Ranč Vallis Aurea |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 37> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Breskva perunika i dragoljub u kući |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
bravo za vaš ranč, pravi je, zapravo mislim da je jedinstven u Slavoniji jer jedna je Zlana dolina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a onaj dragoljub u kući je nešto fantastično ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Antune svaka čast! Prekrasno ti je sve, a o ranču da ne pričam! Samo tako naprijed!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Hvala...
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Super odabir tegle i mahovine!! Kombinacija samo takva!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Ove su kupljene u Intersparu....za manje od 20 kn....hvala svima...
|
|
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Dragi Antune srce bakino, vrijednice mala sve ti je prekrasno dobar izbor presličica, svi imaju plave a ti eto posadio bijele.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Triša hvala a i tebi gioaa.....<3 <3 <3
|
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Antune, imam unuka tvojih godina i stalno mu pričam o tebi, čak sam ga zinteresirala došao je malo virnuti čime se baviš, mogu ti reći da se iznenadio kad je vidio tvoj vrt, pa još ovaj ranč, a upravo mu roditelji rade neku malu vikendicu, baš bi im mogao biti mentor, naravno i tvoji roditelji.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() |
|
Hvala...:-)
|
|
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Antune jako mi se sviđa vaš ranč
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Ovih dana skroz kiša pa ćim prestane nove slike...pozdrav...
|
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ma ja vas sve još jednom moram pohvaliti! Tebe najviše jer i nama tu ljepotu predstavljaš, a ti dalje prenesi pohlave cijeloj obitelji! (perunike su mi krasne!) |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Pored ranča će prolaziti vinska cesta...pa se trudimo to napraviti što bolje radi ugleda grada Kutjeva...koji je inače poznat po vinima i graševini...a iznad ranča su najveći vinogradi tako da je i pogled na ranč i pogled sa ranča prekrasan...Hvala puno...
|
|
|
|
![]() |
|
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Antune zaista si odličan prezenter vašeg ranča i ponovno, nakon što sam vidio i zadnje fotke, čestitam autoru projekta na cijelokupnoj zamisli kao i na osmišljavanju i izvedbi detalja. To je to. Bit će to pravi magnet za buduće posjetitelje, jer je ranču, ako sam dobro zapamtio, namjenjena budučnost u seoskom turizmu.
|
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |