Moja djedovina-sestrin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 103> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepog li cvijeća, a ljubica? Pa stvarno obzirom na mjesto gdje se nalazi ovaj vrt, može biti i prva i zadnja ove godine!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Uvijek je lijepo k tebi navratiti! često sam u tvom vrtu ali ne ostavim trag!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Hvala na toplim riječima.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Divno cvijece , divni pejsazi ! Svaki puta odlazim zadivljena tom ljepotom !
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Kod susjeda sam "posudila"par grančica žute margarite.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
imala sam neke zaostatke u tvome vrtu, nije mi žao, baš sam se nauživala! iz iskustva znan da te "posuđene" biljke najbolje rastu i najljepše cvjetaju
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Pužomor
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nebu pod oblake
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ljepota tvog krajolika je božanstvna, dobro da si nas malo utješila puževima, jer ja mislim da samo po mom vrtu haraju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Poligala je nekako bila prevelika,a sa malo cvijeća.Prvo sam je mislila porezati kao stabalce ali sam odustala kad sam vidjela da ima tri kosa debla.
![]() ![]() A kad sam vidjela kako je susjedova krasna
![]() Morala sam moju izmasakrirati bez srca.Možda se proljepša.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jedna grančica je završila u vazici. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepa fotografija i vrt i vaza...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
A tu bi ja ne popušila zadnju cigaretu prije spavanja nego došla sa štekom i loncom kave,trebao bi pauk da me makne!!!! Majko moja, koja ljepota, vama koji tamo živite ništa posebno ali meni .....mmmmmm....za guštati danima ili noćima, samo sjest na topli kamen...mmmm, ufff idem nešto raditi!!!!! Kikić veliki cmokić za ove sličice!!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Poligala je lepeka baš - a ti popikaj sve ove grančice, možda ćeš imati puno novih grmića..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
E da mi je napravit takvu fotku sa voluharicama iz vrta, ma uokvirila bih je i stavila u dnevni boravak!!!!! Pa nek me sada zeleni upucaju!!!! |
|
|
|
![]() |
|
Susjedina je krasna ali mi je tvoja ljepša zato kaj je tvoja!!!! |
|
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
biti će i tvoja lijepa!!!!!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
kikice, tako mi je lijepo u tvom vrtu, naročito slike prema moru, a zalazak sunca
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 103> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |