Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kod Josipe u vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kod Josipe u vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 92>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2014 u 22:11
Čuvarkuće si lijepo smjestila u novi dom. Tu će uživati, vidjet ćeš.
Sutra je novi dan.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rubensica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rubensica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2014 u 08:47
Josipa kad ti to sve stignes? Ne pogledam 2 dana kod tebe i doceka me hrpa noviteta..
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2014 u 10:49
Originalno poslano od člana lucy lucy napisao:

Čuvarkuće si lijepo smjestila u novi dom. Tu će uživati, vidjet ćeš.
uzivam nema sta...bili su oni koje sam znala tu sammo sam ubacila samo sam dodala ovu koju sam zamjenila za sukulent...ljepo je da...Tongue
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2014 u 11:02
Originalno poslano od člana rubensica rubensica napisao:

Josipa kad ti to sve stignes? Ne pogledam 2 dana kod tebe i doceka me hrpa noviteta..
nemam sta da radim na bolovanju sam i dosadno mi je...hhahahah...ma boli i nisam dobro al se zabavim..uzivam i opustam se...volim....smile64
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2014 u 19:32
Super, stalno je neka akcija kod tebe, u vrtu pa u kući! Drago mi je da ti nije dosadno. Ma, da li je uopće dosadno nekome tko se bavi cvijećem? Sumnjam jer uvijek treba nešto napraviti... Clown
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2014 u 19:58
JosipaHug
Evo me malo u vižitu kod tebe
Puna si volje i ideja!Nema me kratko vrime,a kod tebe svašta novogabug,bunny
Pogled kroz prozor ti je puno lipši nego prije,
kućno cvijeće lipo posloženo,zdravo i prekrasno!
smile55
Na vrh
Miranda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1263
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Miranda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2014 u 20:09
Baš si vrijedna! Svaka čast!Clap Puno lijepog i novog i u kući i vani!smile112
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2014 u 22:25
Originalno poslano od člana desert rose desert rose napisao:

Super, stalno je neka akcija kod tebe, u vrtu pa u kući! Drago mi je da ti nije dosadno. Ma, da li je uopće dosadno nekome tko se bavi cvijećem? Sumnjam jer uvijek treba nešto napraviti... Clown
nikad dosadno uvjek nove ideje...i samo nicu....smile57
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2014 u 22:32
Originalno poslano od člana miska miska napisao:

JosipaHug
Evo me malo u vižitu kod tebe
Puna si volje i ideja!Nema me kratko vrime,a kod tebe svašta novogabug,bunny
Pogled kroz prozor ti je puno lipši nego prije,
kućno cvijeće lipo posloženo,zdravo i prekrasno!
smile55
hvala hvala....smile64
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2014 u 22:36
Originalno poslano od člana Miranda Miranda napisao:

Baš si vrijedna! Svaka čast!Clap Puno lijepog i novog i u kući i vani!smile112
nisam sama...sve vi imate svoje prste u tome....da nije vas i vasih paketica,savjeta i paznje nebi bas bilo tako...smile67
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2014 u 20:00
evo nekoliko novijih slika....

kamen u kuhinji....

a ovo ja u svom cosku uzivam u druzenju sa vama...

jos ima dosta posla popraviti malo flekice od busenja ,olakirati i postaviti karnisne...bit ce iduci tjedan....nemam snage vise...poz mojim ostima iz nu...smile214
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2014 u 20:10
zanimljivi ukrasni kalici kod susjede...u kockama od dimnjaka...otac joj je pravo mozaike...

izvinjavam se al jednostavno neznam okrenuti...al ideja je odlicna pogotovo za trajnice koje mogu zimu izdrzati vani jaku zimu..smile169
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2014 u 20:25
Prava "kamena" kuhinja... smile55
Kalići su zaista zanimljivi i lijepi - bravo za vrijedne ruke koje su napravile mozaik! smile55
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2014 u 20:39
Evo i mene kod tebe Josipa. Dolazila sam ti i prije, sve sam u toku Wink Slozila bih se s Miskom, divno ti je sobno cvijece i bas je zdravo! Veliki sam ljubitelj kucnog cvijeca smile76
Zid u kuhinji-originalna ideja i svakako-osvjezenje.
A ti... Jedna prezgodna zenica!
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2014 u 21:47
Originalno poslano od člana bugicaza5 bugicaza5 napisao:

Prava "kamena" kuhinja... smile55
Kalići su zaista zanimljivi i lijepi - bravo za vrijedne ruke koje su napravile mozaik! smile55
je vise posluzio kao izolacija iznutra...sa te strane mi je supa pa nismo mogli izolirati...sad bi trebalo biti toplije...hvala na obilasku...volim vidjeti kad mi dodjete...
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2014 u 22:31
Originalno poslano od člana kacunak kacunak napisao:

Evo i mene kod tebe Josipa. Dolazila sam ti i prije, sve sam u toku Wink Slozila bih se s Miskom, divno ti je sobno cvijece i bas je zdravo! Veliki sam ljubitelj kucnog cvijeca smile76
Zid u kuhinji-originalna ideja i svakako-osvjezenje.
A ti... Jedna prezgodna zenica!
napreduje da..a zid je vise kao izolacija a i dekoracia..bit ce jos ljepse kad se se sve zavrsi...hvala na misljenu da sam ljepa...to su rijetki trenutci kad dobro ispadnem ,nisam fotogenicna ....dodji mi cesce a i ja moram pregledati tebe nisam dugo....smile73
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2014 u 00:15
Puno si posla napravila i u dvorištu i u kući.
Sutra je novi dan.
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2014 u 07:58
Originalno poslano od člana lucy lucy napisao:

Puno si posla napravila i u dvorištu i u kući.
jesam mila ,neke moje privatne prijateljice nemogu prepoznati...vjerovala ili ne jako malo me sve kostalo sve sam dobila...samo je trebalo odraditi...ljepo je znati da ima ljudi koji vide i prepoznaju potrebe a da se nista nekaze, i netrazi..ima jedan stavak u bibliji kaze:baci kruh svoj povrh vode i nakon mnogo vremena ces ga naci....mislim da se meni sada to dsava..vracaju mi se dobra djela sto sam nekad davno ucinila i mozda se zrtvovala...ljepa pusa mojoj luci...cvijece dobro napreduje....poz iz nusmile57
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2014 u 11:26
Ja sam tek u premisljanju oko otvaranja teme, a kad se odlucim da je pokrenem (nadam se uskoro) obavezno mi dodji u goste Hug
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2014 u 13:15
I prije  sam svraćala kod tebe, ali nisam ostavila trag. Ovog puta ne mogu otići, a da  ne kažem koliko me je ova slika oduševila. Bvavo Josipa!!!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 92>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.