Moja cvijetna razbibriga |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 37> |
Korisnik | |
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Smail, tvoj vrt je prekrasan! Sve je tako skladno, uredno...Volim brda (vjerojatno zato što ih kod nas nema) i baš sam uživala u tvom kraju!
![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
[QUOTE=FLORAMYE] Draga Smail, tvoj vrt je prekrasan! Sve je tako skladno, uredno...
Volim brda (vjerojatno zato što ih kod nas nema) i baš sam uživala u tvom kraju!
Draga Floramye drago mi je da si prošetala do mene.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepo si opisala stanje u vrtu/kamenjaru
![]() ![]() sve ti je uredno i lijepo raspoređeno ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
baš mi je drago što sam svratila , imala sam što i za vidjeti.....
![]() Tvoji niski karanfili su me oduševili, kako su lijepi i bujni, kad ih je ovako puno stvarno su famozni!! |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Da draga korijenko a tek miris kakav imaju, svi koji prolaze pored kuće komentiraju ga. Drago mi je da si svratila, dođi mi opet.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mislila sam ruže slikati tek kada se sve rascvijetaju, ali nisam mogla čekati moje bijele stablašice su počele cvijetati, prvo cvijetanje im je najbogatije, toliko me oduševljavaju da ih jednostavno moram podijeliti sa vama. ovako izgleda pojedinačna ružica na stablu.
Evo jedne i noćne slike, kada sam završila sa svim radovima već je bio mrak.
Ovu ljepoticu sam danas kupila u Plodinama, otišla sam poslije posla samo kupiti kruh i evo što se desilo.
|
|
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Švrljam ja često, ali ne ostavljam trag.
Ali pazi, promatram te!!!!!!! ![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Pa,gde ćeš lepšu "hranu" za dušu od ove lepojke
![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasna ruža, bijela boja daje im posebnu senzualnost
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Posebno lijepa ruža
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Smail...smail...- prođoh tvojim dvorom uzduž i popriko i znam da sam vidila kamenjar za čistu 10, mnoštvo raznovrsnih lipi zdravi biljaka i nekoliko ruža stablašica. Ukratko-predivno ti je u dvoru!
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
OHOHO prekrasnih li bijeli ruža baš su mi se svidjele valjda što ja nemam , već par godina pokušavam naći ovako ćisto bijelu ružu ali uvjek ispedne naka druga, i ostalo sve mi je prelijepo i uživam u razgledanju tvog vrta
![]() |
|
![]() |
|
Draga Anđelkad, hvala ti je lijepim riječima, trudim se prije svega zbog sebe i svoje uživancije, a eto volim i sa vama podijeliti dio te uživancije.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Sve na svom mestu!
Svaka čast za ideje i za biljke. Puno truda, ali i uživanja među ovakvim biljkama! |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |