Kod Josipe u vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 92> |
Korisnik | |
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Čuvarkuće si lijepo smjestila u novi dom. Tu će uživati, vidjet ćeš.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Josipa kad ti to sve stignes? Ne pogledam 2 dana kod tebe i doceka me hrpa noviteta..
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Super, stalno je neka akcija kod tebe, u vrtu pa u kući! Drago mi je da ti nije dosadno. Ma, da li je uopće dosadno nekome tko se bavi cvijećem? Sumnjam jer uvijek treba nešto napraviti...
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Josipa
![]() Evo me malo u vižitu kod tebe Puna si volje i ideja!Nema me kratko vrime,a kod tebe svašta novoga ![]() Pogled kroz prozor ti je puno lipši nego prije, kućno cvijeće lipo posloženo,zdravo i prekrasno! ![]() |
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Baš si vrijedna! Svaka čast!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
evo nekoliko novijih slika....
kamen u kuhinji.... ![]() ![]() a ovo ja u svom cosku uzivam u druzenju sa vama... ![]() jos ima dosta posla popraviti malo flekice od busenja ,olakirati i postaviti karnisne...bit ce iduci tjedan....nemam snage vise...poz mojim ostima iz nu...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
zanimljivi ukrasni kalici kod susjede...u kockama od dimnjaka...otac joj je pravo mozaike...
![]() ![]() ![]() izvinjavam se al jednostavno neznam okrenuti...al ideja je odlicna pogotovo za trajnice koje mogu zimu izdrzati vani jaku zimu..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Prava "kamena" kuhinja...
![]() Kalići su zaista zanimljivi i lijepi - bravo za vrijedne ruke koje su napravile mozaik!
![]() |
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Evo i mene kod tebe Josipa. Dolazila sam ti i prije, sve sam u toku
![]() ![]() Zid u kuhinji-originalna ideja i svakako-osvjezenje. A ti... Jedna prezgodna zenica! |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Puno si posla napravila i u dvorištu i u kući.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Ja sam tek u premisljanju oko otvaranja teme, a kad se odlucim da je pokrenem (nadam se uskoro) obavezno mi dodji u goste
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
I prije sam svraćala kod tebe, ali nisam ostavila trag. Ovog puta ne mogu otići, a da ne kažem koliko me je ova slika oduševila. Bvavo Josipa!!! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 92> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |