Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 120> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bijeli ljepotan rascvao svoju drugu cvjetnu stapku
![]() malo sam ga okretala i premještala korak sim, korak tam, da ulovim svu njegovu ljepotu! iako ja nisam majstor fotkanja, on je bil dobar i strpljiv maneken!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
predivan je i tako elegantan!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasan bijeli amarilis |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Predivno Lovro, amarilis je krasan, svo cvijeće je lijepo!
Onog drača češ se riješiti jedino s nožem i strpljivošću....
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Dobro sam se pomučila dok nisam prevrtila sve moje zaostatke kod tebe, ali sam zato oduševljena silnim cviječem u tvom vrtu!!!
Magnolija je prava princeza!!! Neznam zakaj se pravi tak tvrdoglava, pa prije bi i ja pustila korjenčić, makar od muke!! Kada sve to signeš, pored malog Lovre!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Prekrsan bijeli amarilis!
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
pravi je ljepotan
![]() |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Prekrasan amarilis!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Amarilis je zaista poseban!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Antonija, moon, gioiaa, Sunceeee, Magnolija,Anaida, Mira K, glavno je da se sve slažemo da je Amarilis pravi maneken!!!!
Bako, sve je to Lovrina okolina! ![]() Kad sam bila mala, jedan striček prodavač je u svojo trgovinici uvijek "galamil": Sve je vaše, kaj vam paše!!!! ![]() Pa tak i ja, sve kaj mi je lijepo podijelim sa vama! ![]() Freeland 44,Lovro ima često na raspolaganju obje bakice i dedeka, jer smo na udaljenosti od 1,5 km, tak da skoro svaki dan "gnjavimo" jedni druge!!!! Pa tak,Lovreka čuva baka(MM), a ja uživam u cvetekima(za promjenu)!!! ![]() Misty, ja rado fotkam, al mi sve slike ne ispadnu naj kad je obični aparat!!! Al ipak, većinom sam zadoviljna i slikicom, i motivom!!! Možda jednom nabavim i bolji fotić!! Moram igrati loto!!! Pozdrav sviiiiiima!!! |
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Bijeli amarilis je čaroban
|
|
![]() |
|
Evo malo novih slikica, možda su već neki "manekeni"viđeni", al sad su u novim kolekcijama!!!!!
...sa grunta gde sad živim.... he-he, da ne bu zabune...!!!! Teta "ljubistačna" magnolija, jedna od četiri... ![]() Đurđice "prolupale", pardon, propupale, nadam se, taman da zamirišu dvorište na Jurjevo!!! ![]() čuvarkuće, stara ekipa, u viničkom kamenu... ![]() čuvarkuće u zemljanoj posudi, cimpletu...stara ekipa pojačana Matildinom "šlajerastom", Kaktusekovom" paučinastom" čuvarkućom, a crvenkastu mi je poslala ??? (soryy, zaboravih tko)!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mačuhice ispod trešnje!!!
I bačva koja čeka Krumpirka koji je još u podrumu!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
trešnja... i pčelica koja nam kaže guzu....
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
prekrasna žuta pokrivačica....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
...isprepletenost....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
suživot poljskih cvjetića.....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Puno zgodnih motiva si za nas našla i sliknula!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |