Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj novi dom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj novi dom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 151>
Korisnik
Poruka
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2010 u 06:24
Mari kod mene ima puno toga u travi, jer naprosto ima puno trave Wink. Možda griješim, ali čini mi se da trava smanjuje isušivanje zemlje, a njoj samoj ništa ne škodi Tongue

Anastazija sad više nisam sigurna što je to uopće Confused

baka proguglala sam malo, toliko je tih podvrsta..Unhappy

gioiaa nadam se da mi neće išeprkati neki dragi cvijet, ovako mi ne smetaju, a i zemlju fino usitne, baš mislim kako je pripremaju za moje prazne žardinjere Smile! Ja to po onome "kad ti život da limun, napravi limunadu" Wink

Mira, Otok najveći dio dana je u hladovini od loze. Primijetila sam i ja da ima dosta crvenog po listovima u drugim vrtovima i nekako po logici zaključila da je to od više sunca. Imam samo jednog, a kad se malo raširi pokušat ću dio zapelcati i staviti na mjesto s više sunca.

Lantana ja se zapravo vrtom bavim tek 3,5 mjeseca, ponešto sam već naučila, a nešto će me naučiti i moje biljkice, valjda LOL
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2010 u 09:43
Samo da te ozdravim ali ču vrt sad sijesti polako pregledati jer samo 1 rukom pišem -------smile79
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2010 u 11:26
Uživala sam u tvom vrtu u ovaj topli nedeljni dan!!!Divota..
Ja mislim da imaš Euonymus,on je grm.Penjačice odma kreću u osvajanje prostora svojim puzajućim koracimaLOL
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2010 u 18:55
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Samo da te ozdravim ali ču vrt sad sijesti polako pregledati jer samo 1 rukom pišem -------smile79
Možda pišeš s jednom rukom, ali s obe šalješ poljupce, evo tebi jedan veeeeeeeeeeliki nek ti ga donese
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2010 u 18:57
Originalno poslano od člana alisa alisa napisao:

Ja mislim da imaš Euonymus,on je grm.Penjačice odma kreću u osvajanje prostora svojim puzajućim koracimaLOL
Mislim da si u pravu, neće puzati Confused, a ima i previše sunca, možda bi ih trebalo preseliti?
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2010 u 20:30
Vidiš da te ružica hoće,treba imati samo malo strpljenjaTongue
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2010 u 23:54
baviš se vrtom 3,5 mjeseca!!!!!!!!!! i u tako kratko vrijeme uspjela si stvoriti svu tu ljepotu......bravoClapClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 00:00
Originalno poslano od člana misty-da misty-da napisao:

Originalno poslano od člana alisa alisa napisao:

Mislim da si u pravu, neće puzati Confused, a ima i previše sunca, možda bi ih trebalo preseliti?

I moji su na "previše" sunca i ne bune se....Smile
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 00:31
Ako si u tako kratkom vremenu uspjela odgojiti takav vrt, to samo pokazuje koliko je ljubavi i brige uloženo u sve to. Pitam se kako će onda tek tvoj vrt izgledati nakon nekoliko godina. Nadam se da ćemo ga i onda imati prilike gledati.
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 06:58
mali kaktus prijatelj koji mi je poklonio objasnio mi je da dugo čekala u pitaru i da joj je sigurno trebalo vremena da razvije korjen pa je zato zakasnila Wink

Lora stigla sam ovdje skoro pred kraj ljeta, osim što sam zalijevala vrt nije bilo vremena za njega, trebalo je namjestiti kuću najprije, a onda je zahladilo, pao snijeg, prve sjemenke sam zasijala u travnju. To lijepo i uzgojeno sam zatekla, nije moja zasluga Embarrassed

alisa ako se ne bune onda će se i moje patiti na suncuSmile

lucy za par godina u mom vrtu će biti puno vas koji mi tako puno pomažete i nesebično samnom dijelite sve što volim, a i ja se nadam da ću i tada imati priliku uživati u njemu LOL
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 08:16
Draga, ja se nakon dugo vremena došla opet k tebi odmoriti i smiriti.
Hosta i dalje br.1!
I ova tvoja kod mene lagano prelazi i "vodstvo", pol toga mi je već prekrila!
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 08:20
Originalno poslano od člana bigmamma bigmamma napisao:

Draga, ja se nakon dugo vremena došla opet k tebi odmoriti i smiriti.
Hosta i dalje br.1!
I ova tvoja kod mene lagano prelazi i "vodstvo", pol toga mi je već prekrila!
Jedva čekam da procvjetaju!
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 08:22
Jutros sam se iz vrta vratila sretna i ponosna! Neki pelceri ruža pustili su prve listiće! Big%20smile

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 08:24
U prednjem dvorištu kočoperi se ova "straža" od suncokreta (kako ih je lijepo nazvala springy!), a crveni podstanari cvjetaju umjesto njih Tongue

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 08:26
U moru djeteline i ljubica još jedan cvijetak je odlučio procvasti, pojma nemam koji je Razz

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 08:26
Neveni zasijani iz iste kesice, neki su potpuno žuti, neki narančasti! Možda to ima veze s količinom sunca koju primaju u sjeni breskvice? Rolling%20Eyes

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 16:25
Misti, evo me konačno i u tvom vrtu, pa svašta tu lijepoga ima. ma baš mi je drgao da sam svratila, obećajem evo me opet za koji dan.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 17:32
Misty bravo za ruže, baš se veselim zbog tebe i njih! Sve simpa i lijepo, a straža je stvarno već velika, moji još pomalo...
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 21:12
neki pelceri ruža pustili su prve listiće...
a kako si ih sadila, zar ne pokrivaš sa staklenkama
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 21:18
Predivno cvijeće, i prava si maistorica u zakorjenjivanjuClap

Mogu li i ja doći u tvoje voćkesmiley2579.gif i ja sam na 2 nogeLOL
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.