Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja djedovina-sestrin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja djedovina-sestrin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 103>
Korisnik
Poruka
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2010 u 15:01
Lijepog li cvijeća, a ljubica? Pa stvarno obzirom na mjesto gdje se nalazi ovaj vrt, može biti i prva i zadnja ove godine!Big%20smile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2010 u 20:45
Uvijek je lijepo k tebi navratiti! često sam u tvom vrtu ali ne ostavim trag!
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2010 u 22:46
Hvala na toplim riječima.Approve
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2010 u 00:02
Divno cvijece , divni pejsazi ! Svaki puta odlazim zadivljena tom ljepotom !   smile78
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2010 u 09:44
Kod susjeda sam "posudila"par grančica žute margarite.

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2010 u 12:56
imala sam neke zaostatke u tvome vrtu, nije mi žao, baš sam se nauživala! iz iskustva znan da te "posuđene" biljke najbolje rastu i najljepše cvjetajuThumbs%20Up
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2010 u 14:27
Pužomor

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2010 u 09:29
Nebu pod oblake

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2010 u 10:47
Ljepota tvog krajolika je božanstvna, dobro da si nas malo utješila puževima, jer ja mislim da samo po mom vrtu haraju.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2010 u 09:47
Poligala je nekako bila prevelika,a sa malo cvijeća.Prvo sam je mislila porezati kao stabalce ali sam odustala kad sam vidjela da ima tri kosa debla.

A kad sam vidjela kako je susjedova krasna

Morala sam moju izmasakrirati bez srca.Možda se proljepša.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2010 u 09:58

Jedna grančica je završila u vazici.

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2010 u 10:19
Lijepa fotografija i vrt i vaza...
život je more
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2010 u 12:58
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

Ovaj kažunić mi je prekrasan, moram napravit mjesta u vrtu za njega, ma kajnapravit mjesta, original autohtono mjesto ga čeka-ispod bora, a okolo kamenjar-naravno novi ali samo sa sekulentima i mini biljčicama, za sada kao marljivi hrčak spremam biljčice!!!!!

A tu bi ja ne popušila zadnju cigaretu prije spavanja nego došla sa štekom i loncom kave,trebao bi pauk da me makne!!!!

Majko moja, koja ljepota, vama koji tamo živite ništa posebno ali meni .....mmmmmm....za guštati danima ili noćima, samo sjest na topli kamen...mmmm,  ufff idem nešto raditi!!!!!  Kikić veliki cmokić za ove sličice!!!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2010 u 12:59
Poligala je lepeka baš - a ti popikaj sve ove grančice, možda ćeš imati puno novih grmića..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2010 u 13:01

Pužomor

E da mi je napravit takvu fotku sa voluharicama iz vrta, ma uokvirila bih je i stavila u dnevni boravak!!!!! Pa nek me sada zeleni upucaju!!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2010 u 13:04

Poligala je nekako bila prevelika,a sa malo cvijeća.Prvo sam je mislila porezati kao stabalce ali sam odustala kad sam vidjela da ima tri kosa debla.

Ta tri kosa debla bi bila unikat, nešto fenomenalno, šteta kaj nisi pokušala ali nilad nije kasno!!!!

A kad sam vidjela kako je susjedova krasna

Morala sam moju izmasakrirati bez srca.Možda se proljepša.

A grančice -----ne bacaaaaajjjj!!!!   Može li se zakorijeniti iz reznica,  Kikić ako može --šalllljjjjiiiii!!!!  

Susjedina je krasna ali mi je tvoja ljepša zato kaj je tvoja!!!!

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2010 u 17:32
biti će i tvoja lijepa!!!!!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2010 u 18:59

Krasno

Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2010 u 19:27
kikice, tako mi je lijepo u tvom vrtu, naročito slike prema moru, a zalazak sunca   smile39
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2010 u 09:55
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Poligala je lepeka baš - a ti popikaj sve ove grančice, možda ćeš imati puno novih grmića..
Za grančice se pobrinula "Čistoća".
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 103>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,264 sekundi.