Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvijetna razbibriga
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvijetna razbibriga

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 37>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2013 u 22:27
Draga Smail, tvoj vrt je prekrasan! Sve je tako skladno, uredno...
Volim brda (vjerojatno zato što ih kod nas nema) i baš sam uživala u tvom kraju!

smile64

Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2013 u 22:34
Originalno poslano od člana Betty Boop Betty Boop napisao:

I mene moja godina proizvodnje počela da zezaLOL 
Bila sam ubeđena da sam ovde već bila
prošetala,uživala i post ostavila
...posta nema ni od korova
a pošto je korov nevoljeni gost...pišem nov postWink
Oduševilo me kamenje XXL veličine
i biljke što po njemu dremaju,
extra začini na dohvat ruke
moje oči nikakve zamerke nemajuThumbs Upsmile78 
Draga Betty kažeš da i tebe zeza godina proizvodnje a kraj nicka ti piše Mladi grm, šalim se , ma nedam ja baš puno toj  godini , čini mi se da oni mlađi imaju više problema od nas u tim nekim godinama. Drago mi je da si stigla u svojo šetnji i do mene i da  je moj vrt ostavio na tebe dojam pa da se upišeš u knjigu posjetioca. Svrati mi opet.smile79
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2013 u 22:37
[QUOTE=FLORAMYE] Draga Smail, tvoj vrt je prekrasan! Sve je tako skladno, uredno...
Volim brda (vjerojatno zato što ih kod nas nema) i baš sam uživala u tvom kraju!

Draga Floramye drago mi je da si prošetala do mene.Smile

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2013 u 22:46
lijepo si opisala stanje u vrtu/kamenjaruClap prava mala reportažaThumbs Up
sve ti je uredno i lijepo raspoređenosmile57
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2013 u 22:50
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

lijepo si opisala stanje u vrtu/kamenjaruClap prava mala reportažaThumbs Up
sve ti je uredno i lijepo raspoređenosmile57
Draga Mari, volim kada je sve opisano kako ti kažeš kao reportaža jer se lakše snalazim kada nešto želim pogledati kako je bilo prije, hvala ti na posijeti i navrati opet.Hug
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2013 u 10:31
baš mi je drago što sam svratila , imala sam što i za vidjeti.....Thumbs Up
Tvoji niski karanfili su me oduševili, kako su lijepi i bujni, kad ih je ovako puno stvarno su famozni!!
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2013 u 10:59
Da draga korijenko a tek miris kakav imaju, svi koji prolaze pored kuće komentiraju ga. Drago mi je da si svratila, dođi mi opet.smile79
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2013 u 22:20

Mislila sam ruže slikati tek kada se sve rascvijetaju, ali nisam mogla čekati moje bijele stablašice su počele cvijetati, prvo cvijetanje im je najbogatije, toliko me oduševljavaju da ih jednostavno moram podijeliti sa vama.

ovako izgleda pojedinačna ružica na stablu.

Evo jedne i noćne slike, kada sam završila sa svim radovima već je bio mrak.

Ovu ljepoticu sam danas kupila u Plodinama, otišla sam poslije posla samo kupiti kruh i evo što se desilo.

Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2013 u 22:21
Švrljam ja često, ali ne ostavljam trag.
Ali pazi, promatram te!!!!!!!

smile173
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2013 u 22:23
Originalno poslano od člana FLORAMYE FLORAMYE napisao:

Švrljam ja često, ali ne ostavljam trag.
Ali pazi, promatram te!!!!!!!

smile173
Joj, baš mi je drago da si navratila, si vidjela moje ljepotice.smile213
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2013 u 22:48
Originalno poslano od člana Smail Smail napisao:

Ovu ljepoticu sam danas kupila u Plodinama, otišla sam poslije posla samo kupiti kruh i evo što se desilo.

Pa,gde ćeš lepšu "hranu" za dušu od ove lepojkeQuestionsmile113
The impossible is often the untried.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2013 u 23:06
Prekrasna ruža, bijela boja daje im posebnu senzualnost Clap
život je more
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 07:04
Posebno lijepa ružaTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 07:43
Originalno poslano od člana Betty Boop Betty Boop napisao:

Pa,gde ćeš lepšu "hranu" za dušu od ove lepojkeQuestionsmile113
Da Betti, slažem se s tobom zato je došla samnom kući, za par kuna donosi obilje radosti.
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 07:44
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Prekrasna ruža, bijela boja daje im posebnu senzualnost Clap
Lantana pozdrav, bijele ruže su mi najdraže.Smile
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 07:48
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Posebno lijepa ružaTongue
mali kaktus, drago mi je da si virnula u moj vrt, imam dvije ovakve ruže, doista dominiraju vrtom, tako lijepe i elegantne.
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 07:49
Smail...smail...- prođoh tvojim dvorom uzduž i popriko i znam da sam vidila kamenjar za čistu 10, mnoštvo raznovrsnih lipi zdravi biljaka i nekoliko ruža stablašica. Ukratko-predivno ti je u dvoru!
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 08:45
OHOHO  prekrasnih li bijeli ruža baš su mi se svidjele valjda što ja nemam , već par  godina pokušavam naći ovako ćisto bijelu ružu ali uvjek ispedne naka druga, i ostalo sve mi je prelijepo i uživam u razgledanju tvog vrtasmile93
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 08:45
Originalno poslano od člana anđelkad anđelkad napisao:

Smail...smail...- prođoh tvojim dvorom uzduž i popriko i znam da sam vidila kamenjar za čistu 10, mnoštvo raznovrsnih lipi zdravi biljaka i nekoliko ruža stablašica. Ukratko-predivno ti je u dvoru!
 Draga Anđelkad, hvala ti je lijepim riječima, trudim se prije svega zbog sebe i svoje uživancije, a eto volim i sa vama podijeliti dio te uživancije.smile79
Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4264
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 08:52
Sve na svom mestu!
Svaka čast za ideje i za biljke. Puno truda, ali i uživanja među ovakvim biljkama!
život je bajka koju sami pišemo...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 37>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.