enrikova nona - moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 2829303132 221> |
Korisnik | |
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mahonija ti je krasan primjerak , kad će moje biti takve, nekako mi rastu više u širinu nego u visinu . Mirišljave narcise imam i ja takve i miris je stvarno opojan, intenzivan, zovemo ih "Maričice" a original su u prirodi (na divlje) još sitnije i još jačeg mirisa. Kad ih stavim u vazu često me zaboli glava od tako jakog mirisa.....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Sponzorirani linkovi | |
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno proljetno cvijeće a istiće se mahonija
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uz cve proljetnice grm mahonije je zaista poseben!Lipa je uvijek!Ja imam malu,malu i nadam se da će biti lipa kao tvoja!
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoj vrt širi proljetne mirise! Prekrasno rascvjetano....
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obožavam stabla rascvitanog voća u proliće,a predivna je boja tulipana i ploxa
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasni su ovi crveni tulipani, to su niski zar ne..kod mene ove godine ne cvatu
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno Nona!!!!!!!!! Obožavam carsku kockavicu, jednom dam je sadila, ali mi je propala. Puzavi phloxići su takođe moji proljetni favoriti.
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira021, Mari 5510, tikvic pozdrav iz rascvjetanog vrta
|
|
|
|
opsjena
Već proklijao Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 227 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav,
evo stigla sam i u tvoj vrt i vesela sam što ti je proljeće počelo rascvjetano . Maćuhice su prelijepe boje .Rijetko gdje mogu se naći (takve boje),vidim ih kod nas samo po parkovima.Imaš i presadnica bit će rascvjetani vrt.
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ove maćuhice su pre..predivne boje. Jako mi se sviđa i onaj žuti tulipan sa crvenim šarama.. |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lipo nona, puno lipo, rascvjetano, puno boja i zelenila
|
|
život je more
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
opsjena drago mi je da si stigla do mene macuhice su stvarno posebne boje i krupnog cvjeta, sto se tice presadnica posijela sam stvarno puno toga nešto je već niklo nešto još nije nadam se lijepoj cvjetnoj sezoni
Nataly drago mi te vidjeti da taj tulipan je stvarno poseban kao rukom slikan |
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve se zašarenilo, prekrasno
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je prelijepo i šareno,bit će lijepa livada kad procvate
|
|
Odgovori | Stranica <1 2829303132 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |