.

Evo adresa:

Osjećam se kao kad sam prvi put kao klinac ušao u knjižnicu: gomila knjiga koje želim pročitati, otvoriti, osjetiti miris starih, požutjelih stranica... Big%20smile

Jedino, molim te, oprosti što ovaj post nema veze sa temom.
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2008 u 09:27
Hvala ti baš si me razveselio, danas zbilja imamo svakakve mogućnosti.
Kako nije tema, pa u mom dnevniku može sve što se tiče mene ili onog što radimsmile217
RIJEKA

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2008 u 21:32
Danas sam iskoristila lijep dan, očistila dio dvorišta od uvelih kadifica i cinija, presadila burgmansiju u jednu veliku teglu,  jer će vrt iduće proljeće dobiti novi izgled.
Kako imam problema sa susjedima malo ću preseliti ogradu i povisiti je, a onda će mm napraviti police na cjeloj ogradi iznutra, a ja planiram viseće vrtove u teglama i nešto spuštajuće (pasiflora, bršljan, u kombinaciji.
No o tom potom. Za sada selim zemlju u kante i sve cvijeće bliže kući kako bih oslobodila mjesta za radove.
RIJEKA

Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2008 u 21:41
Čitajući ovaj forum čovjek stalno ima želje za promjenama i nečim novim.
Kaj ne,Triša?
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 09:13
slazem se s Steficom! i u mojoj glavi su stalno neke novine
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 10:20
Je baš mi je drago da i vi tako mislite, jer ja i doma moram povremeno nešto promijeniti, ali kako imam mali stan, dosta je teško, ali ipak neke detalje uspijem, pa me to veseli.
RIJEKA

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 19:16
kad je tema kombinacije po vrtu e onda mi  mozak dela 100 na uru ( kad bi baren i za ča drugo Wink ) 
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2008 u 19:48
jedva čekam izgled novog vrta! Hier%20klicken!
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2008 u 20:51
Nije mi jasno što je to s nama ženskama, možemo mi imati i 100 godina ali uvijek imamo potrebu sve isprevrtati i okrenuti naopačke/naglavačke (možda da dignemo tlak muževima?, jasno one koje ih imaju) taman sma pomislila kako Triša više nema kuda staviti niti malu mozaik pločicu koliko je toga bilo u njezinom raju a sad čitam kako na proljeće kreće iznova. Ma bravo na volji i energiji!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2008 u 21:09
To je baš izazov. Ustvari zbog nekih problema sa susjedima morat ću malo podići ogradu mog minijaturnog dvorišta, a kad dignem salonitke na ogradi za 180 cm, biti će to bunker, a ne dvorište. No viseći vrtovi ublažiti će tu visinu, police će biti naslonjene na salonitku, u vazama će biti onda cvijeće koje će dobivati dosta sunca, a između toga biti će neke puzavice, kao napr. bršljan koji će djelimično skrivati ružnu salonitku.
Uz samu salonitku u dvorištu neću moći posaditi skoro ništa, jer će biti sigurno u hladovini.
No to su za sada planovi, čekam geodeta ovih dana na naravi točnu izmjeru.

Zgodno nikad nije dosadno, a planovi za novo uređenje vrta me na iznenađenje svih mojih ukućana ustvari baš zabavljaju.

Evo to su planovi za radove, a sadnju ostavljamo za proljeće.
No kako sam ja nemiran duh i danas sam dosta zemlje prebacila u vreće, kako bi je sačuvala za proljeće. Biljke sam djelimično pospremila.
Sukulente i kaktuse u kuću, plumbago, lantanu, dio žutih margerita u podrum, jer najavljuju temperature ispod nule.
RIJEKA

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2008 u 17:25
Pospremila sam i hortenzija za svaki slučaj, kaktuse u kamenjaru prekrila staklom da ne smrznu, u kući preložila neke biljke, da imaju više svjetla, a sada jedva čekam proljeće da mogu sijati, saditi, a još me Gio tako razveselila s ovim:

RIJEKA

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2008 u 17:37
kad tebe veseli-veseli i mene
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 40>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.