Malo smo se ponovili... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 49> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prvi red,plava i bijela su fressie duple,treća je gloriosa rotschildiana(e za nju prvi puta čujem)
Drugi red je Tricyrtus blue wonder ,do nje gladiola i bijeli hymenocallis
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Baš zgodno, dupla frezija - nikad vidjela, a niti ostalo - biti će to prava fešta od lukovica.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Shasha,sve su prelijepe ali bih izdvojila Tricyrtus blue wonder... i ja sam danas gledala neko sjeme ali sam se na kraju ipak odlucila za tri,vec odrasle biljke! |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Mislila sam da će ti se sviđati ove plave nijanse,Triša.joj jednu gladiolu sam vidjela i odma se tebe sjetila.Svijetlo plava je a iznutra je bijela.
Džomba,i ja sam mislila neku lončanicu uzeti no neki jadan izbor je bio,a kako kod nas baš nema četo ovakvih biljaka za kupiti,to mi je super ispalo.
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Joooohooj Shasha, pa gdje si to nabavila, u baumaxu? Koja je cijena gloriose, pikiram si ju već duže vrijeme
![]() |
|
![]() |
|
Nekih 40kn,ne znam točno,ako je ostao račun javim ti.mislim da sam vidjela i nekaj za tebe.Mak,dupli(ni ne liči na mak kak je ogroman)i mislim(e to stvarno nisam sigurna.Izgubila sam se u vrstama i bojama)da je bio plavi.
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Mene jučer muž htio razvedriti pa smo išli u vrtni centar. Veli ak me kakva lukovica ili sjeme ne povrati neće ništa.
I zamislite čuda: ničega. Jaki vrtni centar. Ni tulipana ni narcisa što bar nekad znaju imati, a o ovakvim čudesima ko što je Shasha nakupovala da ne govorim. I šta da ja sad radim? Kad ozdravim za Varaždin. To budu mi jeftine lukovice ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Onda ti dođeš pa organiziramo kavicu pa razgledavanje Čakovca, Varaždina i okolice pa ti to dođe kao izlet i na kraju svi zadovoljni.
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Shasha imaš ovdje detaljno o gloriosi (plameni ljiljan) http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1365
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
![]() Horti tulipane i narcise je trebalo saditi na jesen, zato ih nema. Sad će naručivati one lukovice koje se sade u proljeće i cvatu ljeti, a ujesen ih se vadi iz zemlje. |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Baka Bea ko lud bi Vas odbio, u proljeće planiram druženje kod mene na dvorišću i svaka dobra duša je dobro došla.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Shasha hvala što gledaš plavo za mene. Kod nas baš nema nekih lukovica još, ali vjerujem da ću to naći kad počmu.
Dobila sam ja sjemenke plave gladiole od nekog, ali sad ne znam dali od tebe ili Silvek, ali te će cvjetati tek nagodinu, ipak već su u zemlji.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
shasha - nije mi to u prirodi, ali kad vidim one tvoje lukovice malčice ti zavidim (naravno prvenstveno se veselim što će tvoje dvorišče biti još ljepše).
Kod nas nema toliko atraktivnih i novih vrsta. Sve uobičejeno već viđeno! Možda još stignu napuniti police!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Triša,od mene nisi dobila gladiolu nego anemone plave.Ako nisi sad ih u tegle posadi,ili malo kasnije,u vrt.Hoya,znam i meni tako zna biti.Nije to ona loša ljubomora i zavist,nego,što toga nema u mojoj blizini.
![]() ![]() Horti,draga,uvijek si dobrodošla
![]() ![]() Lana2,već sam to prostudirala.htjela sam ja nju i prije kupiti no nisam znala hoće li opstati.Onda sam ono od Vokija vidjela pa se odlučila pokušati jednu posaditi.
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
bravo cure, jedva čekam da vam sve naraste i procvjeta, kakva će to biti "rapsodija boja"
![]() |
|
![]() |
|
Da Shasha znam za anemone, već su posađene u jednu široku posudu, nadam se nadam plavim cvjetovima još ove godine
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
novi maleni Amaryllis
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
kako je medeni
![]() |
|
![]() |
|
Sad se hvalim, od mm sam dobila orhideju za 500-tku |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Joj shasha ovo je divno i kao što reče Hoya zavidim ti, također samo zato što toga nema kod nas
![]() gloriosa rotschildiana - ljiljan slave
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |