Moj novi dom |
Odgovori | Stranica <1 2829303132 151> |
Korisnik | ||
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Mari kod mene ima puno toga u travi, jer naprosto ima puno trave . Možda griješim, ali čini mi se da trava smanjuje isušivanje zemlje, a njoj samoj ništa ne škodi
Anastazija sad više nisam sigurna što je to uopće baka proguglala sam malo, toliko je tih podvrsta.. gioiaa nadam se da mi neće išeprkati neki dragi cvijet, ovako mi ne smetaju, a i zemlju fino usitne, baš mislim kako je pripremaju za moje prazne žardinjere ! Ja to po onome "kad ti život da limun, napravi limunadu" Mira, Otok najveći dio dana je u hladovini od loze. Primijetila sam i ja da ima dosta crvenog po listovima u drugim vrtovima i nekako po logici zaključila da je to od više sunca. Imam samo jednog, a kad se malo raširi pokušat ću dio zapelcati i staviti na mjesto s više sunca. Lantana ja se zapravo vrtom bavim tek 3,5 mjeseca, ponešto sam već naučila, a nešto će me naučiti i moje biljkice, valjda |
||
Sponzorirani linkovi | ||
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Samo da te ozdravim ali ču vrt sad sijesti polako pregledati jer samo 1 rukom pišem -------
|
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Uživala sam u tvom vrtu u ovaj topli nedeljni dan!!!Divota..
Ja mislim da imaš Euonymus,on je grm.Penjačice odma kreću u osvajanje prostora svojim puzajućim koracima |
||
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Vidiš da te ružica hoće,treba imati samo malo strpljenja
|
||
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
baviš se vrtom 3,5 mjeseca!!!!!!!!!! i u tako kratko vrijeme uspjela si stvoriti svu tu ljepotu......bravo
|
||
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
||
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
I moji su na "previše" sunca i ne bune se.... |
||
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ako si u tako kratkom vremenu uspjela odgojiti takav vrt, to samo pokazuje koliko je ljubavi i brige uloženo u sve to. Pitam se kako će onda tek tvoj vrt izgledati nakon nekoliko godina. Nadam se da ćemo ga i onda imati prilike gledati.
|
||
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
mali kaktus prijatelj koji mi je poklonio objasnio mi je da dugo čekala u pitaru i da joj je sigurno trebalo vremena da razvije korjen pa je zato zakasnila
Lora stigla sam ovdje skoro pred kraj ljeta, osim što sam zalijevala vrt nije bilo vremena za njega, trebalo je namjestiti kuću najprije, a onda je zahladilo, pao snijeg, prve sjemenke sam zasijala u travnju. To lijepo i uzgojeno sam zatekla, nije moja zasluga alisa ako se ne bune onda će se i moje patiti na suncu lucy za par godina u mom vrtu će biti puno vas koji mi tako puno pomažete i nesebično samnom dijelite sve što volim, a i ja se nadam da ću i tada imati priliku uživati u njemu |
||
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga, ja se nakon dugo vremena došla opet k tebi odmoriti i smiriti.
Hosta i dalje br.1! I ova tvoja kod mene lagano prelazi i "vodstvo", pol toga mi je već prekrila! |
||
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Jutros sam se iz vrta vratila sretna i ponosna! Neki pelceri ruža pustili su prve listiće!
|
||
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
U prednjem dvorištu kočoperi se ova "straža" od suncokreta (kako ih je lijepo nazvala springy!), a crveni podstanari cvjetaju umjesto njih
|
||
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
U moru djeteline i ljubica još jedan cvijetak je odlučio procvasti, pojma nemam koji je
|
||
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Neveni
zasijani iz iste kesice, neki su potpuno žuti, neki narančasti! Možda
to ima veze s količinom sunca koju primaju u sjeni breskvice?
|
||
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Misti, evo me konačno i u tvom vrtu, pa svašta tu lijepoga ima. ma baš mi je drgao da sam svratila, obećajem evo me opet za koji dan.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Misty bravo za ruže, baš se veselim zbog tebe i njih! Sve simpa i lijepo, a straža je stvarno već velika, moji još pomalo...
|
||
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
||
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
neki pelceri ruža pustili su prve listiće...
a kako si ih sadila, zar ne pokrivaš sa staklenkama |
||
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Predivno cvijeće, i prava si maistorica u zakorjenjivanju
Mogu li i ja doći u tvoje voćke i ja sam na 2 noge |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
Odgovori | Stranica <1 2829303132 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |