Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Lukovice i gomolji
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ljiljani - Lilium
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ljiljani - Lilium

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 64>
Korisnik
Poruka
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 822
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 22:55
Ljiljani ili su neki extra giganti ili žive na toplom jugu. Kod nas na kontinentu, bar kod mene, još ni trava nije kako treba počela rasti, još nisam plijevila. Vidim i po listovima tulipana da su davno ocvali, a moji su jedni dijelom u jeku cvatnje, a drugi se tek pripremaju. Sve u svemu ovo je prekrasno i vjerujem da ćeš zaista uživati, ali i s nama podijeliti to zadovoljstvo sličicama.
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bugic View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 11:04
blue sky, predivno......koliko ih ima i kako su gusti...to su azijati? Bas se veselim da ih vidim u punom cvatu
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 11:11
Zbilja ih je milina gledati...Wink
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 16:19
iskreno da kažem neznam koliko ih ima ja godinama sadim u jedan red i mislim da im to paše
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 16:22
a ovako nekako je to bilo prošle godine
[/URL]
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 16:26
blue sky,tako ih ljepo ovako vidjeti smile227 ovo je nešto prekrasno smile71
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 16:41
Predivni su.
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 17:15
Predivno!Podsjeca na ogromnii buket ljiljana.Koliko vidim to su sve azijati?
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
Nina22 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 215
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nina22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 17:23
Zaista su predivni
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 18:02
prekrasno.da li su oni crveni zaista tako jako crvena boja
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 18:10
I ja sam takav imam.Na slici je baš kao i ovaj smile198
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 18:12
ja imam naranđasti,malo ciglasti,ali takav crveni nisam vidjela(osim u cvječarni-ali njih smatram umjetnim)
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 18:36
cure hvala Smile mislim da nije crveni meni je to više ciglasti

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 18:46
mada sada nisam više sigurna Confusedmislim da je boja na slici orginalna kao i u prirodiTongue ali tko će znati ako i ima kakve razlike one su minimalne,i još jedna fotkica da nam malo začini čekanje

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 18:51
blue sky,skidam kapuWinkLjiljani su ti za +10Clap
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 19:18
Vidjela sam slike jako visokih ljiljana. Koliko su visoki vaši najviši ljiljani?

Usput..prelijepi su svi, ne znam koji bih izdvojila....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 822
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 19:27
Zaista su prelijepi. Koliko godina ih uzgajaš. Ja sam imala jedan ljiljan pored vikendice, posađen prije 4-5 godina. Nešto mu nije odgovaralo ili zemlja ili je trebao više vode. Izrastao bi svega nekih 30 cm i procvao sa dva cvijeta. Prenijela sam lukovicu u svoj novi vrt i sad je ponovo iznikao i to ne samo on nego ima i dva nova izboja. Valjda će sad i bolje cvjetati.
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 20:02
TeaSmile Milice ovaj žuti je narastao preko 2m  oni drugi su od 60 cm do 1m .Zribal na ovom su mjestu jedno tri do četiri godine na jesen dodam Gitinog ( konj)       gnoja-zrelog i to je sva briga oko njih.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 21:28
Blue, prekrasni su. Pročitala sam da postoje neki ljiljani koji mogu narasti jako visoko  pa me zanimalo koliki su zaista? Gdje si nabavila tako visoke ljiljane?
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 21:43
Milice kupila sam ih u ZGu cvijećarni na Dolcu
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 64>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.