Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 94> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne znam kako se zove ono drvce,ali izgleda zanimljivo.Vrt ti će pun lijepoga cvijeća,a zimnica složena.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Draga Gute fee, nije ni cudo da te tak dugo nije bilo tu sa nama. Pa ti si bila jako vredna, napravila si celo cudo toga. Na onoj prvoj slicici, mislim da nije kalifornijski mak, ali budu se javili pravi znalci.
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Jao što si ti bila vrijedna! Stvarno svega si spremila i pripremila se za zimu koja nam se brzo približava
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Zimnica je stvarno raskošna, bome si svega spremila !
Daj mi reci, što planiraš sa kovrčavom vrbom? Hoćeš ju ostaviti da raste dok ide ili možda formirati nešto kao malo stablašce uz redovito orezivanje ? |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
ohoho draga moja, pa ti si nam se vratila u velikom stilu...zaista si bila prevrijedna, krasna ti je zimnica, lijepo cvetje...drago mi je da si ovdje s nama i nemoj opet nestati
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Sve ti je lijepo ali ova jabuka je nešto predivno
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
GF dobro nam došla natrag. I ja sam vesela skupa s tobom kad vidim kak ti sve lepo u vrtu napreduje i cvate. A za jabuku nemam riječi. Bit će ih za cijelu zimu.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Sretan Božić i Nova 2013 godina, draga Gute!Želim ti puno zdravlja na prvom mjestu a ostalo će doći samo ...
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Draga Gute želim ti sretan Božić i puno, puno zdravlja i da se opet sretnemo na nekom druženju!!
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Gute,
neka ti Nova 2013godina bude godina zdravlja, sreće i ispunjena svih želja! |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ja se nemam cime hvaliti :
ovako to izgleda u momentu kod mene , dok se opet ne dogodi cudo ! Oni koji su mi obecali cuvati i zalijevati , zakazali su ! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ovo je bio moj zadnji Adenium obesum !
![]() |
|
![]() |
|
Ovo je bila moja orhideja !
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
To je bio ukrasni sljez za Andinu ! Sve se posusilo !
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kad budem iduci put isla natrag na onaj sjever onda moram za moje biljcice naci drugu dadilju ! Inace cu ope liti
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |